Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
το έχουμε ξαναπει, ο τζάμπας, δεν θα γίνει "paying customer" που λένε και στο χωριό μου.

Αυτό το spike στο 22 τι μπορεί να είναι;

Ρώτησα το τσατζιπιτί σήμερα πάντως αν έχει καμιά ερπετοειδή προέλευση ο Τιμ, μου απάντησε σοβαρότατα και με στοιχεία πως όχι. Παρά τις φήμες κάποιων κακοπροαιρετικών που αμφισβητούν τα μπιζνεπράκτις του, ότι κι αν είναι αυτά, είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας που έχει γεννηθεί στο Πότομακ του Μέρηλαντ. Μπορεί και το Μέρηλαντ του Πότομακ. Μετά ρώτησα έκπληκτος αν το Πότομακ είναι πραγματικό μέρος πάνω στη γη, τι μλκ όνομα είναι αυτό, μου την είπε το τσατ λίγο. Του είπα να πάει να γαμηθεί και να μη ξεχάσει να πληρωθεί τέλος του μήνα από τον Τιμ κι έφυγα πριν απαντήσει. Κάπως σαν τις ιμέρσιβ συζητήσεις στο Γουέ Γουί Μι.

Εγώ από αυτό το Πότομακ καταλαβαίνω ότι ο Τιμ είναι κατά το ήμισυ Indian (από τους based που μαδάνε γαλοπούλες και έχουν περίεργα ονόματα, όχι κάτι άλλους καφετί σφετεριστές του ονόματος που παρακαλάνε "Μην κάνεις redeem κύριεεεεε. Γιατί το έκανεεεςςς;"), σόρυ ήθελα να πω Native American για να είμεθα πολιτικά ορθοί, οπότε ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.

Οριακά καταγωγή από το Confederation θα έλεγε κανείς.

Διαβάζω για νάτιβ αμερικανάκια κι αμέσως μου ήρθε αυτό..

Πώς να μας φτάσει η ΑΙ μετά;

Ισχύει, αλλά το έχει δώσει ήδη κάποιο humble

Ναι, αλλά όχι ο Τίμαρος!

Διάβασα μια συνέντευξη του Steve Allison, διευθυντή του Epic Game Store, και διαπίστωσα με έκπληξη ότι τελικά υπάρχει εκεί πέρα και κάποιος με λογική, όχι μόνο σαλιάρηδες όπως ο Σουίνι.

Θα βελτιώσουν τον client, θα προσθέσουν forums και γενικά θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν το κατάστημα. Έν αντιθέσει με τον Τίμαρο, ο Στιβ φαίνεται μετριοπαθής και προσγειωμένος. Βλέπω θετικά σημάδια, αρκεί φυσικά ο άλλος ο ανόητος να μην τον καπελώσει.

#Tίμαρος.

Το Nobody Wants To Die το είχα τσιμπήσει στα 8Ε στο Στήμ παλαιότερα και το είχα κάνει ρηφάντ. Σαν καλογυαλισμένο τεκ ντέμο είναι, μπόλικο βάιμπ, μηδέν ουσία, ακόμα και για τα στάνταρ walking simulators. Άνιση γραφή, είχε το 'κάτι', αλλά δεν με κράτησε τότε.

Ζεστός τώρα από τις βόλτες στη Dogtown και τσαμπέ από Θείο Τιμ; Άνετα του δίνω δεύτερη ευκαιρία.

Το Darkside Detective είναι μοντέρνο ΘΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ αντβέντσουρ, το έβαλε τσάμπα για να κάμει μπούγιο για το σίκουελ μας έρχεται εφέτο.

Παραδοσιακά για τα γκιβαγουέις του Τίμαρου, τo Nόμποντι το είχε δώσει και το χάμπολ τσόις πριν κανά χρόνο. Οπότε κανένα ταληράκι κόστισε τότε με άλλα 7 γκέημς παρέα. Το λες και καλό ντηλ, αλλά οκ το γκέημ δεν έλεγε και πολλά. Βαρέθηκα θυμάμαι και δεν είχε καν καμιά σοβαρή διάρκεια. Που να μην ήθελα να το παίξω κιόλας.

Back