By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τα 30 πλέον μου φαίνονται too low για το PC (στο PS4 τι να πω). Αν κάποιο game πέφτει τόσο χαμηλά, θα ψάξω να βρω τι φταίει με το PC/τα settings του game. Αν μπορώ να κάνω "σκόντο" στην ποιότητα των γραφικών χωρίς να κάνω τα πάντα να μοιάζουν με πλαστελίνη, θα το κάνω.
That said, παιχνίδια στα οποία δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το framerate θα έπαιζα και στα 30, απλά σίγουρα θα μου έμπαιναν (πάλι) σκέψεις για upgrade.
Αν το παιχνίδι είναι playable και καλό σε story ή/και gameplay mechanics, σε 5' έχεις ξεχάσει FPS, γραφικά κλπ.
αλλά θα ήθελα διακαώς να τον παίξω (τον τίτλο)
Δεν κρίνουμε, δεν υπάρχει λόγος να το διευκρινήσεις, παίξε με ότι θες.
Και τα δύο ήταν playable αλλά η αίσθηση ότι κάποιος είχε βουτήξει τον controller σε μέλι δεν έφυγε ποτέ.
Ευχαριστώ που μου δίνεις το ελεύθερο...![]()
Φίλτατε θαρρώ πως έχετε καλομάθει τον εαυτό σας υπέρ του δέοντως :Ρ.
να και η κατάχρηση εξουσίας από τους ΝΔάδες, εμ δε θέλατε ΠΑΣΟΚ και kunenaΜια που μου ασκείς έμμεση και δόλια κριτική για τις λίγες επιλογές στο poll, αναρωτιέμαι πώς θα έδειχνε το προφίλ σου αν κάτω από το username δεν έγραφε "Umber Hulk" αλλά "επιθυμώ διακαώς να τον παίξω". Χμμ...
Μια που μου ασκείς έμμεση και δόλια κριτική για τις λίγες επιλογές στο poll, αναρωτιέμαι πώς θα έδειχνε το προφίλ σου αν κάτω από το username δεν έγραφε "Umber Hulk" αλλά "επιθυμώ διακαώς να τον παίξω". Χμμ...
Δεν ξέρω ρε συνάδελφοι. Όταν χαροπαλευω να πατήσω 11 πλήκτρα με το ένα χέρι, όλα αυτά περί ποιότητας εικόνας περνάνε στην λήθη. Αυτό που μένει είναι το κολλημένο από τον ιδρώτα βρακί στα κωλομερια μου.
Έχεις άλλα 47 posts μέχρι το επόμενο.το Umber Hulk δεν με εκφράζει καθόλου... :Ρ
ρε νουμπάδες, όταν τον ρουφάτε σε FPS την μια σας φταίει το πληκτρολόγιο που δεν είναι gaming, μετά σας φταίει το ποντίκι που δεν είνια gaming, μετά η οθόνη και τώρα τα 30FPS. Πάρτε το χαμπάρι είστε νουμπάδες
Αυτό μόνο, τέλος
βγάλτο έξω και παίξτο (το κινητό σου)4K 60FPS ULTRA μόνο, αλλιώς παίζω και στο κινητό αν είναι..