1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τι εστί Robot Cache, κάποιο νέο ψηφιακό store?

Εξηγήστε τό μου σα να είμαι 5 χρονώ και/ή συνδρομητής σε based λογαριασμούς στο Patreon.

Χμμ, φαίνεται να έχει και δικό του client, οπότε μάλλον ναι;

Τι εστί Robot Cache, κάποιο νέο ψηφιακό store?

Μάλλον ναι, έχει και τον client του όπως είπε και ο Μαλαντροιντ, οπότε ακόμα ένας θα προστεθεί στους ήδη πολλούς. Δε δοκίμασα ακόμα να εγκαταστήσω το W3 αλλα θα γίνει και αυτό μιας και το έκανα claim. Ωστόσο αυτό που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι οτι σου επιτρέπει να πουλάς τα ψηφιακά σου παιχνίδια που δε θες πια. Αυτό θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω όμως.

Μάλλον ναι, έχει και τον client του όπως είπε και ο Μαλαντροιντ, οπότε ακόμα ένας θα προστεθεί στους ήδη πολλούς. Δε δοκίμασα ακόμα να εγκαταστήσω το W3 αλλα θα γίνει και αυτό μιας και το έκανα claim. Ωστόσο αυτό που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι οτι σου επιτρέπει να πουλάς τα ψηφιακά σου παιχνίδια που δε θες πια. Αυτό θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω όμως.
ΕΓΩ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ!

Δεν τα παίρνω να τα παίξω, τα παίρνω για να τα έχω!

Όσο έχουμε ακόμα τις καλοκαιρινές προσφορές, ποιο παιχνίδι στο steam προτείνετε αυστηρά μέχρι 1 ευρώ;

Εδώ έχει αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές:

Εδώ έχει αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές:

Ζήτησα προτάσεις, όχι βοήθεια πώς να γουγλίσω.

Μερικές προτάσεις από μένα (αλλά ήδη τα έχω)

Συνιστώ ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση, έχω δει γκέημς να πηγαίνουν και πάνω από 90%.

Συνιστώ ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση, έχω δει γκέημς να πηγαίνουν και πάνω από 90%.
Μια ερώτηση για προτάσεις κάνω και κάνεις λες και είναι κανείς σε ανεξέλεγκτη κατάσταση πρόκειται να αγοράσει κάποιος άκριτα 1000 παιχνίδια από 1 ευρώ το ένα.

Αν περιμένει κάνείς 100 χρόνια κάποια στιγμή θα βγούνε και τζάμπα ίσως. και λοιπόν;

@lucinos δεν είναι κάτω από ένα ευρώ, αλλά το Vampire Survivors είναι σε τιμή χώμα (ακόμη και έτσι). Ηλεκτρονική πρέζα μεν, αλλά worth it για αυτό το dopamine hit.

Aυστηρά μέχρι ένα ευρώ είπαμε ρε Νορθ, συγκεντρώσου λίγο. Και ο άλλος από πάνω 250 προτάσεις κάτω από 5$. Πετάχτηκε και ο τρίτος μλκς να.. Άκυρο, αυτός ήμουν εγώ.

δεν είναι κάτω από ένα ευρώ,
Το υπόλοιπό μου είναι 1 ευρώ οπότε όχι. Το 1 ευρώ είναι αυστηρό όριο. Επίσης δεν είναι και καμμια τρομερή έκπτωση, εξακολουθεί να είναι ακριβότερο από όταν βγήκε. Επίσης βλέπω ότι έχει πλημμυρίσει το είδος και σίγουρα θα έχει και σαβούρα αλλά κάποια μπορεί να είναι και καλύτερα.

Τιμές χώμα για όποιον δεν τα έχει βλέπω The Talos Principle και Don't Starve καλή τιμή βλέπω και Stellaris.

Όσο έχουμε ακόμα τις καλοκαιρινές προσφορές, ποιο παιχνίδι στο steam προτείνετε αυστηρά μέχρι 1 ευρώ;

Αν υπάρχει εύκολος τρόπος να κάνεις sort by price το steam store (το store, όχι το wishlist, εκεί μια χαρά έχει), εγώ τουλάχιστον δεν τον βρήκα. Αυτό κάνει την ερώτηση σου δύσκολo να απαντηθεί.

Αυτό κάνει την ερώτηση σου δύσκολo να απαντηθεί.
Ε δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολη ερώτηση αλλά λέω μήπως έχει πέσει στην αντίληψη κάποια περίπτωση.

Ψάχνωντας στο store μερικές περιπτώσεις που πέτυχα
Τα Portal και Limbo που ήδη ανέφερα, Τα Half Life που ήδη έχω και δεν έχω παίξει,

Μερικά ακόμα καλά που πέτυχα και ήδη έχω (και τα έχω παίξει)

Και πάμε σε παιχνίδια που κίνησαν το ενδιαφέρον και δεν έχω, οπότε πείτε γνώμες:

Save 72% on Trip to Vinelands on Steam
Save 90% on The Great Perhaps on Steam
Save 76% on Breakpoint on Steam
Save 60% on Koi Farm on Steam
Save 90% on Modern Game Tycoon on Steam
Save 75% on Refunct on Steam
Save 83% on Void Invaders on Steam

Ε δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολη ερώτηση αλλά λέω μήπως έχει πέσει στην αντίληψη κάποια περίπτωση.

Το The Room είναι ένα πολύ καλό puzzle game με ωραία ατμόσφαιρα.

Buy Asterigos: Curse of the Stars Steam τρελό deal. 24,49€ στο steam, 11,02€ στο instant!

Καλή προσφορά όντως. Αυτό είναι το πειρατικό Souls που έπαιζε ο Iron Pineapple στο τελευταίο του βίντεο, σωστά; Μου είχε φανεί πολύ ενδιαφέρον.

11 ευρώ για ένα γκέημ; Οι μυκονιάτες το φυσάτε το παραδάκι μου φαίνεται κι έχετε χάσει το μέτρο, λες και είμαστε τίποτα εφοπλιστές να πούμε.

Back