1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πρώτη φορά για μένα που τόσα πολλά παιχνίδια μέσα με αφοράνε. Συγκεκριμένα τα tomb, το edrian 2, το sonic και το metal slug. Αλλά σαφώς πάνε για backlog. Τίποτα instant play

Ε βέβαια. Υπολογίζουν ότι θα βγάλουν τα σπασμένα από Microtransactions .

Μόνο efootball ρε! Και τσάμπα και δίχως να απαιτεί άπειρες ώρες grindάρισμα και κάθε χρόνο δεν χρειάζεται να ξαναφτιάχνεις ομάδα απ την αρχή. Ουουουουουου 666 ουουουουουου!!!

Μόνο efootball ρε
Howboutno.gif

Και τα 2 φραντσάιζ είναι σαπίλα και έχουν πεθάνει κάπου εκεί γύρω στο '16-17.
Ψαχτείτε με μικρές ιντιστοές (sic), τύπου Kopanito, αν θέλετε να την κοπανήσετε.

Howboutno.gif

Και τα 2 φραντσάιζ είναι σαπίλα και έχουν πεθάνει κάπου εκεί γύρω στο '16-17.
Ψαχτείτε με μικρές ιντιστοές (sic), τύπου Kopanito, αν θέλετε να την κοπανήσετε.

Είναι ποιότητα το Kopanito. Με τον αδερφό μου τελειώσαμε σε co-op όλα τα κύπελλα στο Legend.

Μήλα, πορτοκάλια. Τελειώς διαφορετικό παιχνίδι το kopanito.
Ναι όντως, είχα δοκιμάσει το efootball όταν είχε πρωτοβγεί και ήταν ένα χάλι. Λίγο το gameplay, λίγο τα μενού, δεν με κράτησε. Τώρα θεωρώ ότι είναι ένα πολύ αξιόλογο ποδοσφαιράκι που αν σε ενδιαφέρει το σπορ αξίζει να ασχοληθείς. Και το online να μην σε νοιάζει παίζεις με μποτάκια χαλαρά και ωραία. Το fc μακριά από μας. Μια χρονιά μαζί του με έπεισε γι' αυτό.

Aσάλιωτο σκιπ στο νέο τσόις. Το Βίλατζ το παίξαμε πριν 5 χρόνια, νωρίς το θυμήθηκαν. Mεταξύ έχει μπει σε μπαντλς και η γκολντ του. Τα υπόλοιπα έπρεπε να τα ψάξω κιόλας, πλην του Σκίουρου που ήξερα ήδη τι είναι και ότι είναι μλκ.

Πάμε μωρή Χαμπλάρα, τρέλανέ μας λίγο! Σε μισή ώρα, κρατηθείτε μόνο από κάπου, μην έχουμε τραυματισμούς.

Πωω θανατερό σκιπ. Αυτή η μλκ με τα έντομα ίσως να με έτρωγε να το έχω στη πλέιλιστ κι αν έχω καμία κρίση μέσης ηλικίας σαν τις δικές σας να μην ασχοληθώ ποτέ. Που μάλλον αυτό θα γινόταν. Έστω ένα γκέημ να υπήρχε στη γουίσλιστ, δεν ζητάμε πολλά.

Back