Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχουμε πει πόσο γαμάτο είναι το The Pitt;

Νομίζω πως όχι, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. ΓΑ-ΜΑ-ΕΙ.
Περιμένω να τελειώσει η δεύτερη σεζόν πώς και πώς για να την λιώσω όπως της αρμόζει.

Βγήκε το πρώτο επεισόδιο του A Knight of the Seven Kingdoms.

Νταξ, πλάκα έχει, καλό είναι.

Ευχαριστώ που παρακολουθήσατε την παρουσίασή μου.

Είδε άραγε κανένας το Starfleet Academy να μας πει εντυπώσεις; Είδα πριν από δύο βδομάδες ένα κλιπ που κυκλοφόρησαν και φυσικά δεν ασχολήθηκα.

Το κλιπ, αν κανένας έχει περιέργεια να δει πώς βιάζεται το πτώμα του Star Trek:

Είδε άραγε κανένας το Starfleet Academy να μας πει εντυπώσεις; Είδα πριν από δύο βδομάδες ένα κλιπ που κυκλοφόρησαν και φυσικά δεν ασχολήθηκα.

Για μ@λ@κες ψάχνεις;

Μετά το Discovery είχα πει ποτέ ξανά και έκανα το λάθος να δω το Section 31 aka το μεγαλύτερο σκουπίδι του 2025.

Πλέον, για να μην χάνω τον χρόνο μου πάω κατευθείαν στα χιουμοριστικά reviews

Και αν αναρωτιέστε τι θα γινόταν αν άνοιγε Hondos Center στον Qo'nos
1000036016.jpg

zippers... μέχρι και ο γιατρός ολόγραμμα το έκραξε αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ άμεσα.

@munkinnousu το Brave New Worlds είνια καλό.

το Brave New Worlds είνια καλό
Το Strange New Worlds; Είχα δει την πρώτη σαιζόν, δεν με χάλασε κάτι αλλά μου φάνηκε πολύ light και παρόμοιο με το TNG. Καταλαβαίνω ότι πολλοί το είχαν ανάγκη αλλά προτιμώ να δω κάτι στο πνεύμα του DS9.

woke χτυποκάρδια στα διαστημικά θρανία;

Μας δουλεύουν; Είμαι χοντρός, δεν θέλω να είμαι κακός με άλλα χοντρά άτομα, αλλά είναι στρατιωτική σχολή FFS, νιώστε λίγο εκεί στο hollywood. Επίσης στο τέλειο μέλλον του Startrek προβλήματα όπως η παχυσαρκία έχουν υποτίθεται εξαλειφθεί.

Τι άλλο θα δούμε; Έχει κανείς ζάκχαρο και χαλασμένα δόντια; έτσι για το inclusiveness της υπόθεσης; Ακόμα και ο Τζόρντι είδε τελικά με την τεχνολογία του Startrek.

woke χτυποκάρδια στα διαστημικά θρανία;

Μας δουλεύουν; Είμαι χοντρός, δεν θέλω να είμαι κακός με άλλα χοντρά άτομα, αλλά είναι στρατιωτική σχολή FFS, νιώστε λίγο εκεί στο hollywood. Επίσης στο τέλειο μέλλον του Startrek προβλήματα όπως η παχυσαρκία έχουν υποτίθεται εξαλειφθεί.

Τι άλλο θα δούμε; Έχει κανείς ζάκχαρο και χαλασμένα δόντια; έτσι για το inclusiveness της υπόθεσης; Ακόμα και ο Τζόρντι είδε τελικά με την τεχνολογία του Startrek.
Η πλάκα είναι ότι το Star Trek ακόμα και το πρώτο του '60 μια χαρά inclusive ήταν. Βασιζόταν σ' έναν κόσμο όπου στη Γη υπήρχε μια συλλογική κυβέρνηση και τα σύνορα και τα χρήματα είχαν καταργηθεί. Στις ΗΠΑ του '60 σε μια σειρά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο η Uhura η οποία ήταν μαύρη, ο Hikaru Sulu ο οποίο ήταν Ασιάτης κι ο Pavel Chekov ο οποίος ήταν Ρώσσος. Ρώσσος, στις ΗΠΑ του '60 ξανά-λέω.

Η πλάκα είναι ότι το Star Trek ακόμα και το πρώτο του '60 μια χαρά inclusive ήταν. Βασιζόταν σ' έναν κόσμο όπου στη Γη υπήρχε μια συλλογική κυβέρνηση και τα σύνορα και τα χρήματα είχαν καταργηθεί. Στις ΗΠΑ του '60 σε μια σειρά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο η Uhura η οποία ήταν μαύρη, ο Hikaru Sulu ο οποίο ήταν Ασιάτης κι ο Pavel Chekov ο οποίος ήταν Ρώσσος. Ρώσσος, στις ΗΠΑ του '60 ξανά-λέω.
Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ!
Ήταν woke όπως θα έπρεπε να είναι για να έχει σωστό και δυνατό αντίκτυπο, όχι με πολύχρωμους γκέι κλίγκτον. (τι διάολο στρατιωτική σχολή είναι αυτή ρε φούστη μου; )

Δεν ήξερα πως η Κοντσίτα σταδιοδρομεί στο νέο Σταρ Τρεκ. Όσο ζει μαθαίνει ο άνθρωπος.

Τέσπα, ήρθα να καταθέσω πως το Plur1bus αισίως το έφτασα στο φινάλε. Χωρίς ποτέ να μου πάρει τα μυαλά και να περιμένω το κάθε νέο επεισόδιο ως σφηνάκι ανδροπρεπούς Αλήθειας, διατηρεί ένα σήμα κατατεθέν του Gilligan : τη δημιουργία μικρο-επεισοδίων ακραίας βιρτουοζιτέ σε κάθε επίπεδο. Δηλαδή ακόμη κι όταν δε μ'ενδιαφέρουν οι χαρακτήρες του, δεν μπορώ παρά να δώσω εύσημα στο καλλιτεχνικό σύνολο.

Μέσιασα τη δεύτερη σαιζόν του ΕΠΙΚΟΥ Landman. Στα σχολεία έπρεπε να διδάσκεται υποχρεωτικά ο Σέρινταν ρε. Θα 'χαμε λιγότερες Κονκλίνγκον.

Μπόνους το Πολωνέζικο Niebo στο HBO Max, σφιχτογραμμένο θρίλερ αίρεσης/παπατζήδων, βασισμένο στην ιστορία των πραγματικών φυντανιών που έδρασαν στην Πολωνία κατά την δεκαετία του '90.

Τελείωνοντας το Plur1bus, δεν μπορούσα παρά να μειδιάσω με την φούσκα της Ιντερνετικής υστερίας γύρω του. Αν πιστέψει κανείς τα γραφόμενα των 'μεγάλων και έγκριτων' ιστοσελίδων, ο Γκίλιγκαν παρέδωσε τη Δευτέρα Παρουσία της επιστημονικής φαντασίας, η Άπλ κονόμησε ένα τρις μόνο από τη σειρά και λοιπές ιστορίες για αγρίους.

Κόνσεπτ επεισοδίου X Files είναι, βουτηγμένο στην αισθητική του Γκίλιγκαν, που αν είχε κυκλοφορήσει τη δεκαετία του '90 θα ήταν ένα 'ενδιαφέρον περίεργο' από εκείνα που έπαιζε για μια σαιζόν το Στάρ κι αναρωτιόσουν αν τα είδε ποτέ κανένας άλλος εκτός από σένα. Έχει τα δυνατά του σημεία, αλλά αλήθεια τώρα Κάρολ, γκέτ γουίθ δε πρόγκραμ γαμώτο.

Τελείωνοντας το Plur1bus, δεν μπορούσα παρά να μειδιάσω με την φούσκα της Ιντερνετικής υστερίας γύρω του. Αν πιστέψει κανείς τα γραφόμενα των 'μεγάλων και έγκριτων' ιστοσελίδων, ο Γκίλιγκαν παρέδωσε τη Δευτέρα Παρουσία της επιστημονικής φαντασίας, η Άπλ κονόμησε ένα τρις μόνο από τη σειρά και λοιπές ιστορίες για αγρίους.

Κόνσεπτ επεισοδίου X Files είναι, βουτηγμένο στην αισθητική του Γκίλιγκαν, που αν είχε κυκλοφορήσει τη δεκαετία του '90 θα ήταν ένα 'ενδιαφέρον περίεργο' από εκείνα που έπαιζε για μια σαιζόν το Στάρ κι αναρωτιόσουν αν τα είδε ποτέ κανένας άλλος εκτός από σένα. Έχει τα δυνατά του σημεία, αλλά αλήθεια τώρα Κάρολ, γκέτ γουίθ δε πρόγκραμ γαμώτο.
Είχα κάποια θέματα με το pace και εκείνο το απάλευτο επεισόδιο με το trek του Παραγουανού. Και με την Carol που είναι τέρμα Karen. Δεν το βλέπω να γίνεται εμπορική επιτυχία γιατί είναι ιδιαίτερα ιδιόμορφη σαν σειρά. Πάντως, μια περιέργεια για το που θα πάει το πράγμα την έχω.

ΥΓ ο Μαυριτανός μορφάρα.

O Mαυριτανός πραγματικά το κάνει σωστά ο άνθρωπος. Κι έχεις την Κάρολ εκεί ΜΙΡΛΑ, ΚΛΑΨΑ. Άραξε ρε κοπέλα μου, Αποκάλυψη Εξωγήινων αφού, τί θες κι αγχώνεσαι. Σινγκιουλάριτι κι όλα όμορφα.

Ρε τον καημένο τον Ser Duncan the Tall. Ενδέχεται να είναι ο μοναδικός "good" χαρακτήρας στην ιστορία των Seven Kangdoms.

Το κάστινγκ είναι σποτ-ον πάντως, ο ηθοποιός είναι λες και φτιάχτηκε για αυτόν τον ρόλο.

Έχει ξεκινήσει το A knight of the seven kingdoms. Προτείνω να το αφήσετε να ολοκληρωθεί και μετά να το δείτε καθώς πρόκειται για κάτι σε μαύρη κωμωδία στο σύμπαν του Dr Martin

Back