1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το ωραίο είναι ότι έχω και το γκέημ και το ντηελσί και μου λέει..
Price of individual products: 0,--€
Cost of this package: 1,--€

200.gif

Νέο τσόις. Βόιντ Μπάσταρντς οκ, Μπητ Χάζαρντ 2 γκότι αλλά συγχρόνως και τιέρ 1 μπαντλ φόντερ, όλα τα υπόλοιπα φακ δις σιτ. Με κάτι τέτοιες μλκς μειώνεται το μπάκλογκ..

@ccwr Fanatical
αξίζει τίποτα από αυτά?

Δεν έχω διαβάσει κανένα από αυτά. Άρα δεν μπορώ να "ξέρω".

Δεν με εμπνέουν για να το πω ευγενικά. Αναμφίβολα όμως υπάρχουν πιο "αναγνωρισμένα" βιβλία, που τα βρίσκει κανείς δωρεάν online. Κια γενικότερα υλικό για crypto tech συνήθως δεν απαιτείται να πληρώσεις, αν δεν θες φυσικό αντίγραφο.

π.χ.

Last edited:
soad667 said:
Νέο τσόις. Βόιντ Μπάσταρντς οκ, Μπητ Χάζαρντ 2 γκότι αλλά συγχρόνως και τιέρ 1 μπαντλ φόντερ, όλα τα υπόλοιπα φακ δις σιτ. Με κάτι τέτοιες μλκς μειώνεται το μπάκλογκ..

My thoughts when I saw the new Humble Choice.
skip.JPG

Πάντως όποιος δεν θέλει το void bastards εδώ είμαι εγώ. 😁

Δεν το βρίσκω ιδιαίτερα ελκυστικό για να πω την αλήθεια, έχω στο στόχαστρο μερικά warhammer games αλλά κανένα δεν περιλαμβάνεται στο bundle.

Σχεδόν το αγόρασα για το ντέθγουοτς, νομίζοντας ότι είναι άλλο γκέημ βασικά, το ντέθγουινγκ. Φέησπαλμ όταν συνειδητοποίησα ότι δεν επρόκειτο για το γκότι που νόμιζα.

Για όποιον ενδιαφέρεται για τη 2η έκδοση του Pathfinder να πούμε.

"Very Positive Bundle 3" στο Fanatical.

8 games, μεταξύ των οποίων και η γκοτιά Cook-Serve-Delicious! 2, έναντι 4,20 ευρώ.

Back