Για το Control Resonant παραμένω αισιόδοξος. Κι όχι έτσι οπαδικά, Ρέμεντι βλέπεις είναι καλό, αχαχούχου φάση.
Το ΔΣ της Ρέμεντι γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους δεν πούλησε το πρώτο Κοντρόλ όσο θα ήθελαν : Υψηλός δείκτης δυσκολίας, σκληρό και 'ψαγμένο' gameplay. Αυτό διορθώθηκε έξι μήνες περίπου μετά την κυκλοφορία, με την συμπερίληψη easy mode/cheats και βελτιωμένων τουτόριαλς και περιγραφών για το Μαραφέτι και τις δυνάμεις της Τζέσι. Το έτερο μεγάλο παράπονο των παικτών ήταν ότι τα περιβάλλοντα του Oldest House έμοιαζαν λίγο-πολύ ίδια, με αποτέλεσμα ο Κατώτερος Κοινός Παρονομαστής (το χρυσό κλειδί της επιτυχίας σε ΚΑΘΕ αγορά) να νιώθει παγιδευμένος σε μια βαρετή τσιμενταποθήκη, με στριφνό gameplay.
Οπότε έλυσαν δυο προβλήματα : melee κρετινική μάχη να τη νιώθουν και παιδιά του δημοτικού, rogue lite βάθος (τις Πουνιές του Hades τις προσέξατε στο τρέηλερ τσακάλια μου; ) για τους ιδεοψυχαναγκαστικούς παππούδες, open world τσέπης ώστε να έχουμε διαφορετικά περιβάλλοντα και βουαλά, πρόμπλεμς σόλβντ, πάμε ταμείο. Εννοείται ότι διατηρείται στο ακέραιο η 'περιεργίλα' που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.
Επίσης, αλήτη
@Bathory ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ να είναι τόσο γαμάτο RPG το Divinity που να κάνω κωλοτούμπα 10ΑΤ (Αλέξης Τσίπρας, παγκόσμιο μέτρο σύγκρισης στο χώρο) και πάνω. Τα προηγούμενα δύο αν και τα 'χα ξεκινήσει με τις καλύτερες των προθέσεων, δεν με κράτησαν λόγω του ανάλαφρου, καρτουνιστικού, D & D light χαρακτήρα που είχαν στο πρώτο τουλάχιστον 5ωρο. Το BG3 έβγαζε μια σκοτεινιά και μια αμεσότητα που καταγοήτευσε το γερογκοθά μέσα μου. Το ΤΡΕΗΛΕΡ του Divinity δείχνει να πηγαίνει αυτό το βάιμπ αρκετά χιλιόμετρα παρακάτω και με προδιαθέτει θετικά, αλλά θέλω να δω και λίγο καθαρό gameplay πρώτα.