Καλή χρονιά! Για το 2021 ευχήθηκα υγεία, δεν πήγε πολύ καλά... φέτος σας εύχομαι να χεστείτε στα λεφτά.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!. Η κάρτα του τραπεζικού μου λογαριασμού είχε λήξει εχθές τα μεσάνυχτα! Βαζω πιστωτική αλλά δε θυμομουν password μιας και τη χρησιμοποιώ για Online αγορές. Ούτε όμως μετρητα είχα πανω μου. Υπογράφω εκεί ένα χαρτί, της λέω επιστρέφω σε 30'. Επιστρέφω με μετρητά αλλα και γνώση πλέουν του κωδικού.
Τα οικονομικα σου δεν τα γνωριζω αλλα θα το περασεις το ποταμι εκτος και αν θελεις καμια αναρτηση που να παιρνει data απο δορυφορο που ανιχνευει τον δρομο και προετοιμαζει την αναρτηση για την λακουβα που ερχεται.Να δω τώρα πόσο θα μου πιάσουν τον κώλο για μία ανάρτηση.
Δεν κανεις καμια βολτα απο την παλια διευθυνση ή να μιλησεις με καποιον εκει;Εχω ενημερώσει μάλιστα την τράπεζα για την νέα μου διεύθυνση
όλοι οι μπάσταρδοι αυτό κάνουν... εδώ έστειλαν στον πεθερό μου που ζει 30 χρόνια στο ίδιο σπίτι κάρτα (Πειραιώς νομίζω) και δεν ήρθε ποτέ, και τον ξαναχρέωσαν για να του ξαναστείλουν. Βέβαια με λίγο βρισίδι το πήραν πίσω και επέστρεψαν το 10άρικο...Δεν κανεις καμια βολτα απο την παλια διευθυνση ή να μιλησεις με καποιον εκει;
Εμενα αλλη μια φορα ειχε τυχει με αλφα οπου θεωρητικα την εστειλαν αλλα δεν την ελαβα ποτε οποτε με χρεωσαν εκ νεου το 6ευρω για 2η καρτα.