By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ωπ τι έχουμε εδώ
Θυμάμαι ακόμη αμυδρά το PC Master-ικό ρηβιού του Δάσκαλου Τσουρινάκη. Ήταν ψιλο-σάπιο/φουλ τζάνκ, αλλά δημιούργησε μια σχετική αίσθηση στους κύκλους των γκοθαρρωστακίων λόγω θεματολογίας. Δεν το έπαιξα ποτέ, αλλά τα σκρίνσοτς πάντα με γαργάλαγαν.Restoration του αρχικού The Dark Eye. Ενδιαφέρον! Θυμάμαι που το είχα ξεκινήσει πριν πάρα πολλά χρόνια, κάπου κόλλησα; κάποιο bug πέτυχα; δεν θυμάμαι. Το άφησα και πέρασε στη λήθη.
Εννοείτε ότι θυμάμαι ότι είχε γράψει review. Αλλά δεν θυμάμαι καθόλου τι έγραφε. Πρέπει να βρω το αντίστοιχο τεύχος από την συλλογή μου με τα PCMaster. Ίσως να του είχε αρέσει, αυτό δεν το θυμάμαι. Καλά, σχεδόν όλα τα adventures του άρεσαν. Όπως κι αν έχει πάντα ήθελα να το κάνω ξανά εγκατάσταση και να το τερματίσω. Τώρα θα περιμένω να δω το restoration/remaster ή όπως το ονομάζουν.Θυμάμαι ακόμη αμυδρά το PC Master-ικό ρηβιού του Δάσκαλου Τσουρινάκη.
Προσωπικά ό,τι έχω κατεβάσει απ' εκεί είναι αυτά που τα έχω και αυθεντικά κι απλά ή δεν έχω drive για δισκέττα ή βαριέμαι να κάνω αλχημείες για να τρέξουν. Παλιά το έκανα, μ' άρεσε να προσπαθώ να τα κάνω να τρέξουν στα σύγχρονα λειτουργικά. Αλλά παλιά είχα και χρόνο να μπιντζάρω μια σειρά μέσα σε μια μέρα.αν και ο Collection Chamber μύστης είναι και με τα δυο ποδάρια στη 'γκρίζα' περιοχή όσον αφορά τη νομιμότητα των κυκλοφοριών
Ένα άλλο περίεργο adventur-άκι που θυμάμαι από εκείνα τα χρόνια και νομίζω πήγε άπατο, ενώ πλέον χάθηκε (οριστικά?) στις ψηφιακές ομίχλες του χρόνου είναι τούτο εδώ. Το θυμάται/έχει παίξει κανείς;