1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κυριολεκτικά στο 1 ευρώ.

Γιατί ξηγιέσαι έτσι ρε Ελλιόν; Βάλθηκες να με ξεμπροστιάσεις γιορτιάτικα; Πού θα βρω ακόμα πιο τρύπιο RPG να ξεσηκώσω avatar τώρα που αποκάλυψες το μυστικό μου;

Μου θύμισε τα Eschalon Books

Μόνο το 1ο mafia θα ήθελα...

Στο 20λεπτο το Τζεντάι Φώλεν Όρντερ στον κινγκουίνο, οριακά ανεκτή τιμή αν σκεφτείς ότι δεν έχει ατμοτσίβος.

έρχονται συγκλονιστικές αλλαγές

Είδα στο μέηλ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ και λέω ομιτζί. Το ανοίγω και το μεχ ακολούθησε μαζί με ένα χμουκ. Προσπερνώντας ότι δεν θυμάμαι να έδωσα ποτέ πάνω από 5-6ευρο για τσόις λόγω των προσφορών, για όσους ήμασταν στο κλάσικ πλάνο τα πράματα γίνονται ελαφρώς χειρότερα. Η τιμή πλέον θα είναι στεγνά δεκάρικο σε ευρώ, αλλά οι κλάσικ θα συνεχίσουν για κάποιο λόγο να χρεώνονται σε ντάλαρς. Οπότε η ακύρωση του κλάσικ πλάνου, το οποίο δεν προσφέρει πια και τίποτα, είναι μονόδρομος. Διάβαζα πριν κανά δίμηνο ότι θα ξεφορτωθούν σύντομα τους κλάσικ σαμπς, τελικά εννοούσαν ότι θα κάνουν όλους τους υπόλοιπους κλάσικ.

Διάβαζα πριν κανά δίμηνο ότι θα ξεφορτωθούν σύντομα τους κλάσικ σαμπς, τελικά εννοούσαν ότι θα κάνουν όλους τους υπόλοιπους κλάσικ.
Φαντάσου απλώς να ανεβάζαν την τιμή στους κλασικ. Είχε να φάει ένα άκυρο όλο δικό του.......

Κι εγω classic εχω, αλλα τι να το κανεις; Αντε να πηρα 1-2 ολο τον χρονο. Ειναι τοσο αδιαφορα τα παιχνιδια που δινει (για μενα) που και το pause εχει καταντησει κουραστικο.

Καποτε το περιμενα πως και πως...

έρχονται συγκλονιστικές αλλαγές

Με εξαίρεση την ενοποίηση των συνδρομών και την παροχή όλων των παιχνιδιών, οι υπόλοιπες είναι αδιάφορες ή κακές. Ειδικά αυτό με το κουπόνι στο κατάστημα που κάνει reset και στις παύσεις. Ok ήταν κάτι που όλοι είχαμε λίγο-πολύ εκμεταλλευτεί αλλά λάθος τρόπο βρήκαν για να σε σπρώξουν να έχεις τον διακόπτη στο ON.
Καμία κουβέντα φυσικά για περισσότερη ποιότητα, όπως περισσότερα tripleA -ΑΑ ή/και πρωτοκλασάτα indie ΞΕΡΩ ΓΩ. Λόγος που παίζει να είναι και no 1 όταν μας ρωτάνε γιατί κάνουμε pause τη συνδρομή.

Εγώ αναρωτιέμαι αν θα κρατήσουν τα κουπόνια και τις προσφορές που σε έκαναν και τίποτα να μην ήξερες να πάρεις το μπαντλ για να τα δοκιμάσεις, μιας και γενικά ήταν άνω του μετρίου γκέημς με θετικά ρέητινξ κτλ. Μία έρντινγκερ τους κερνούσα άνετα για κάτι τέτοιο μια φορά το μήνα. Στις δύο οκ ανεβαίνουν οι απαιτήσεις, δύσκολα δίνεις το δεκάρικο αν δεν σου δίνουν μία ντουζίνα μπλοκμπαστεριές για αντάλλαγμα. Όσο για την πρήμιουμ τιμή κάπου στο εικοσάρικο, αμφιβάλλω αν τα έδινε έστω κι ένας με τον ρυθμό και την ευκολία που μοίραζαν τα κουπόνια.

Τρεις μήνες EA play με 4€:

Αν δεν σας πειράζει το Origin νομίζω ότι είναι καλύτερη επιλογή γιατί περιλαμβάνει περισσότερα games.

Back