Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stardew Valley ΠΟΤΕ ΤΙΜΙ? ΠΟΤΕ?
το βρισκεις κατω απο 10αρικο. οριακα δεν στο δωρισα οταν διαβασα οτι περιμενεις να στο δωσει τζαμπα ο τιμ (δλδ πριν απο λιγο)

Λοιπόν, ο Χαβανέζος μάλλον περνάει πολύ καλά, θα πίνει μοχιτο με γυμνόστηθες κοπέλες, οπότε αναλαμβάνω για λίγο την ενημέρωση του φορουμ για τις απίστευτες προσφορές του Τιμαρου.

Και όσο χθες ο Χαβανέζος έπινε κοκτέιλ εσείς χάσατε την απίστευτη παιχνιδάρα

We Were Here Together

Ναι, καλά καταλάβατε, το χάσατε αυτό το παιχνίδι.
Αλλά έχτε ακόμα χρόνο για το απίστευτο

Cassette Beasts

Έτσι είναι όντως. Είμαι εκτός της βάσης μου αυτές τις μέρες. Οπότε μπορείς να αναλάβεις ελεύθερα (Μέχρι να επιστρέψω έτσι!!! Μην χάσουμε και το μεροκάματο!!!) και γω θα πω δυο, τρία καλά λογάκια στον ηγέτη.

ΟΚ δεν είναι μούφα, μπορεί να μην είναι ΑΑΑ αλλά είναι ενδιαφέρον indie

Καλή φάση το 4 δεν το έχω ακόμα και το 3 δεν θα πλήρωνα να το πάρω.

Έχετε μερικές ώρες ακόμα για το

το έχει ξαναδώσει :p

Δύο ολόκληρα παιχνίδια για σήμερα!! Περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά τι να κανς. Να κατς να σκασς

Κι έτσι ολοκληρώνονται οι χριστουγεννιάτικες προσφορές του Τίμαρου γι' αυτήν τη χρονιά.

Με την σειρά μου κι εγώ αφήνω το τόπικ και την ενημέρωση σας για τα epic διαμάντια ξανά στα χέρια του μαστερ Χαβανέζου!

Έλεγα για καναδυό κλαμπ σάντουιτς κέρδος όταν είχαμε την υποτιθέμενη λίστα με τα μπλοκμπάστερ. Με αυτά που έδωσε τελικά, ζήτημα να βγάζαμε καμιά μπουγάτσα, άντε κι ένα μίλκο.

Το καλό με τον τζάμπα είναι ότι είναι.. τζάμπα! Δωρεάν δηλαδή! Δεν κοστίζει τίποτα! Οπότε για μας που τα πήραμε όλα ή έστω αυτά που μας ενδιέφεραν τα επόμενα σουβλάκια είναι κερασμένα από τον Τίμαρο. Προσωπικά έχει μέσα 2 τίτλους που θα θελα να παίξω μέσα στο '26 και 2-3 άλλους που θα θελα να τσεκάρω. Όλα καλά. Και του χρόνου με υγεία.

Το χει ξαναδώσει αλλά την άλλη βδομάδα επιστρέφει με double penetr.. χτύπημα και δύο Styx!

Back