Stamatimenos
Death Knight
Αχ τι ωραίο εκείνο το Mad Max, τι potential είχε. Αλλά "όχι, αγάπη μου! Θα grindάρεις αν θες να προχωρήσεις το story"
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αχ τι ωραίο εκείνο το Mad Max, τι potential είχε. Αλλά "όχι, αγάπη μου! Θα grindάρεις αν θες να προχωρήσεις το story"
Ναι ειχε γκριντινγκ αλλα ταυτοχρονα ειχε τοσο γαματο σετινγκ που πραγματικα ηταν απο τα λιγα παιχνιδια που δεν με ενοχλησε καθολου.Αχ τι ωραίο εκείνο το Mad Max, τι potential είχε. Αλλά "όχι, αγάπη μου! Θα grindάρεις αν θες να προχωρήσεις το story"
...Για την ώρα το έπαιξα γύρω στις 90 ώρες (50 λέει το steam αλλά μετέφερα save που είχε αρχινίσει πειρατικά) και θέλω να παίξω κάτι άλλο τώρα. Μάλλον BG3, θα το βάλω story mode μέχρι να φτάσω εκεί που ήμουν στο πειρατικό και μετά συνεχίζουμε normal. ...
και πριν αλλάξουν τον τρόπο μάχης ήταν πολύ καλύτερο. Ενώ είχε και τον κόσμο του, τους ήρθε η φαεινή ιδέα όχι μόνο να κάνουν facelift στο παιχνίδι, αλλά να κάνουν και reset όλο το progress. Εκεί τους έχασαν τους περισσότερους.Έβαλα για λίγο να τσεκάρω το Secret World.
Ωραίο setting, γουστόζικη ατμόσφαιρα, αλλά ανελέητο bugfest και νεκρό!
Έφυγε το uninstall μετά από καμιά ώρα.
Μafia: Old Country για ποιοτική γερονταπόλαυση με τη σύζυγο (@Dim Gian Bot πράξε τα δέοντα) στη μεγάλη τιβί και ΡΑΠΑΚΑΨ : ΑΝΦΙΝΙΣΤ ΠΙΖΝΕΣ όταν παριστάνω ότι δουλεύω στο γραφείο. Μοιράζω καυτό μολύβι και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στα μούτρα κάθε λεχρίτη νιουκέμπορα της Ντέλτα Σίτι.