1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ερχόμουν για το ίδιο αλλά με σχόλιο, όταν ο Σουήνης τα έδινε δωρεάν αυτοί ακόμη πίστευαν ότι ο καλύτερος Μπάτμαν ήταν ο Κλούνεϊ

έχει παίξει μπάτμαν ο κλούνι; κάποια πράγματα τα διαγράφει το μυαλό μου μόνο του να με προστατέψει μάλλον

Ερχόμουν για το ίδιο αλλά με σχόλιο, όταν ο Σουήνης τα έδινε δωρεάν αυτοί ακόμη πίστευαν ότι ο καλύτερος Μπάτμαν ήταν ο Κλούνεϊ
Ναι αλλά όσοι το πάρουν από hb στην μαμά πλατφόρμα, θα αφήσουν και κάτι προς δωρεά, και στο φόρου της καρδιάς ❤️ μας.
Ένα κουτάκι Βεργίνα...

έχει παίξει μπάτμαν ο κλούνι; κάποια πράγματα τα διαγράφει το μυαλό μου μόνο του να με προστατέψει μάλλον
Και μαμω τα αντιβαιρους, λεμε

Πριν λίγες μέρες σας έλεγα για το Prime Gaming. Ιδού οι νέες αφίξεις και τα δωράκια:

Prime Gaming App:
Tales Of Monkey Island (full season)
Stubbs The Zombie
Youtubers Life
Spellcaster University
Morkredd

Keys:
Journey to the Savage Planet -Deluxe Edition- (GOG)
Frostpunk (GOG)
Football Manager 2021 (Epic)
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (Origin)

Not bad...

NEO TΣΟΙΣ

Δεδομένου ότι έχω τον Καρχαρία, από τα άλλα μόνο για το Γκρηκ θα έδινα κώλο ψηνόμουν. Άντε ίσως να έπαιζα και 2-3 ακόμα καθαρά από περιέργεια. Νοτ ιμπρέζντ κι επειδή είναι ο τελευταίος μήνας που είμαι στο τάληρο, το βλέπω για πάους. Εκτός αν τους πάρω δυο βεργίνες για την ψυχή του Αζούρ.

EDIT: Οι 8Πόρτες τώρα που άφησα να παίξει πάνω από 3 δεύτερα το βίντεο φαίνεται πιο ενδιαφέρον, οι βεργίνες έχουν άλλη μια ψήφο.

Back