Game Awards 2025 (World Premiere)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Στο στημ έχει και φήτουρντ ντέμος από το ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΥΠΕΡΚΡΕΑΤΟΠΑΙΔΟ και το ΓΑΜΑΤΑ, μπορεί και ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ένα που ανακοίνωσε η ΚΑΠΚΟΜ το 342 πΧ. Δεν ξέρω αν έχει κι άλλα ντέμος κρυμμένα στην Τζοφροσελίδα του ατμού, αλλά μόνο αυτά μου βγάζει.

εμένα μου άρεσε το Decrepit, Tomb Raider : Atlantis και κάνα 2 άλλα. Μίζερο και κριντζη το σόου και οι ατάκες.

Ρε γμτ κάτι μου κλωτσάει στο Resonant, δεν ξέρω γιατί αλλά κομματάκι μπρουτάλ και ανέραστο το βρήκα. Το Control είναι χαλαρά το αγαπημένο μου της Remedy, κυρίως για την ατμόσφαιρα του Oldest House και το κάργα X-Files lore. Το Resonant μοιάζει κάπως σαν μια πιο ψαγμένη εκδοχή του Prototype. Προφανώς το story κι η τρέλα της Remedy δύσκολα αποδίδονται σε trailer αλλά ήμουνα ακραία hyped για περισσότερο Control κι η πρώτη εντύπωση είναι λίγο meh :rolleyes:

Από τα υπόλοιπα λίγα πράγματα κρατάω, Tomb Raider(s), Divinity, KoTOR εννοείται με ιντριγκάρουν αλλά δεν έδειξαν και τίποτα χειροπιαστό. Γενικά λίγο ξενέρωτο θα το χαρακτήριζα το φετινό Dorito σόου, ακόμα και το παιχνίδι της Larian ουσιαστικά το μάντεψε ο κόσμος εδώ και μέρες εξαιτίας του εκτρώμα-- αγάλματος στην έρημο.

Γενικά είναι λίγο δύσκολο να πεις ότι είσαι ενθουσιασμένος(!!!11) για αυτές τις ανακοινώσεις και ποιές είναι οι προσδοκίες σου. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχεις trailers που δεν δίνουν καμια ιδέα από gameplay και παιχνίδια που "αχνοφαίνονται". Με την ίδια λογική αχνοφαίνεται το blade, το medieval 3 το Alien isolation κτλ
Κρατάω πάντως τα παρακάτω: Divinity, SW fate, το κουνάβι, Το pragmata έχω πολύ όρεξη να το δω επίσης, εύχομαι το Solasta 2 να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να παραδόσουν ένα παιχνίδι με καλή γραφή αυτή τη φορά, Το ontos μου άρεσε όντως (και τραγουδάει η Κατερίνα Στανίση), το καθώς φαίνεται fps της ομάδας που έκανε το ascent, το decrepit. Yπομονή και χρόνο να έχουμε.

Για το Control Resonant παραμένω αισιόδοξος. Κι όχι έτσι οπαδικά, Ρέμεντι βλέπεις είναι καλό, αχαχούχου φάση.

Το ΔΣ της Ρέμεντι γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους δεν πούλησε το πρώτο Κοντρόλ όσο θα ήθελαν : Υψηλός δείκτης δυσκολίας, σκληρό και 'ψαγμένο' gameplay. Αυτό διορθώθηκε έξι μήνες περίπου μετά την κυκλοφορία, με την συμπερίληψη easy mode/cheats και βελτιωμένων τουτόριαλς και περιγραφών για το Μαραφέτι και τις δυνάμεις της Τζέσι. Το έτερο μεγάλο παράπονο των παικτών ήταν ότι τα περιβάλλοντα του Oldest House έμοιαζαν λίγο-πολύ ίδια, με αποτέλεσμα ο Κατώτερος Κοινός Παρονομαστής (το χρυσό κλειδί της επιτυχίας σε ΚΑΘΕ αγορά) να νιώθει παγιδευμένος σε μια βαρετή τσιμενταποθήκη, με στριφνό gameplay.

Οπότε έλυσαν δυο προβλήματα : melee κρετινική μάχη να τη νιώθουν και παιδιά του δημοτικού, rogue lite βάθος (τις Πουνιές του Hades τις προσέξατε στο τρέηλερ τσακάλια μου; ) για τους ιδεοψυχαναγκαστικούς παππούδες, open world τσέπης ώστε να έχουμε διαφορετικά περιβάλλοντα και βουαλά, πρόμπλεμς σόλβντ, πάμε ταμείο. Εννοείται ότι διατηρείται στο ακέραιο η 'περιεργίλα' που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Επίσης, αλήτη @Bathory ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ να είναι τόσο γαμάτο RPG το Divinity που να κάνω κωλοτούμπα 10ΑΤ (Αλέξης Τσίπρας, παγκόσμιο μέτρο σύγκρισης στο χώρο) και πάνω. Τα προηγούμενα δύο αν και τα 'χα ξεκινήσει με τις καλύτερες των προθέσεων, δεν με κράτησαν λόγω του ανάλαφρου, καρτουνιστικού, D & D light χαρακτήρα που είχαν στο πρώτο τουλάχιστον 5ωρο. Το BG3 έβγαζε μια σκοτεινιά και μια αμεσότητα που καταγοήτευσε το γερογκοθά μέσα μου. Το ΤΡΕΗΛΕΡ του Divinity δείχνει να πηγαίνει αυτό το βάιμπ αρκετά χιλιόμετρα παρακάτω και με προδιαθέτει θετικά, αλλά θέλω να δω και λίγο καθαρό gameplay πρώτα.

Το έτερο μεγάλο παράπονο των παικτών ήταν ότι τα περιβάλλοντα του Oldest House έμοιαζαν λίγο-πολύ ίδια
Άντε, για τη δυσκολία να το ακούσω ως έναν βαθμό (εμένα νορμάλ μου φάνηκε, αλλά πχ τα Souls με ζορίζουν, συνεπώς καταλαβαίνω), αλλά τα περιβάλλοντα, ειδικά αναλογιζόμενος τα expansions, είχαν ικανοποιητικές εναλλαγές. Δεν μιλάμε και για 100 ώρες παιχνίδι.

Ρε κι εγώ το γούσταρα 100% όπως ήταν όταν βγήκε, αλλά είμαστε οικτρή μειοψηφία εμείς τα παππούδια. Το χαρτί είναι στο να πιάσεις πιτσιρικάρια ή τελοσπάντων κόσμο κάτω των 30, που βλέπει τα video του YouTube σε 2.5Χ ταχύτητα 'γιατί αλλιώς μιλάνε πολύ αργά και βαριέμαι.'.

εμένα νορμάλ μου φάνηκε
Είναι μέχρι να αρχίσεις να παίρνεις τις δυνάμεις κυρίως το launch και να αρχίσεις να δυναμώνεις το χαρακτήρα. Καλά μόλις έχεις πρόσβαση και στο Levitate το παιχνίδι απογειώνεται (είδες τι έκανα εκεί) αρχίζει το πάρτυ. Αλλά τις πρώτες ώρες κάπου μέχρι το πρώτο μπος, είναι όντως ζόρικο.

Το Control προσωπικά με ιντριγκάρισε ήδη από το πρωί μισάωρο. Σταδιακά, ενώ αποκτάς όλες τις "force powers" και ξεδιπλώνεται η γλυκιά παράνοια των paranatural συμβάντων/αντικειμένων, απλά το ερωτεύτηκα.
Εκεί που έχανε ήταν νομίζω στους αντιπάλους, που δεν είχαν ποικιλία ή τρομερά ευφάνταστο design (και τα Alan Wake πάσχουν από αυτό), ενώ το Resonant δείχνει σημάδια βελτίωσης. Τα περιβάλλοντα στο trailer δεν τα βρήκα ιδιαίτερα πρωτότυπα, πάντως, ίσα ίσα που δείχνουν να ακολουθούν γνώριμα μοτίβα μετα-αποκαλυπτικού αστικού τοπίου μαζί με την "αναδιπλωμένη" αρχιτεκτονική του Inception. Στην πράξη θα φανεί, μακάρι να είναι καλύτερο απ'όσο δείχνει και να κρατάνε τα τρελιάρικα σκηνικά για έκπληξη.
Ευτυχώς δεν θα περιμένουμε πολύ, το 2026 είναι κοντά.

Ρε κι εγώ το γούσταρα 100% όπως ήταν όταν βγήκε, αλλά είμαστε οικτρή μειοψηφία εμείς τα παππούδια. Το χαρτί είναι στο να πιάσεις πιτσιρικάρια ή τελοσπάντων κόσμο κάτω των 30, που βλέπει τα video του YouTube σε 2.5Χ ταχύτητα 'γιατί αλλιώς μιλάνε πολύ αργά και βαριέμαι.'.

Είδα το ποστ σου, και πάτησα στο youtube να τσεκάρω αν δουλεύει ακόμα σε βιντεάκια.
Και μόλις συνειδητοποίησα ότι τα ΜΟΥΝΙΑ της ΑΛΦΑΜΠΕΤ βγάλανε την επιλογή που είχαμε για slowdown/speedup 0.25x, 0.5x κλπ (και μετέπειτα με μπάρα για να τοποθετούμε ταχύτητα όπου την θέλουμε εμείς) και ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ.

ΨΟΦΟΣ

Last edited:
Ε μα ναι. Πρώτα δημιουργούμε ADHD σε τρεις-τέσσερις γενιές και μετά πουλάμε το φάρμακο με συνδρομή. Πράφιτ μπέημπυ.

είμαι άνω των 30 και βλέπω τα video του YouTube σε 2.5X 2.0Χ γιατί "μιλάνε πολύ αργά και έχουμε πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο για να το χάνουμε άσκοπα" :cry:

Εγω περιμενω τα tomb raider atlantis control 2 007 first light Badley Lego Batman Ontos NO LAW. Ειμαι 38 και βλεπω τα βιντεο στο youtube σε κανονικη ταχυτητα ολα .

1765708534490.png
βεβαια πως να μην κερδισει ετσι? 2/5 ειναι συλλογες και ένα είναι νέα έκδοση.Το 2ΧΚΟ δεν το ξέρω καν...
Θα ήταν ντροπή να κερδίσει οτιδήποτε άλλο. Το αξιοσημείωτο και ευχάριστο είναι πως φαίνεται να εκτιμήθηκε η ποιότητα του παιχνιδιού και όχι οι πωλήσεις του. Το παιχνίδι προσωπικά το βρήκα ότι καλύτερο έχει βγάλει η SNK μετά το KOF XIII. Mακάρι να θυμηθεί να βγάλει παιχνίδια και για τα υπόλοιπα ξεχασμένα της fighting franchise όπως Art of Fighting, World Heroes, Savage Reign, Brakers, Last Blade, Waku Waku 7, Kabuki Klash και Buriki One. To Fatal Fury είναι το δεύτερο που θυμήθηκε μετά το Samurai Shodown.

Last edited:
3 συλλογές και ένα παιχνίδι ούτε καλά καλά σε open beta.

:)

Tο 2ΧΚΟ Θα είναι το fighting game της Riot. Δεν είναι κακό αλλά είναι πολύ πρώιμο ακόμα. Φέτος ήταν σχετικά ψόφια περιόδος για νέους fighting τίτλους γιατί κατά τα αλλά και το SF6 και το Tekken 8 κυκλοφόρησαν ενδιαφέροντες νέο content/χαρακτήρες.

Back