Το Medium με ιντριγκάρει πολύ αλλά έδειξα στο PC μου τις ελάχιστες απαιτήσεις και έμπηξε τα κλάματα![]()
Τι PC έχεις; Εγώ θα το δοκιμάσω με 1050Ti και Core i5 6500 και ο Gaben βοηθός!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το Medium με ιντριγκάρει πολύ αλλά έδειξα στο PC μου τις ελάχιστες απαιτήσεις και έμπηξε τα κλάματα![]()
it's also going to be available on PC. Bloober Team has detailed the kinds of specs you'll need to run the game at 1080p, 4K or 4K with ray-tracing.
Δεν χρειάζεται να είσαι tech wizard για να υποθέσεις ότι το παιχνίδι θα είναι βαρύ λόγω dual reality απεικόνισης (εννοώντας τι βλέπεις εκείνη τη στιγμή στην οθόνη σου σε κάθε μισό, όχι τι γίνεται πίσω από τους θάμνους 20 χιλιόμετρα μακριά). Περί unoptimized, το βλέπουμε...
Μα αυτό είναι το (selling) point. Δες κάνα gameplay video για να καταλάβεις πως λειτουργεί αυτό.το παιχνίδι ρεντάρει και τους 2 κόσμους και επικαλύπτει ο ένας τον άλλον
Δεν χρειάζεται να είσαι tech wizard για να υποθέσεις ότι το παιχνίδι θα είναι βαρύ λόγω dual reality απεικόνισης (εννοώντας τι βλέπεις εκείνη τη στιγμή στην οθόνη σου σε κάθε μισό, όχι τι γίνεται πίσω από τους θάμνους 20 χιλιόμετρα μακριά). Περί unoptimized, το βλέπουμε...
Ρε παιδιά το Gears 5 δεν υποτίθεται πως είναι xbox game everywhere? Εχει φάει κοκομπλόκο το games with gold αυτές τις δύο μέρες πάλι? Τι φάση? Σε αντίστοιχη περίπτωση το 4 παλιότερα μου έδωσε διαθέσιμο μόνιμα και για pc ξεχωριστά εκτός από xbox one
Παρότι τα download τα ξεκινάς από το Xbox App, στην ουσία από ότι έχω δει τα χειρίζεται το Store.
Εγώ το χειρότερο πρόβλημα που έχω συναντήσει είναι ότι αν κάνεις format, όχι μόνο δεν μπορείς να κάνεις locate τα ήδη εγκατεστημένα παιχνίδια, αλλά δεν μπορείς ούτε να τα ξανακατεβάσεις στον ίδιο δίσκο εκτός και αν τον φορμάρεις και αυτόν (καθώς τον βλέπει να ανήκει σε άλλο χρήστη). Με αποτέλεσμα να έχω ένα partition αποκλειστικά για τα παιχνίδια του GamePass.
Όχι. Το πρόβλημα είναι αν έχεις τα παιχνίδια του gamepass σε διαφορετικό δίσκο/partition από τα windows.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μετά την επανεγκατάσταση των windows, το gamepass σε βλέπει σαν διαφορετικο χρήστη και δεν σου δίνει δικαιώματα εγγραφής. Πρέπει ή να επιλέξεις άλλο δίσκο ή να του κάνεις φορματ.
Όχι. Το πρόβλημα είναι αν έχεις τα παιχνίδια του gamepass σε διαφορετικό δίσκο/partition από τα windows.
Πλέον έχω partition μόνο για το gamepass.
Αν τυχόν χρειαστεί να κάνω reinstall τα windows κάνω και ένα φορματ τον δίσκο με το gamepass.Tότε πως λύνεις το πρόβλημα; Κάτι χάνω.