30 fps: Το θεωρείτε αποδεκτό framerate;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Θεωρείτε αποδεκτό framerate τα 30 fps;

• Ναι, είναι μια χαρά

Votes: 9 28.1%
  • Όχι, 60+ αλλιώς δεν ασχολούμαι

Votes: 9 28.1%
  • Μόνο αν δεν έχω άλλη επιλογή (π.χ. console exclusives)

Votes: 14 43.8%

• Total voters
    32
Πολλή συγκατάβαση βλέπω τελευταία και δεν μου αρέσει καθόλου. Σκέφτομαι να μπω με τα fake accounts μου και να ρίξω μαζικές ψήφους στο "60+ ή τέφρα".

Άκου 'κει "ναι, μια χαρά και τα 30". Σε αυτό το φόρουμ θα φέρουμε τα παιδιά μας?

Περιττό να αναφέρω πως ΕΠΙ ΚΟΥΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ.

Ε δεν είμαστε όλοι παλαιοπασόκοι λεφτάδες βολεμένοι στο δημόσιο με μεγάλες ανασκαφές στις πλάτες μας και πώληση αρχαίων σε Βρετανικά μουσεία σε αντάλλαγμα για hardware parts.:trollface::gap:

Τόσα αρχαία έχουμε πεταμένα στις αποθήκες στα μουσεία, να μην βγάλουμε καμιά καρτάρα Nvidia απ'αυτά? Και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι αυτό θα ήθελαν.

4K 60FPS ULTRA μόνο, αλλιώς παίζω και στο κινητό αν είναι..
Τι εννοείς 60FPS; Δεν έχεις 144hz οθόνη δηλαδή;
EKul2xT.gif

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις της κάρτας, μόνο το μέγεθος. Θέλω να είναι μακριά και παχιά.

Ξαφνικά το thread έχει γίνει nsfw, ασχολούμαστε με γοναδοκλιματισμό και μετράμε τα fps ως δείκτη επιδόσεων στην πραγματική ζωή.

Στο κουνενα γινόντουσαν αυτά.

Ξαφνικά το thread έχει γίνει nsfw, ασχολούμαστε με γοναδοκλιματισμό και μετράμε τα fps ως δείκτη επιδόσεων στην πραγματική ζωή.

Στο κουνενα γινόντουσαν αυτά.
60fps στην πραγματική ζωή δεν είναι σεχ, είναι κουνελοπηδήχτρα.

Ήμουν για πολλά χρόνια με 7600GS και η "αναβάθμιση" που έκανα όταν κάικε ήταν μια HD5450. Θεωρούσα αποδεκτά τα 23 FPS ως το 2015.
Πλέον επειδή το "καταλαβαίνω", το χαμηλότερο που ανέχομαι είναι τα 40.

Ήμουν για πολλά χρόνια με 7600GS και η "αναβάθμιση" που έκανα όταν κάικε ήταν μια HD5450. Θεωρούσα αποδεκτά τα 23 FPS ως το 2015.
Πλέον επειδή το "καταλαβαίνω", το χαμηλότερο που ανέχομαι είναι τα 40.

Εγώ προσπαθούσα να παίξω το πρώτο Far Cry με μια ταλαίπωρη Radeon 9200. Φρίκη.

ρε νουμπάδες, όταν τον ρουφάτε σε FPS την μια σας φταίει το πληκτρολόγιο που δεν είναι gaming, μετά σας φταίει το ποντίκι που δεν είνια gaming, μετά η οθόνη και τώρα τα 30FPS. Πάρτε το χαμπάρι είστε νουμπάδες :eek::eek::cool::poop::gap::trollface:😂

Αυτό μόνο, τέλος :p

Αρχές σεπτέμβρη του 2015 εφτασε το πρώτο gaming monitor που αγόρασα ποτέ, (Acer Predator XG270HU, 2560x1440/144hz, freesync, 1ms υστέρηση). Με το που άρχισα να το χρησιμοποιώ, η συνολική ευστοχία μου στο BF4 ανέβηκε 2% μεσα σε μέρες. Ουσιαστικά τα ματς που επαιζα πριν με μετά είχαν 20% διαφορά σε accuracy.

Αρχές σεπτέμβρη του 2015 εφτασε το πρώτο gaming monitor που αγόρασα ποτέ, (Acer Predator XG270HU, 2560x1440/144hz, freesync, 1ms υστέρηση). Με το που άρχισα να το χρησιμοποιώ, η ευστοχία μου στο BF4 ανέβηκε 2%.
ε οκ τώρα έχεις ευστοχία 2% :p

Ah... the memories... Conan Exiles και τα μυαλά στα κάγκελα! Δεν αποτελεί βέβαια παίγνιο για να αξιολογήσεις τις επιδόσεις του PC σου, αν πετύχεις κάποιο πραγματικά τεράστιο fort, θα καταλάβεις ;)

τι μπορω να παιξω ανετα

FIXED
σε κλειστους χωρους- οχι πολυ τρεχαλα.

στον open world με τρεξιμο και jump

Last edited:
"παλιά" τα 22-23fps και άνω αρκούσαν για ικανοποιητική gaming εμπειρία. Πώς άλλαξε αυτό, μόνο ένας θεός ξέρει.

Back