@Brother Bruce Αξιώθηκα σήμερα να δω το Deliver Me From Nowhere.
Μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ, γιατί ήξερα τί ακριβώς θα έβλεπα. Ο Τζερεμές/Κάρμι μπήκε άψογα στο ρόλο και παρέδωσε τη σπεσιαλιτέ του : βαριά καταθλιψάρα η οποία επικοινωνείται μονάχα με βλέμματα και σιωπές. Ο τρόπος που απεικόνισε τη δημιουργία του Nebraska, ταυτίστηκε εν πολλοίς με την αίσθηση που έχω για το άλμπουμ στο κεφάλι μου. Δεν έπιασα παραφωνίες και φάλτσα (χοχό). Ειδικά η εικόνα του φλεγόμενου καλλιτέχνη προς το φινάλε, ήταν πανέμορφη.
Μου άρεσε γιατί στην πραγματικότητα ήταν μια ταινία για την κατάθλιψη, την απομόνωση, την γονεϊκή απόρριψη. Όμορφα, βατά, καθημερινά θέματα με τα οποία οι περισσότεροι εξ' ημών γνωριζόμαστε καλά.
Ωραίος και ο Στρόνγκ ως υπερ-υποστηρικτικός/σουπερτέλειος υπερμάνατζερ Λαντάου. Εντάξει, όλοι οι διάλογοι του ήσαν άθλια γραμμένοι, σαν να διάβαζες το βιβλίο του Zane απευθείας, αλλά κατανοητό. Το ίδιο και η πιτσιρίκα η Οντέσα, που με ό,τι της έδωκαν, δούλεψε. Την ίδρωσε τη φανέλα, αλλά ο ρόλος της ήταν άνισα γραμμένος εξαρχής.
Είχα τρομάξει λίγο με όσα διάβαζα, αλλά για μένα είναι ξεκάθαρο σκαλοπάτι πάνω από την εύγεστη ποπ τσιχλόφουσκα του A Complete Unknown. Και όσο το σκέφτομαι, μου άρεσε ΠΟΛΥ περισσότερο και από την πρόσφατη βιογραφία των Queen και του Elton John. Ήταν πιο αληθινό.