Bathory
Lich

@nitro912grΌσο έχουμε ακόμα τις καλοκαιρινές προσφορές, ποιο παιχνίδι στο steam προτείνετε αυστηρά μέχρι 1 ευρώ;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!@nitro912grΌσο έχουμε ακόμα τις καλοκαιρινές προσφορές, ποιο παιχνίδι στο steam προτείνετε αυστηρά μέχρι 1 ευρώ;
Τι εστί Robot Cache, κάποιο νέο ψηφιακό store?
ΕΓΩ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ!Μάλλον ναι, έχει και τον client του όπως είπε και ο Μαλαντροιντ, οπότε ακόμα ένας θα προστεθεί στους ήδη πολλούς. Δε δοκίμασα ακόμα να εγκαταστήσω το W3 αλλα θα γίνει και αυτό μιας και το έκανα claim. Ωστόσο αυτό που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι οτι σου επιτρέπει να πουλάς τα ψηφιακά σου παιχνίδια που δε θες πια. Αυτό θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω όμως.
Όσο έχουμε ακόμα τις καλοκαιρινές προσφορές, ποιο παιχνίδι στο steam προτείνετε αυστηρά μέχρι 1 ευρώ;
Ζήτησα προτάσεις, όχι βοήθεια πώς να γουγλίσω.Εδώ έχει αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές:
![]()
Top 250 best Steam Games under five dollars
Helping you find good games on Steam: impartial games rankings compiled from Steam gamer reviews.steam250.com
Μια ερώτηση για προτάσεις κάνω και κάνεις λες και είναι κανείς σε ανεξέλεγκτη κατάσταση πρόκειται να αγοράσει κάποιος άκριτα 1000 παιχνίδια από 1 ευρώ το ένα.Συνιστώ ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση, έχω δει γκέημς να πηγαίνουν και πάνω από 90%.
Το υπόλοιπό μου είναι 1 ευρώ οπότε όχι. Το 1 ευρώ είναι αυστηρό όριο. Επίσης δεν είναι και καμμια τρομερή έκπτωση, εξακολουθεί να είναι ακριβότερο από όταν βγήκε. Επίσης βλέπω ότι έχει πλημμυρίσει το είδος και σίγουρα θα έχει και σαβούρα αλλά κάποια μπορεί να είναι και καλύτερα.δεν είναι κάτω από ένα ευρώ,
Όσο έχουμε ακόμα τις καλοκαιρινές προσφορές, ποιο παιχνίδι στο steam προτείνετε αυστηρά μέχρι 1 ευρώ;
Ε δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολη ερώτηση αλλά λέω μήπως έχει πέσει στην αντίληψη κάποια περίπτωση.Αυτό κάνει την ερώτηση σου δύσκολo να απαντηθεί.
Ε δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολη ερώτηση αλλά λέω μήπως έχει πέσει στην αντίληψη κάποια περίπτωση.
Buy Asterigos: Curse of the Stars Steam τρελό deal. 24,49€ στο steam, 11,02€ στο instant!