Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το έχω πει πολλάκις, το γεγονός ότι δεν περισσεύουν του Χάνσι ούτε 4Κ να βάλει μαλλιά στην Πόλη να γίνει κυριλέ, μας λέει ό,τι χρειάζεται να ξέρουμε για την εμπορική επιτυχία των Μπλίντ Γκουάρντιαν :D

Στα των κέημς τώρα, τσίμπησα στα 10Ε το Seance of Blake Manor στο Ίνστα και γουστάρω τη ζωή μου. Η μηχανική των timeblocks και το στήσιμο της δράσης στο ξενοδοχείο μου θυμίζει εντονότατα το Gabriel Knight 3. Φοβόμουν μήπως πελάγωνα με τον όγκο των πληροφοριών και χαρακτήρων που σου πετά με το καλημέρα στα μούτρα (προσέξτε οι τελειομανείς, είναι αδύνατο να τα αντιληφθείς/παρακολουθήσεις όλα από την πρώτη στιγμή που παρουσιάζονται) αλλά αν το πάρεις διαισθητικά και παίξεις σαν να ήσουν στ'αλήθεια εκεί, βρίσκει γρήγορα φανταστικό ρυθμό το παιχνίδι.

Μερακλήδες τα παλικάρια της Spooky Doorway, κέρδισαν το στοίχημα της 'σοβαρής' μετάβασης από τα χαλαρά Darkside Detective.

βρε αδαν, ακομα το ιδιο αστειο με τους θυλακες, πόσα, 15 χρονια μετα???
ρε σεις, ειναι υπερτιμημενο πραμα τα μαλλια.
ξυριστε κει χαμου το κεφαλι, ν αεριζεται κιολας.

το αβαταρ μου, δειχνει Τον δρομο.

Το έχω πει πολλάκις, το γεγονός ότι δεν περισσεύουν του Χάνσι ούτε 4Κ να βάλει μαλλιά στην Πόλη να γίνει κυριλέ, μας λέει ό,τι χρειάζεται να ξέρουμε για την εμπορική επιτυχία των Μπλίντ Γκουάρντιαν :D
ολοι ξερουν ποιοι βγαζουν λεφτα απο την μουσικη βιομηχανια και ποιοι οχι. στο τελος θα μας πεις οτι ο ηλιος ανατελλει απο την ανατολη.

@Χειρομαλάχτης νταξ' αργά το πάω ακόμα γιατί την αρχική περιοχή τη θυμάμαι από το demo και τη βαριέμαι. Πάντως από bugs ένα που βρήκα είναι να μου κάνει replace ένα σπαθί με dagger. Συγκεκριμένα, είχα equipped ένα σπαθί και lootαρα ένα dagger. Όταν πάτησα δεξί στο dagger για equip, δημιούργησε ένα αντίγραφο του dagger στην equip slot χωρίς να φύγει το dagger από το inventory. Το σπαθί άφαντο. Aν υπάρχει κάτι που δε μου αρέσει και θα ήθελα να patchάρουν άμεσα, είναι το πώς δουλεύει το run/walk/sprint. Θέλω το running speed να είναι το default, το Shift να κάνει sprint και να υπάρχει κάποιο τρίτο κουμπί για toggle από walk σε run. To είπε και ο Σιφορτζής αυτό.

τι σπαθι και νταγκερ ρε μπρο..
εδω εξαφανιζεται λενε ραντομλυ ολοκληρη πολη, το main hub.... μονο τα κουφωματα κι οι ντιβανοκασελες μεινανε, να κρεμονται στο πουθενα... :love::ROFLMAO::ROFLMAO:
συνεβη και στον μορτι, το σκρην ειναι απ το ρηβιου του....

τιποτα, το κειμ ειναι το νεο γκοθικ 3. κι οπως κι εκεινο, ετσι κι αυτο θα φτιαχτει στο φιναλε και θα ναι μια χαρα. υπομονη εχουμε, μπακλογκ εχουμε, θα περιμενουμε.
α, ξεχασα την μεθυσμενη πολιτεια.... εδω:

gone_but_not_forgotten.jpg

Ξεκινησα το kingom hearts 2.8 το οποιο ειναι 2 παιχνιδια και 1 ταινια. Ξεκινησα πρωτα το deep drop distance. Για αλλη μια φορα τα γραφικα ειναι τελειως ΧΑΛΙΑ δεν βλεπονται. Οπως και τα πρωτα 6 παιχνιδια της σειρας που τα επαιξα περσι(Kingom hearts 1.5). Κατα αλλα ειναι action rpg σαν τα προηγουμενα . Σφαζωτα τερατα τους heartless και με ακολουθουν οι δυο χαζοι ο Donald με τον Goofy !

Τελείωσα το Drova Foreskin Forsaken kin. Πολύ καλό Gothic-like, και μοιάζει ακόμα και στο σενάριο. Για να σας δώσω να καταλάβετε όλη η playable περιοχή είναι αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο επειδή υπάρχει ένα barrier που σε σκοτώνει αν πας να δραπετεύσεις. Αλλά οι μάγκες δε σταμάτησαν εκεί με τις ομοιότητες, θα βρείτε αρκετές και σε sidequests, αλλά και στο main story έφτασα σε ένα σημείο που το σχέδιο των τυπάδων για να δραπετεύσουν περιλαμβάνει το να χρησιμοποιήσουν ασήμι (αντί για ore που ήταν στο Gothic) για να προκαλέσουν μια "μαγική έκρηξη" όπως και στο Gothic. Κάτι άλλου που μου άρεσε είναι το γεγονός ότι ορισμένα sidequests και κάποια φαινομενικά άχρηστα αντικείμενα μπορούν να επηρεάσουν το φινάλε. Συγκεκριμένα υπάρχει ένα αντικείμενο που το παιχνίδι το αντιμετωπίζει απλά ως cosmetic αλλά μόνο με εκείνο μπορείς να έχεις το καλό ending. Το καταλαβαίνεις φυσικά αν διαβάζεις τα διάφορα τυχαία κειμενάκια που βρίσκεις στα ruins, αλλά και η απόκτηση αυτού του αντικειμένου είναι αποτέλεσμα ενός sidequest, οπότε τρέχα γύρευε.

Tώρα θα ξεκινήσω το Swordhaven Iron Conspiracy. Mπορεί το άλλο gothic-like που θέλω να παίξω (Οf Ash and Steel) να patcharίστικε αλλά ας τους δώσουμε και άλλο χρόνο.

Ξανά έβαλα πριν κάνα μήνα το Slain ως προθέρμανση για το 2 και είπα να δοκιμάσω να κάνω όλα τα ατσιβια. Κατάφερα μεν να βγάλω όλα τα bosses χωρίς να φάω damage αλλά ένα achievement απαιτεί να βγάλεις όλο το game χωρίς death. Πήγα να το δοκιμάσω, στο δεύτερο level ψοφησα. Άκυρη η αποστολή λέω...

ARC Raiders στο ps5 το οποιο εχει κυριευσει ολο τον ελευθερο μου χρόνο .. ειμαι στις 40 ωρες + και θα ελεγα οτι εχει αλλο τοσο να δωσει.. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ εθιστικο extraction shooter και να φανταστεις δεν ειμαι κ φαν του ειδους.. πολυ δυνατο game! \m/ \m/

Επειδή με τρώει η τσέπη μου να τα σκάσω για το ARC Raiders, συνεχίζεις να έχεις την ίδια άποψη ή προέκυψε κάτι που σε ξενέρωσε;

Μπορείς να παίξεις άνετα solo ή θέλει οπωσδήποτε παρέα;

Στα αρνητικά σχόλια διαβάζω ότι υπάρχει μεγάλο θέμα με παίκτες που σου την πέφτουν με το καλημέρα, σου ρίχνουν πισώπλατα ή που έχουν κατασκηνώσει στα extraction points περιμένοντάς σε για να σε ξαφρίσουν. Σου έχει τύχει πολλές φορές αυτό;

Άσε αυτά τα raiders of the lost arc και τελείωνε με το Silksong.
Ή ακόμα ψάχνεις το chapter 3;

Ακόμα τίποτα ρε φίλε... Για μένα παραμένει "The Lost Act"... :Ρ
Αφού ΔΕ μου βγάζει εκείνο το ρημάδι το quest που είναι προαπαιτούμενο για τη συνέχεια, τι να κάμω... Κάποια στιγμή, θα κάνω άλλη μια γύρα προς τα δυτικά (νομίζω κάτι τέτοιο είχε αναφέρει και ο @Northlander), αλλά πραγματικά, θα πάω ψάχνοντας, καθώς νομίζω ότι έχω πάει παντού...

Στο Swordhaven έχουν βγάλει έναν buggαρισμένο NPC και δε μπορώ να προχωρήσω το quest με το μαχαίρι του Rambo (κυριολεκτικά αυτό είναι) και έχω και θέμα με ένα άλλο quest που σε στέλνουν να σκοτώσεις κάτι λιποτάκτες αλλά αν τους έχεις ήδη σκοτώσει δεν υπάρχει επιλογή διαλόγου για να τελειώσει το quest. Ανακοίνωσαν ότι θα βγάλουν αυτές τις μέρες patch, οπότε όσο περιμένω παίζω Blade of Darkness 2 Chronicles Of Sagrea. Τι με χάλασε: Και οι τρεις χαρακτήρες έχουν κοινή πρώτη πίστα. Δε μπορείς να σπάσεις βαρέλια και κουτιά. Τα γραφικά φαίνονται λίγο "θολά" ΌΤΙ ρυθμίσεις και να βάλω, από όλα low μέχρι και όλα Cinematic, μέχρι και FSR από off σε Quality. Η μουσική είναι λίγο "off" δε ταιριάζει με την όλη ατμόσφαιρα με μοναδική εξαίρεση ως τώρα (είμαι στη δεύτερη πίστα ακόμα) την υπόγεια φυλακή της πρώτης πίστας. Εκεί λίγο σκιάχτηκα.
Αλλά ωραίο παιχνίδι. Το combat για την ώρα εύκολο, έχω συναντήσει βέβαια μόνο τρία είδη εχθρών ως τώρα, αράχνες, απλά Οrc και ντούκια Orc, και από όλους το περισσότερο damage μου το κάνανε οι αράχνες (νταξ' δε πρόσεχα κιόλας).

Αντί να περιμένω το patch του Swordhaven είπα να προχωρήσω με το main story. τι το 'θελα? Αφενός ανήκει στα παιχνίδια που λες "τώρα λογικά μπαίνουμε στο ζουμί" και μετά από λίγο απλά τελειώνουν. Το φινάλε και γενικά η όλη τελική φάση μου φάνηκε ταυτόχρονα πολύ ηλίθια και πολύ έξυπνη. Με λίγα λόγια τον πλανήτη που διαδραματίζεται το γκέμι των έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι, με τα laser τους και τα όλα τους, και στα μουλωχτά κλέβουν τα μεταλεύματα μας για να φτιάξουν διαστημόπλοια. Υπάρχουν και αυτοί που τους ανταγωνίζονται και έχουν μασκαρέψει τη τεχνολογία τους ως μαγεία, παρόλο που κανείς δε πιστεύει σε μαγεία στο νησί, ούτε και κανένας από τους playable χαρακτήρες μπορεί να γίνει μάγος. Χαιρόμουνα εγώ στις αρχές, που ξεκινάς σα σκουπίδι και σιγά-σιγά φτιάχνεις τα πρώτα σου όπλα από κλαδιά και σανίδια. Νόμιζα έπαιζα ένα gritty low-fantasy, low-magic, game... Αμ πως! Αλλά ντάξει, οι πρώτες 30 ώρες (50 μου πήρε σύνολο) είναι ΠΑΡΑ πολύ ευχάριστες και έχουν όλα τα θετικά που προανέφερα.
Το άλλο που με χάλασε είναι το πόσο λίγοι είναι οι recruitable χαρακτήρες και πόσο εύκολα μπορείς να χάσεις κάποιους. Και δε σε παίρνει να το κάνεις! Το party πάει max μέχρι 5 άτομα και οι recruitable χαρακτήρες είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όσοι χρειάζονται για να το γεμίσουν. Σκεφτείτε ότι εγώ έβγαλα το main quest (και συνεχίζω να εξερευνώ μέχρι να βγει το patch για να τελειώσω και τα side-quests) με 4 άτομα.

Ε και μετά από όλα αυτά λέω να ξεκινήσω Tainted Grail και να συνεχίσω να κρατάω καβάτζα το Chronicles of Sagrea για κάνα διάλλειμα. Παρεπιτόντως χαίρομαι που δεν έχει quicksave και τέτοια, παίζεις με checkpoints όπως άλλωστε θεωρώ ότι έπρεπε να είναι και το Blade of Darkness, το οποίο όχι απλά σε άφηνε να κάνεις όσα save θέλεις, όπου θέλεις, αλλά μπορούσες και in combat κιόλας!

Back