1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το Ember που μου είχε προταθεί παλιότερα είναι μόνο 0,99 σήμερα

Έχει και το Gog κάτι προσφορούλες και ψήθηκα για το Wolfenstein Pack αλλά κοίταξα το backlog και είπα να κάτσω στα αυγουλάκια μου.

Και Χάμπολ Double Fine 20th Anniversary Μπάντολ.

Ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Με 8 ευρώ ξεκλειδώνεις τα πάντα.

Δεν έχω λόγια για το νέο χάμπολ τσόις, το αγόρασα ιν δε μπλινκ οφ εν άι.

Oκ για τους κλάσικ πλάνερς παίρνεις όλο το πακέτο, οπότε δε τίθεται θέμα επιλογής. 12 στα 12.

Και Χάμπολ Double Fine 20th Anniversary Μπάντολ.

Ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Με 8 ευρώ ξεκλειδώνεις τα πάντα.

Ώπα! Επιτέλους ένα bundle της προκοπής! Έχει τουλάχιστον 4 παιχνίδια που με ενδιαφέρουν.

ezgif-com-crop-33.gif

Για να λυθεί το μυστήριο που δεν υπήρξε ποτέ, ήταν από τις ελάχιστες φορές που είδα τελευταίο post, χωρίς να πάρω update από όλα όσα δεν είχα δει. Οπότε πόσταρα αμέσως το link.

ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ.

Δεν το λες και "1 ευρώ προσφορά", αλλά το Φανάτικαλ δίνει στο 20ευρο την Obsidian Edition του Pillars 2: Deadfire, η οποία περιέχει το βασικό γκεημ και όλα τα DLC του, συν διάφορα άλλα ψηφιακά καλούδια.

Για 24 ώρες ή μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμα.

Δεν το λες και "1 ευρώ προσφορά", αλλά το Φανάτικαλ δίνει στο 20ευρο την Obsidian Edition του Pillars 2: Deadfire, η οποία περιέχει το βασικό γκεημ και όλα τα DLC του, συν διάφορα άλλα ψηφιακά καλούδια.

Για 24 ώρες ή μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμα.

Χμ, θα ήθελα να πέσει λίγο ακόμα.

Back