Λόγω αμπαλοσύνης δεν έχω φτάσει ακόμα τόσο μακριά, παρά το σχετικά σεβαστό playtime (~8 ώρες). Ωστόσο, η εκτίμησή μου ως τώρα είναι ότι το παράκαναν με τη δυσκολία/εχθρικότητα προς τον μη hardcore παίκτη. Το HK ήταν ήδη μπόλικα ζόρικον, εδώ είπαν να δοκιμάσουν τα νεύρα μας. Έχω κάπως συμβιβαστεί με τα δεκάδες game over σε κάθε boss (που τα θεωρώ σχετικά βατά ως μηχανισμούς, άσχετα που χάνω λόγω ανικανότητας), αλλά η όλη φάση με τα beads που εξαφανίζονται όταν πεθαίνεις χωρίς ΚΑΜΙΑ δυνατότητα επανάκτησης (επιστρέφοντας π.χ. στο πτώμα σου), η πυξίδα που τρώει slot, οι επιθέσεις mobs και bosses που κάνουν διπλό damage κτλ κτλ νομίζω βρίσκονται στα όρια του σαδισμού. Είναι όντως λες και θέλουν να φουσκώσουν τεχνητά το playtime ή/και να ικανοποιήσουν τους άρρωστους fans που εδώ και έξι χρόνια έκαναν speedrun το HK με το ένα δάχτυλο περιμένοντας το sequel.
Κάποια toggles ή sliders στο μενού για να πειράξεις π,χ, το πόσο % των beads θα χάνονται θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα. Αλλά τότε θα πέσουν να τους φάνε οι γκιτγκουτάδες του ντουνιά, οπότε σταματάω τη (δημόσια) γκρίνια και παω να κλάψω σε εμβρυακή στο ντους.