Ποια διανομή χρησιμοποιείτε;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχω μια απορία, ήταν ποτέ το Ubuntu όντως καλή επιλογή για αρχάριους; Ή ήταν η φήμη του αποτέλεσμα του επιτυχημένου μάρκετινγκ της Canonical;
Ναι! Την περίοδο 2008-2010 ήταν με διαφορά η καλύτερη επιλογή για αρχαρίους. Αλλά έχουμε 2026.

όχι, αυτό δεν είναι θέματα τών linux distros.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά ένα μέρος είναι η ότι όταν κάνεις δοκιμές πάντα εξ ορισμού έχεις το απρόβλεπτο και αυτό δεν έχει σχέση με το λειτουργικό. Αλλά κατά ένα άλλο μέρος και αρκετά μεγάλο τα προβλήματα που αντιμετώπισε είναι αποκλειστικότητες τού Ubuntu. Καμμία άλλη διανομή δεν τα έχει! Πραγματικά το Ubuntu είναι εξαιρετικά κακή επιλογή ειδικά για αρχαρίους και εξαιρετικά κακή πρόταση προς αυτούς. Έμπειροι χρήστες μπορούν να τα καταφέρουν αλλά εκεί μένω με την απορία "why?".

θυμάμαι και τον SAMTIME που είχε την άτυχη επιλογή να δοκιμάσει πρώτα Ubuntu σε αυτόν το 100% τών προβλημάτων και δυσκολιών ήταν εξαιτείας το Ubuntu. Αργότερα ξαναδοκίμασε με Mint και φυσικά είχε πολύ καλύτερη τύχη.

Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε κανενα θεμα με ubuntu και ειμαι χομπιστας. Απο την αλλη το Fedora πχ που προτεινε, δεν επαιξε ποτε με τη μια οσες φορες το δοκιμαζα. Οποτε τι συμπερασμα να βγαλεις; Εγω καταληγω στη randomila αναλογως διανομης και hardware.

Back