1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν συνυπολογίσουμε ότι στις 28 Ιανουαρίου έρχονται τα Yakuza 3-4-5 και το Yakuza 6 στις 25 Μαρτίου, έχεις κλείσει για το υπόλοιπο της χρονιάς...

Αν συνυπολογίσουμε ότι στις 28 Ιανουαρίου έρχονται τα Yakuza 3-4-5 και το Yakuza 6 στις 25 Μαρτίου, έχεις κλείσει για το υπόλοιπο της χρονιάς...

Θα μπούνε και στο Game Pass

Δεν θα μου φαινόταν καν παράλογο για κάποιον που θα παίζει μόνον Yakuza να πάει να χτυπήσει τατού έναν δράκο που να πιάνει όλον τον κορμό του.

Δεν θα μου φαινόταν καν παράλογο για κάποιον που θα παίζει μόνον Yakuza να πάει να χτυπήσει τατού έναν δράκο που να πιάνει όλον τον κορμό του.
πόσο να κοστίζει κάτι τέτοιο; 1-2 χιλιάρικα; :p

πόσο να κοστίζει κάτι τέτοιο; 1-2 χιλιάρικα; :p
Λόγω έκτασης και μόνον φαντάζομαι πως ναι. Αλλά σίγουρα θα παίζει και ρόλο η ποιότητα του σχεδίου αν δλδ θέλεις τον δράκο απλά μαύρο και δισδιάστατο ή να να φαίνεται τρισδιάστατο με βάθος και χρώματα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρει πολλές επισκέψεις και ο πόνος είναι εγγυημενος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρει πολλές επισκέψεις και ο πόνος είναι εγγυημενος.
σχετικο. δεν ποναει τοσο.

Ψιλομεχ κι αυτό, δεν ξέρω ίσως περίμενα πως για πρωτοχρονιάτικο θα είχαν κάτι ζομγκάου. Έχω τα 2/3 από τα δυνατά χαρτιά (Warhammer, Pathologic 2, Song of Horror), οπότε δεν συμφέρει για ένα.
Αν το πάρει κανείς πάντως και δε θέλει το Minoria, ευχαρίστως να τον απαλλάξω απ΄αυτό.

Horizon Zero Dawn Complete Edition​

Όχι ακριβώς 1 ευρώ, αλλά στα 21,99 (αντί 50) για τις επόμενες 3 και κάτι ώρες στο Instant Gaming. Τι λέτε; Να το τσιμπήσουμε;

τι site είναι αυτό; βλέπω no man 15... γμτ... δεν πρέπει... έχω ζωή...

τι site είναι αυτό; βλέπω no man 15... γμτ... δεν πρέπει... έχω ζωή...
Safe site. Όλοι έχουμε αγοράσει από αυτό. Το μόνο θέμα είναι ότι πλέον ρίχνει φόρο στην τελική τιμή, νομίζω 13% λόγο Ευρώπης.

Μακάρι να ήταν 13, φουλ 24% ΦΠΑ επιπλέον πρέπει να υπολογίζουμε στις τιμές του instant πλέον.

Δεν είχα ιδέα... Πότε έγινε αυτό;

Έχει κάποιους μήνες. Ψευδείς δηλώσεις,VPN και μαλακίες δεν πιάνουν, τουλάχιστον όταν αγοράζεις με ελληνικές πιστωτικές ή paysafe. Για paypal δεν ξέρω.

Με Paypal άνετα δηλώνεις άλλη χώρα. Το έκανα κατά λάθος προχτες, ξεχάστηκα και άφησα Αλβανία. Κανένα πρόβλημα.

όχι άστο... πρέπει να κάνω και άλλα πράγματα στην ζωή μου εκτός να παίζω no man sky

Απλά να πούμε ότι ΔΕΝ είναι επίσημος μεταπωλητής κλειδιών. Δεν συνεργάζεται δλδ με τους publishers για τα κλειδιά που πουλάει στην περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον.

Back