1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η σελίδα στο χάμπολ μπάμπολ δεν άφηνε καμιά αμφιβολία για το ποια έκδοση παίρνεις.

Ισχυει, στο steam γινεται το μπερδεμα. Ξερουμε αν και στο epic τα εχει μπουρδουκλωμενα η ειναι τελειο ως συνηθως;

Δε ξέρω για άλλα, αλλά το Toki για 1€, το παίρνετε δίχως δεύτερη σκέψη....;)

12κάτι ευρώ για το γκεημ+όλα τα εξπάνσιονς πλην του τελευταίου Federations, είναι εξαιρετικό ντηλ για όποιον σκόπευε να μπει στον Στελλάρη.

12κάτι ευρώ για το γκεημ+όλα τα εξπάνσιονς πλην του τελευταίου Federations, είναι εξαιρετικό ντηλ για όποιον σκόπευε να μπει στον Στελλάρη.
έχω την εντύπωση πως όποιος σκόπευε να μπει έχει ήδη μπει. Αν όμως κάποιος ξύπνησε από κώμα στο οποίο έπεσε επί ΠΑΣΟΚ τότε είναι καλό ντηλ και θα του θυμίσει ξανά τις εποχές των παχιών αγελάδων.

Δεν βλέπω να πέφτει ένιταϊμ σουν στα κλειδάδικα το πακέτο, οπότε για όσους χτυπήσανε το τσόις είναι καλή ευκαιρία.

Watch Dogs Legion στο Ubisoft Connect, 29,99 λέει αλλά στο checkout βάζει μια έξτρα έκπτωση και το ρίχνει στα 23.99

Watch Dogs Legion στο Ubisoft Connect, 29,99 λέει αλλά στο checkout βάζει μια έξτρα έκπτωση και το ρίχνει στα 23.99
Ισχύει για τις τρεις πιο νέες κυκλοφορίες, legion, valhalla, immortals fenyx rising, βάζουν μια έξτρα έκπτωση. Η προσφορά θα είναι μέχρι 1η Απριλίου οπότε αν κάποιος σκόπευε να τα αγοράσει νομίζω είναι τώρα σε τιμές καλύτερες από τα κλειδάδικα.

Διάφορα Πασχαλιάτικα σέηλς στο Φανάτικαλ.

Back