Ώπα το Κωλ οφ δε Ση δυνατό φαίνεται. Έφαγα φλασιά ότι το κάνανε ρηβιού κάπου εδώ γύρω, τσέκαρα στα γρήγορα, πρώτου προσώπου παζλοαντβέ, σολντ. Στέκεται επάξια δίπλα στο Ψάρι.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ώπα το Κωλ οφ δε Ση δυνατό φαίνεται. Έφαγα φλασιά ότι το κάνανε ρηβιού κάπου εδώ γύρω, τσέκαρα στα γρήγορα, πρώτου προσώπου παζλοαντβέ, σολντ. Στέκεται επάξια δίπλα στο Ψάρι.
Αν σ(o)αδ για το Gamedec που είναι και indie, τι να πεις για το Squadrons. Πρέπει να πήγε τρένο για να το έβαλαν σε choice. Δε θυμάμαι καν αν έχω ξαναδεί παιχνίδι της EA εκεί...
Η σημαντική ερώτηση που δεν ρωτάει κανείς
@Admiral θα το πάρεις;;
Να με πάρει η ευχή, βιάστηκα και το αγόρασα στα 0,60€ περίπου στο eneba πριν καιρόΤο Squadrons επειδή είναι Origin δεσμεύομαι να το κάνω giveaway στο φόρουμ.
ΕΠΟΣ
![]()
Capcom Summer 2022 Bundle
We’ve teamed up with Capcom for our newest bundle. Get games like Monster Hunter: World and Devil May Cry 5. Plus, pay what you want & support charity!www.humblebundle.com
Το τσίμπησα το εν λόγω bundle, μαζί με Partisans και Mummy Demastered και μπορώ να πω ότι όντως, το River City Girls, είναι τρελή gotiά.Platinum Collection - Build your own Bundle (March) | Fanatical
www.fanatical.com
Περιέχει γκοτιές, όπως το River City Girls.
εχει στο γκογκ της καρδιας μας το ντραγκον'ς ντογκμα στα 5 €, παιζει να ειναι ιστορικο χαμηλό.
εμενα δεν μ αρεζε, αλλά ξερω γω? ειστε μυστηριοι αθρώποι δω μεσα.
![]()
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Set in a huge open world, Dragon’s Dogma: Dark Arisen presents a rewarding action comwww.gog.com
Όχιιιι! Έχει enemy respawn! Μακριά από μας!!καπως περιεκτικα:
Pawns.
παει να πει μισθοφοροι, χωρις κανενα κονεξο με το στορυ, που για μενα χαλανε ολο το κειμ.
δεν ξερω, ισως ονλαιν να ειναι ενδιαφερον, και αυτος να ηταν ο στοχος τους, αλλά ελα που ειμαι οφλαιν τυπος κι εχω συνηθισει οι κομπανιονς να ειναι οργανικα δεμενοι με το στορι και να μην τους νοικιαζω.
επισης το χα ξεκινησει και δεν με κρατησε. αυτα.
ωστοσο εγω ως γνωστον ειμαι γερος του μαπετ. για να χει τοσο καλα ρηβιους παντου, αρεσει σε κοζμο. και τι ψυχη εχουν τα 5 ευρω? ενα σουβλακι ειναι.