Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αχ τι ωραίο εκείνο το Mad Max, τι potential είχε. Αλλά "όχι, αγάπη μου! Θα grindάρεις αν θες να προχωρήσεις το story" 🫩

Όντως ήθελε grinding αλλά επειδή όταν μου αρέσει ένα open world game προσπαθώ συνήθως να το "καθαρίσω" περιοχή-περιοχή και μετά να παίξω τα main missions, δεν έπεσα σε τοίχο όταν ήρθε η ώρα να προχωρήσω την ιστορία.

Ξεκιναω σημερα το Ninja Gaiden Rage Bound και χτες ξεκινησα το Dead Rising Remake που συνεχιζω την σφαγη τωην ζομπι μετα τα last of us 2 και dead island 2. Ολοι οι ninja πρεπει να παιξουμε το Ninja Gaiden Rage bound.

Αχ τι ωραίο εκείνο το Mad Max, τι potential είχε. Αλλά "όχι, αγάπη μου! Θα grindάρεις αν θες να προχωρήσεις το story" 🫩
Ναι ειχε γκριντινγκ αλλα ταυτοχρονα ειχε τοσο γαματο σετινγκ που πραγματικα ηταν απο τα λιγα παιχνιδια που δεν με ενοχλησε καθολου.

Τερματισα το Ninja Gaiden Ragebound. Οπως και τα αλλα 3 ninja gaiden ειναι παιχνιδαρα με ασταματητη δραση και πολυ αιμα και σφαγη! Επισης εχι και αυτο χαλια γραφικα με αποτελεσμα να χρησιμοποιει μονο το 1% της δυναμης του pc μου. Παιχνιδαρα ομως για αρχονες ninja σαν εμενα!!! Τωρα περιμενω το Ninja Gaiden 4 το οποιο θα ειναι πολυ καλυτερο!

Κάνε ctrl-alt-del όσο παίζεις να δούν οι άπιστοι πόσο % του CPU χρησιμοποιεί, δάσκαλε.

Εγώ προχωράω KCD2, έφτασα στο σημείο του story που οργανωνόμαστε να κλέψουμε από τους Ιταλούς και πήδηξα τη Ρόζα και της έταξα και γάμο αν καταφέρουμε να σώσουμε τον μπαμπά της.

God of War Ragnarök : Φυσική συνέχεια του GoW 2018 χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ή νεωτερισμούς. Εκπληκτικά production values, στιβαρό gameplay, κινηματογραφική αφήγηση. Δεν κρύβω ότι με κούρασαν κάπως τα sections του Atreus, που θυμίζουν λίγο τα κεφάλαια της Ciri στο Witcher 3 ή -ακόμα περισσότερο- εκείνα της MJ και του Miles στο πρώτο Spider-Man. Πέρα απ'αυτό, η πλοκή είναι αρκετά προβλέψιμη, μάλιστα πολλές από τις εξελίξεις που ξέρεις ότι έρχονται καθυστερούν τεχνητά από πείσματα/κόντρες των πρωταγωνιστών, οι οποίες δεν πολυβγάζουν νόημα. Τελευταίο αρνητικό ότι κάποια σεναριακά threads δεν κλείνουν πολύ ικανοποιητικά (για μένα, τουλάχιστον), όπως π.χ. η διπλή φύση του Atreus/ Loki) και ο ρόλος αυτής στα τεκταινόμενα. Παρόλα αυτά εννοείται ότι κυνήγησα λυσσαλέα τα πάντα, μου έχουν μείνει μόνο 4-5 artifacts και το Valhalla DLC.
8.5/10, would growl again

American Arcadia: Αρχικά ένα ευχαριστώ στον αγαπημένο μας @Borracho, διότι ενώ είμαι φαν του Call of the Sea, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι τούτο 'δω ήταν το επόμενό τους πόνημα, ώσπου το ανέφερε στο forum.
Πολύ αξιόλογο και παραγνωρισμένο narrative adventure με εντυπωσιακής ποιότητας voice-acting (αλλά λίγο βαρετή μουσική). Το σενάριο δανείζεται αρκετά πράγματα απ'το Truman Show και άλλες ιστορίες με παρόμοιες προβληματικές, εμπλουτίζοντάς τες με μοντέρνες πινελιές και υπέροχη 70s αισθητική, παραδίδοντας ένα ανάλαφρο "κατασκοπευτικό" θρίλερ. Τα κεφάλαια της Angela μου άρεσαν τελικά περισσότερο από του Trevor, ίσως γιατί εκεί έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις περισσότερο το έξοχο world-building και να λύσεις puzzles χωρίς "φθηνούς" θανάτους λόγω ασάφειας των μηχανισμών. Αν είχε και πιο πρωτότυπη κεντρική ιδέα/κατάληξη, θα έπαιρνε σχεδόν άριστα. Έτρεξε άψογα στο Steam Deck αλλά για κάποιο λόγο ρουφούσε την μπαταρία πιο αχόρταγα κι από AAA επιπέδου God of War. Στις τιμές που παίζει πλέον είναι must, ιδίως αν σας αρέσουν παιχνίδια σαν το Oxenfree, το Firewatch κτλ.
7.5-8/10

Τώρα ξεκίνησα το Prince of Persia: The Lost Crown και μετά από μία ώρα παιχνιδιού περίπου δηλώνω γοητευμένος. Εθιστικοί metroidvania μηχανισμοί, ωραίο εικαστικό και ήχος, κι επίσης τρέχει βούτυρο στο Deck (συν ότι τρώει τη μπαταρία με πολύ λογικούς ρυθμούς, ακούς Arcadia??).

Last edited:
Έβαλα για λίγο να τσεκάρω το Secret World.
Ωραίο setting, γουστόζικη ατμόσφαιρα, αλλά ανελέητο bugfest και νεκρό!
Έφυγε το uninstall μετά από καμιά ώρα.

Τέλος το KCD2. Έμειναν αρκετά sidequests βλέπω στο χάρτη που δε τα έκανα ακόμα, αλλά θα επιστρέψω κάποια στιγμή. Για την ώρα το έπαιξα γύρω στις 90 ώρες (50 λέει το steam αλλά μετέφερα save που είχε αρχινίσει πειρατικά) και θέλω να παίξω κάτι άλλο τώρα. Μάλλον BG3, θα το βάλω story mode μέχρι να φτάσω εκεί που ήμουν στο πειρατικό και μετά συνεχίζουμε normal. Είχα φτάσει μέχρι το στάβλο έξω από τη πόλη που βρίσκεις ένα quest με παγιδευμένα παιχνίδια. Γενικά δε ξέρω αν θα το τερματίσω,. ξενέρωσα που τα subclasses (drunken master κτλ) δεν έχουν δικά τους dialogue options για flavor, αλλά υγεία θα κάνω τέρμα hotheaded rp regardless the consequences και ελπίζω να το φχαριστηθώ.

...Για την ώρα το έπαιξα γύρω στις 90 ώρες (50 λέει το steam αλλά μετέφερα save που είχε αρχινίσει πειρατικά) και θέλω να παίξω κάτι άλλο τώρα. Μάλλον BG3, θα το βάλω story mode μέχρι να φτάσω εκεί που ήμουν στο πειρατικό και μετά συνεχίζουμε normal. ...

ΑΑΔΕ likes this post.

Έβαλα για λίγο να τσεκάρω το Secret World.
Ωραίο setting, γουστόζικη ατμόσφαιρα, αλλά ανελέητο bugfest και νεκρό!
Έφυγε το uninstall μετά από καμιά ώρα.
και πριν αλλάξουν τον τρόπο μάχης ήταν πολύ καλύτερο. Ενώ είχε και τον κόσμο του, τους ήρθε η φαεινή ιδέα όχι μόνο να κάνουν facelift στο παιχνίδι, αλλά να κάνουν και reset όλο το progress. Εκεί τους έχασαν τους περισσότερους.

Τερματισα το DEAD RISING REMASTER. Εσφαξα ολα τα ζομπι!! Τα γραφικα του ειναι πολυ καλυτερα απο οτι οταν βγηκε για πρωτη φορα σε pc το 2016/. Ειναι η δευτερη καλυτερη σειρα της capcom με ζομπι μετα το resident evil! Ειναικ καλυτερο και απο τα reident evil γιατι τια dead rising ειναι μονο δραση χωρις τους γριφους των resident evil.

Τέλειωσα το Mafia Definitive Edition στο PS4 Pro. Έχω όλη την τριλογία (με remasters κλπ) στο Steam, αλλά έβαλα για λίγο το πρώτο στο PS4 ένα απόγευμα που το δωμάτιο του PC ήταν καπαρωμένο από τη σύζυγο και κατέληξα να το πάω μέχρι τέλους, παρά τα αγκομαχητά του μαραφετιού. Αειθαλές στόρυ και προβλεπέ ατμόσφαιρα διάολε, ωραία πέρασα.

Μafia: Old Country για ποιοτική γερονταπόλαυση με τη σύζυγο (@Dim Gian Bot πράξε τα δέοντα) στη μεγάλη τιβί και ΡΑΠΑΚΑΨ : ΑΝΦΙΝΙΣΤ ΠΙΖΝΕΣ όταν παριστάνω ότι δουλεύω στο γραφείο. Μοιράζω καυτό μολύβι και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στα μούτρα κάθε λεχρίτη νιουκέμπορα της Ντέλτα Σίτι.

Ευτυχισμένο το 1987 μας κιόλα.

Λεπόν. Τέλειωσα το silent hill 2. Πάρα τα κάποια αγκομαχητά με χαμηλά fps όταν φόρτωνε κάποιες στιγμές , πέρασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
To facelift της μάχης ταίριαζε γάντι με τα μοντέρνα πρότυπα με την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού να παραμένει το ίδιο καλή με το original. Κερασάκι στην τούρτα κάποιες easter eggs αναφορές στο original, όπως όταν η Maria βρίσκει τα ρούχα που φορούσε στο παλιό. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω σύντομα να κάνω και τα υπόλοιπα endings στο new game +.

Για την ώρα συνεχίζω μαραθώνιο σε survival games. Έπιασα το pacific drive το οποίο όσο έχω παίξει είναι πολύ καλό.

Μετά από επτάμηνο gaming slump (ναι, συμβαίνουν κι αυτά), λέω να αγοράσω το The Drifter μετά από την γρήγορη ανάγνωση, που έκανα στο ριβιού του Γιώργη Δεμπεγιώτη. Ψάχνω για κάτι σκοτεινό και ψιλοσάπιο, και, νομίζω, ότι αυτό μού κάνει. Είχα παίξει παλιότερα και το Rauniot, το οποίο μου άρεσε υπερβολικά.

Αν έχει κάποιος/α κάτι παρόμοιο να προτείνει, ενημερώστε με.

Μafia: Old Country για ποιοτική γερονταπόλαυση με τη σύζυγο (@Dim Gian Bot πράξε τα δέοντα) στη μεγάλη τιβί και ΡΑΠΑΚΑΨ : ΑΝΦΙΝΙΣΤ ΠΙΖΝΕΣ όταν παριστάνω ότι δουλεύω στο γραφείο. Μοιράζω καυτό μολύβι και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στα μούτρα κάθε λεχρίτη νιουκέμπορα της Ντέλτα Σίτι.

Ναι, αλλά με το να μου τα δίνεις έτοιμα, χάνεται η μισή απόλαυση (αυτή της αναζήτησης)!!!111!!! Άλλο να ανακαλύπτεις μόνος σου τα διαμαντάκια, κι άλλο να σου τα προσφέρουν έτοιμα σε πουγκάκι...

Αυτή τη φορά θα σου τη χαρίσω όμως γιατί εμπλέκεται η σύζυγος και δεν θέλω να φανώ άξεστο botάκι. :Ρ

Καλύτερα άξεστο από άσεξτο, αν κατάλαβες τι θέλω να πω.

f8c1786f16ea672198ad7f8989dfbab0.gif

#deepshit #iqover300 #toomuchsex

Τερματισα το DOOM THE DARKA GES. Tι παιχνιδαρα και αυτη! Διελυσα ολους τους δαιμονες τους εσφαξα τους εκανα κομματακια!! Το αιμα ετρεχε ποταμι σε Ultra nightmare 1440p 60 fps με FSR . Το καλυτερο παιχνιδι δρασης που βγηκε φετος . Φοβερο απλα ΦΟΒΕΡΟ!!! Πρεπει να βγαινουν Doom καθε χρονο . Ενα παιχνιδι που πρεπει ολοι να παιξουν. Ειδικα σε οσους αρεσει η βια και το αιμα!!!!!

Back