Kickstarter

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
κικστάρτε για το ποιντενκλικ αντβέντσου Chronicle of Innsmouth: Curse of Chaos.

καταρχην φιλικα το λεω: παιδγιά, δεν πατε καπου μ αυτον τον τιτλο - σιδηρόδρομο.

- ειναι, λεει, λαβκράφτιαν. τωρα τι να σου πω? παιζει να πεταξανε μεσα την λεξη, για εφε. σιγουρα το χουνε δει κι αλλου γραμμενο, δε βαριεσαι, ριχτο κι αυτο μεσα στην περιγραφη.
- εχει πανεμορφο, "περιεργο" εικαστικο. ολα τα μπαγκράου φαινονται σχεδιασμενα στο χερι, ωραια και μερακληδικα. επισης οι κατσήνς απ οτι φαινεται, ειναι γαμάτα κομικ στριπάκια. μετα απ ολα αυτα, γιατι ρε pustimou φτιανετε τους κάρακτερς σε στυλ πιξελ αρτ? προσωπικο μου θεμα ειν αυτο (και ναι, ξερω, εχω χασει μερικα αριστουργηματικα αντβεντσου εξαιτιας του), δεν μπορω να κατανοησω για την ζωη μου δηλαδη, το γεγονος να υπαρχει αυτη η νοσταλγικη και καλα τεχνοτροπια το 2025. δεν μπορω, δεν αντεχω, σπυργιάζω.

17be45f477e7f7a44874d9c30d282d48_original.gif

ελα τωρα σε παρακαλω, με το πιξελ αρτ...

τελος παντω, δικαιωμα τους ειναι, οπως θενε το φτιαχνουνε. απλα. νομιζω οτι το δυσκολο και χρονοβορο ειναι να φτιαξεις τα μπαγκράου. το να καθεσαι και να τα φτιανεις ομορφα, στο χερι, και μετά να κανεις τους χαραχτηρες πιξελάκια, δεν μπορω να το κατανοησω. δε θα κατσω και να μαωσω τωρα, προχωραμε.
- εχουνε υπεροχες κολέκτω, για πολλα και διαφορα βαλαντια.

bfa69a27d33ff45470e459f35901cbd1_original.jpg
ωραία κολέκτω

- ζητανε ψιχουλα. 18k γιουρος. εχουνε βαλει στρετς γκωλς οι ερμοι μεχρι τα 75, αλλά δυστυχως το πρωτο πενταημερο εχουν μαζεψει 5.500 περιπου, δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.
- εχουνε ντεμο.
- ειναι ιταλοι. ρατσιστικο ισως, αλλά οκ, μηνύστε με. εγω για κακο το εγραψα (το αλαλοθ στελνει χαιρετιζματα...), τωρα αν θες, συφορουμιτη, παρτο για θετικο εσυ, δεν κρινω.

συνολικα, πολυ ενδιαφερον μου φαινεται. μακαρι να πετυχει το κικσταρτε και να γραψουμε γι αυτο στο κανονικο θρεντ με τ αντβεντσουρς.

Last edited:
δεν ξερω αν ειναι συνεχεια ή πρεκούλι, ρομπεν, αλλά ειναι στο ιδιο συμπαν και απ την ιδια εταιρεια.
τα παιδια εχουν θεμα με τα λαβκραφτιαν... ή τους φτιανει η λεξη, δεν γνωριζω.
απ την σελιδα του κικσταρτερ:

...From the creators of the first two chapters of Chronicle of Innsmouth comes a new descent into cosmic horror.
The original Chronicle of Innsmouth drew directly from H. P. Lovecraft’s tale The Shadow over Innsmouth, inviting players to uncover the dark fate of a cursed coastal town. Its successor, Chronicle of Innsmouth: Mountains of Madness, inspired by At the Mountains of Madness, expanded the saga across continents and eras, following detective Lone Carter from the foggy streets of Innsmouth to the frozen wastes of Antarctica.
That second chapter came to life through a successful Kickstarter campaign supported by hundreds of devoted backers.

With Curse of Chaos, the saga enters a new age and setting, where ancient secrets lie buried beneath the sands of 500 AD Oman. Building on this legacy, the game continues our tribute to Lovecraft’s mythos with a completely new story that expands the universe of Chronicle of Innsmouth into unexplored territory....

σε άλλα νεα, ειδικα το δευτερο, φαινεται λιγοτερο πιξελωμενο και αρκετα νταρκ στο τρειλερ. λες να πεσαμε σε διαμαντακι?

γκοθικ λάικ, οπεν γουωρλντ αρπιγκί που φτιανει μονος του ενας συμπαθεστατος και μερακλης τυπος.
συνηθως κατι τετοια πανε άπατα, αλλά εχει κανει αξιοθαυμαστη δουλιτσα κι ετσι, ενω ζηταγε περιπου 30.000 γιουρος, εχει μαζεψει καπου 178 χιλιαρικα 17 μερες πριν την ληξη.

sword hero.
στο ρανταρ.

το λινκ του κικσταρτε και το σχετικο βιντεο:

το κλικικλικι Darkhaven, που το φτιαχνουν καποιοι απ τους δημιουργους του διάβλο 1 και 2, (εχω γραψει σχετικα στο κλικικλικι θρεντ) βγηκε σε κικσταρτερ.
ζητανε υψηλο ποσό για την εποχη, 500.000 ντόλαρς, αλλά απ την πρωτη μερα εχουν μαζεψει τα 130. το βλεπω να πηγαινει κοντα στο μυριο, οπότε θα δουμε και θα πουμε πιο πολλα γι αυτο στο μελλον.
μην ειστε τετχοιοι ρε, δωστε κατιτις, μαζι σας θα τα παρετε??
η σελιδα στο κικσταρτε και το κικσταρτε τρέιλε:

Tα screenshots φαίνονται επιεικώς μέτρια αλλά από πλευράς features σίγουρα είναι φιλόδοξο.

Είναι ψιλοτσιμπημένα τα backer tiers πάντως. Αν είχαν κάνα reward στα 150-200 ευρώ του στυλ "design your own boss/encounter/location" θα έλεγα μπας και μαζευόμασταν 5-6 νοματαίοι να κάνουμε pledge ως RQ και να σχεδιάζαμε κάτι καλό όλοι μαζί, αλλά ως έχει θες 40 δολάρια για το βασικό pledge, 300 για να "vote on models" για bosses, και 500 για να "help name a location".

Ξεκίνησαν κλασικά και οι δημιουργοί του ATOM RPG 2 ένα μικρό kickstarter. Αρκετά χαμηλό το entry level pledge στα 20 δολάρια, αρκετά χαμηλό και το ποσό που ζητάνε στα 50.000.

Ξεκίνησαν κλασικά και οι δημιουργοί του ATOM RPG 2 ένα μικρό kickstarter. Αρκετά χαμηλό το entry level pledge στα 20 δολάρια, αρκετά χαμηλό και το ποσό που ζητάνε στα 50.000.

Δεν θα στείλουν ποτέ κλειδιά κι εδώ, λογικά.

oh wait

Capture.JPG

Oκ, το πιασα, τα κλειδιά του Atom 2 θα έρθουν όταν ανεβάσουν KS το επόμενό τους πρότζεκτ 👍

Οι Κύπριοι είναι αδέρφια μας. Ή και όχι.

Παύλο, joke's on you. Μιλάνε Ελληνικά, άρα Κύπριοι ή αυτοπροσδιορίζονται ως Κύπριοι.

η grapeocean technologies (δημιουργος του Black Geyser) τρεχει εδω και 2 μερες κικσταρτε για το νεο νορμάλ (παρτυ ισομετρικ RTwP ) αρπιγκι της, το Avaria: Iron Rule.

αν και στο μπλακγκέιζε δεν φανηκαν πολυ αξιοπιστοι οι ντεβς (αφωνια για πολλους μηνες, φοβερη αργοπορια σε πατσηζ και ανακοινωμενα πριν πολλά τέρμινα dlcs κλπ), το κικσταρτε εφτασε τον (πολυ μετριοπαθη βεβαια) στοχο των 25 χιλ γιουρος σε μια μερα και θεωρω οτι θα κλεισει γυρω στο διακοσαρι. οι ντεβς προφανως δεν πηραν το μεμο οτι εχει πεθανει λεει το rtwp κι ετσι το προτιμησαν. καποιος να τους στειλει το βιντεο του μορτη (νομιζω αυτος ηταν ο Προφητης)... :p

Εγώ το έδωσα τα 24€. Θυμάμαι ότι μου άρεσε το πρώτο (και ότι πιο κοντα στα πραγματικα Fallout) και θέλω να επιβραβεύσω τους developers.
Δυστυχώς δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με το expansion. Δεν έκανε import τα saves του main game και στο "ερωτηματολόγιο" δεν θυμόμουν τίποτα με αποτέλεσμα να με ξενερώσει :(
Πρέπει να ξανακάνω μια προσπάθεια, θεωρώ ότι θα μου αρέσει και εκείνο

Η Big Finish Games ξεκίνησε ένα kickstarter για remake του Under a Killing Moon σε Unreal Engine 5.

Έχει πιάσει ήδη τα μισά του χαμηλού στόχου.

Έχουν και ένα pledge tier στα 112 ευρώ με κουτάτη συλλεκτική έκδοση.

ημουνα γέρος κι εγινα ραμολί.
πως να τους εμπιστευτεις τους μαλακες μετα απ το καζο με το the Poisoned Pawn και το ρημεικ του παντόρα νταιρεκτιβ??
τελος παντων, η ελπιδα ψοφαει τελευταια.
λιτη, αλλά ωραια η κωλεκτορ'ς.

εντιτ: καλα θυμομουνα οτι ειχε ποσταρει καποιος εδω μια γαματη απεικονιση του γραφειου του τεξ απο εναν φαν με ταλεντο.
ο τυριον περσι τετοια εποχη:

τελικα απ οτι καταλαβαινω αυτου του φαν ειναι το τωρινο προτζεκτ κι η μπιγκ φινις απλως το σαπορταρει.

εντιτ2: σε μιση μερα ξεπερασαν το ποσό που ζητουσαν. βλεπω να κλεινει γυρω στα 500 χιλιαρικα. ενταξει, ειναι ζωντοβολα στην μπιγκ φινις. ατολμια, ανασφαλεια, τεμπελια? τι ακριβως τους σταματαει απο τοσα προτζεκτς? ηρθε ενας τυπος και τους ξεφτιλισε ουσιαστικα. εκανε μονος του (με λιγη βοηθεια στα γυρω γυρω) την μετατροπη του γκειμ στο σημερα. κι επισης φανηκε απ το πρωτο 24ωρο οτι ο κοσμος ενδιαφερεται ζωηρα για το φραντσάιζ. φινγκερς κροσντ, μπας και ξυπνησει η b.f. και πιασει τα προτζεκτς που αφησε στην μεση.

Last edited:
Back