The Yakuza Bundle
The Yakuza Bundle | Fanatical
www.fanatical.com
Όλα μαζί πρέπει να έχουν καμιά 300 ώρες gameplay.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!The Yakuza Bundle
The Yakuza Bundle | Fanatical
www.fanatical.com
Αν συνυπολογίσουμε ότι στις 28 Ιανουαρίου έρχονται τα Yakuza 3-4-5 και το Yakuza 6 στις 25 Μαρτίου, έχεις κλείσει για το υπόλοιπο της χρονιάς...
Δεν θα μου φαινόταν καν παράλογο για κάποιον που θα παίζει μόνον Yakuza να πάει να χτυπήσει τατού έναν δράκο που να πιάνει όλον τον κορμό του.Αν συνυπολογίσουμε ότι στις 28 Ιανουαρίου έρχονται τα Yakuza 3-4-5 και το Yakuza 6 στις 25 Μαρτίου, έχεις κλείσει για το υπόλοιπο της χρονιάς...
πόσο να κοστίζει κάτι τέτοιο; 1-2 χιλιάρικα;Δεν θα μου φαινόταν καν παράλογο για κάποιον που θα παίζει μόνον Yakuza να πάει να χτυπήσει τατού έναν δράκο που να πιάνει όλον τον κορμό του.
Λόγω έκτασης και μόνον φαντάζομαι πως ναι. Αλλά σίγουρα θα παίζει και ρόλο η ποιότητα του σχεδίου αν δλδ θέλεις τον δράκο απλά μαύρο και δισδιάστατο ή να να φαίνεται τρισδιάστατο με βάθος και χρώματα.πόσο να κοστίζει κάτι τέτοιο; 1-2 χιλιάρικα;![]()
σχετικο. δεν ποναει τοσο.Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρει πολλές επισκέψεις και ο πόνος είναι εγγυημενος.
Safe site. Όλοι έχουμε αγοράσει από αυτό. Το μόνο θέμα είναι ότι πλέον ρίχνει φόρο στην τελική τιμή, νομίζω 13% λόγο Ευρώπης.τι site είναι αυτό; βλέπω no man 15... γμτ... δεν πρέπει... έχω ζωή...
Μακάρι να ήταν 13, φουλ 24% ΦΠΑ επιπλέον πρέπει να υπολογίζουμε στις τιμές του instant πλέον.