What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

+ θρηνούμε για τη Μιμημή (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το επισημο θρεντ του σαντογκάμπι)

asparagus_12

Gelatinous Cube
Joined
Nov 26, 2019
Messages
181
Επίσης, αυτό που για μένα είναι μεγάλο φάουλ στο Gambit είναι το πλαίσιο και το ύφος του story που προσωπικα με κάνει να μη νιώθω καθόλου engaged. Σαφώς το story σε αυτου του τύπου τα παιχνίδια (δεν ξέρω πώς τα έχει βαφτίσει η Mimimi) είναι υποτυπώδες και εν πολλοίς τετριμμένο. Από την άλλη όμως είναι ένα βασικό κομμάτι που επιτελεί τον ρόλο του υποστρώματος πάνω στο οποίο στήνεται όλο το παιχνίδι, η ατμόσφαιρά του και κυρίως η εμπειρία που αποκομίζει ο παίκτης.

Δηλαδή στα Commandos υπήρχε η αίσθηση ότι έχεις στα χέρια σου μια elite ομαδα τσογλαναραίων και απόκληρων (γιατί αυτοί ήταν και στην πραγματικότητα οι Commandos) που πρέπει να σαμποτάρουν τα υποβρύχια ή να σκοτώσουν τον σφαγέα στρατηγό της Γκεστάπο ή να δραπευτεύσουν από το κάστρο αιχμαλώτων (που υπήρχε στην πραγματικότητα), ενώ πάντα υπήρχε η απειλή να γίνουν αντιληπτοί από τους Ναζί. Στα Desperados (για τα 1 και 3 μιλάω που έχω παίξει) η ιστορία ήταν μία κλασική και εικονογραφημένη σπαγγέτι γουέστερν που τη μία κυνηγούσες τον μυστηριώδη κακό και την άλλη ήθελες να πάρεις εκδίκηση απο αυτόν που σου σκότωσε τον πατέρα. Όμως μέσα σε αυτήν ατμόσφαιρα του σπαγγέτι ήταν όλα τόσο όσο, υπήρχε το ανάλαφρο αυτών των γουέστερν, υπήρχε το μίσος που σε παρακινούσε να εκδικηθείς, υπήρχε η αποφασιστικότητα και το ενδιαφέρον να βρεις ποιος είναι αυτος ο διαολος που κυνηγας. Το ένιωθες οταν σερνόσουν σαν το φίδι σε εκείνους τους ατελείωτους διαδρόμους της σπηλιάς φυλακής, όταν υπερασπιζόσουν το ράντσο του θειόυ σου από τους εισβολείς, όταν έστηνες την ομάδα σου γύρω από την εκκλησία στο νεκροταφείο. Kαι είχες και τους χαρακτήρες να το υποστηρίξουν αυτό. Τον ζοχάδα doc που πλακώνεται με τον μαυρούλη ή με τον Μεξικάνο πολυλογά, τον Κλιντ Ιστγουντ-no name hero- πιστολά κλπ. Το ίδιο και στο Shadow Tactics: μία τυπική ιστορία πολιτικής ίντριγκας και εκδίκησης, μία ομάδα ηρώων πλήρως ενταγμένων στη θεματολογία και τη ροή της ιστορίας που σε έκανε να νιώθεις μία ταύτιση με το όλο σκηνικό, αλλά κυρίως με το ότι υπάρχει ένα διακύβευμα. Ναι όταν είμαι στην πίστα που πρέπει να απαγάγω dead or alive τον γιο του αρχισυνωμότη και να εκδικηθώ τον θάνατο του συντρόφου μου, όταν σε αυτή την πίστα ο νίντζα μου αντιδρά με τη φράση For Mugen, ε ναι ρε διάολε καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένα διακύβευμα σε αυτό που κάνω και δεν είναι απλώς μία άσκηση επιδεξιότητας και συντονισμένων κινήσεων.


Καταλαβαίνω ότι θέλανε να διαφοροποιηθούνε οι άνθρωποι της Mimimi σε ό,τι αφορά το setting του game. Εντάξει το να βάζανε θέμα με Commandos σε παιχνίδι που χρηματοδοτεί το γερμανικό κράτος θα ήταν τόσο σουρεάλ σαν να μιλούσε κάποιος για το τι είναι πέναλτι με χρήματα του Αλέκου Αλεξανδρή ή του Τζόρτζεβιτς. Εντάξει, με την ίδια λογική δε θέλανε ούτε cowboys ούτε samurai ( αν και η πραγματική ιστορία με την εκδίκηση των 47 ronin θα έδινε ένα πρώτης τάξης υλικό). Αλλά ρε άνθρωποι πού το βρήκατε αυτό το τσούρμο καταραμένων νεκροζώντανων αστειούληδων (κατά τα πρότυπα του χοντροκομμένου γερμανικού χιούμορ) πειρατών που ψάχνουν ένα μαργαριτάρι και τους κυνηγάει ένα κακέκτυπο της Ιεράς Εξέτασης (αφού θέλατε Ιερά Εξέταση βάλτε τουλάχιστον Καθαρούς).

Τα είπα και ξεθύμανα και πάω να ξαναπαίξω Commandos 2.
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
απαραιτητες διευκρινησεις @lelos kounelos .

- δεν εχασες και τιποτα απ τα σβησμενα ποστς. λιγη τσαντίλα πασπαλισμενη με το κατι σαν "χιουμορ" του χειρό.
οπως και να χει, τα κυρια ποιντς τα αναπτυσσω πιο σοβαρα και εκτενως στο ποστ σεντονι της τριτης νομιζω σελιδας του θρεντ.
- δεν ειπα να την πεις σε κανεναν. αλιμονο. παρεξηγησες. εκαμα μια διαπιστωση. στην πραγματικοτητα, μεγαλυτερο παραπονο ειναι οτι δεν καταφερα να γινει συζητηση γυρω απο συγκεκριμενα σημεια του γκειμπλει που με ενοχλησαν, με την συμμετοχη αλλων φανατικων (οπως εγω) παικτων των κομαντο κλοουνς εδω μεσα. γι αυτο σηκωθηκα και χειροκροτησα ΔΥΝΑΤΑ το ποστ του ασπαραγκου, γιατι επικεντρωνεται στις τρυπες του γκειμπλει και θα το εκανα ακομα και αν διαφωνουσε μαζι μου, γιατι δειχνει οτι λατρευει το genre.

καλα με το δευτερο ποστ του μπηκε ακομα πιο βαθια, στο στορυ και στην ατμοσφαιρα και σε πιο προσωπικα συναισθηματα που γεννουν τα κέιμς, και νομιζω τα πηρε ολα κι εφυγε. δεν εχω κατι να πω, πετω το μικροφωνο και φευγω. ντουζ πουέν, ασπαραγκε12.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Τα είπα και ξεθύμανα και πάω να ξαναπαίξω Commandos 2.
Το παιχνιδι που το πεταξα στα σκουπιδια. Εφτυσα το παιχνιδι, την σκουπιδοσακουλα και τον καδο. Μετα, καθως επλενα τα χερια μου, εφτυσα και τον καθρεφτη. Πως να φτυσω την κουνελομαπα μου;
Αθλιοτητα και μαυρο κατραμι. gaming ολεθρος και ragequit με αφορμη την απουσια της αλβανικης λεξης, μπεσα.
Υπαρχει δωρεαν στο Internet archive αλλα ποιος νοιαζεται;

δεν εχω κατι να πω, πετω το μικροφωνο και φευγω.
Γυρνα πισω.... μυγδαλα. Οπως βλεπεις, η συζητηση δεν τελεψε.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Έχουμε preview στα σκαριά, μόλις τελειώσουμε με παρουσιάσεις που εκκρεμούν επίσης. :)
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,788
Πάρτε και το trailer. Ωραίο τραγουδάκι btw



Clipboard01.jpg
 

asparagus_12

Gelatinous Cube
Joined
Nov 26, 2019
Messages
181
Κυκλοφόρησε χθες 17 Αυγούστου. Υπό άλλες συνθήκες (βλέπε και σχετική συζήτηση στο εν λόγω topic) θα ήταν Day 1 αγορά, αλλά τώρα είμαι ακόμα διστακτικός. Θα περιμένω review από το ragequit και σχόλια από Χειρομαλάχτη για να αποφασίσω.

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Είμαι σίγουρος πως θα είναι ιδιαίτερα χαβαλεδιάρικο και διασκεδαστικό στο είδος του. Απόλαυσα το Desperados 3 με την ψυχή μου, αλλά δεν θα πλησίαζα Shadow Tactics ή Shadow Gambit ούτε για πλάκα. Οι θεματικές δεν με εμπνέουν για squad based stealth tactics.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Είναι ανάλαφρο σε ύφος αλλά προσωπικά το βρίσκω ως εξισορρόπηση του "απαιτητικού" gameplay.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
ειδα το τρειλερ. 6 λεπτα λωντς τρειλερ το λες και πολυ σπανιο πραγμα.
σε συνεχεια αλλου θρεντ, εχω τετοιον αριθμο γκειμινγκ (αλλά και βιολογικων δυστυχως) ωρων πισω μου, που ξερω ακριβως πως θα νιωσω και πως θα ειναι το κειμ για μενα. κοροιδεψτε οσο θελετε αλλά παιδιαμου, ισχυει αυτο. ΞΕΡΩ. βεβαια η προφανης απαντηση ειναι:
ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΣΠΑΣ ΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ, ΜΑΛΛΙΑΡΑ ΜΑΣ ΦΡΥΔΙΑ.

ναι, αυτο θα μπορουσα να το κανω, αλλά δεν θα το κανω. σκοπευω να καμω μικρα θρυψαλλενια κομματακια τα μπομπολια σας γιατι μ εχουν μαθει οι γονιοι μου να λεω την αποψη μου και κυριως ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΩ.

λοιπον: βλεπω οτι ακριβως εβλεπα και στ αλλα βιντεα + (βλεπεις τι εκαμα εδω? χοχοχο) μερικα ακομα ανησυχητικα πραγματακια.

εξηγουμαι:
θετικα: πολυχρωμος, μαλλον πολυ μεγαλος κοζμος, ποικιλια αποστολων. αυτα.

αρνητικα να θυμισω οτι εξαρχης θεωρουσα τις παρα πολλες ευκολιες που δινονται στον παικτη, με τραγικα op abilities που του χαριζονται απλοχερα... τι να πω τωρα αφου ειδα το τρειλερ? μα εξπεκτεισονς? νομιζω το πραγμα χειροτερευει. εκτος απ αυτες που ειχα δει σε αλλα βιντεος (δηλαδη κατσε να σου θυμισω τι μας ειχαν δειξει ως τωρα: διαφορα μελη του τημ σου ξεφυτρωνουν μεσα απ την γη οπου γουσταρουν με πατημα ενος κουμπιου, ενας τυπος ρουφαει μ ενα κανονι εναν οχτρο και τον εκτοξευει αλλου, ενας αλλος κανει κατι σαν dash επιθεση απο το πουθενα κλπ) προστιθενται καποια αλλα που διεκρινα στο τρειλερ. απ τα οποία τα 2 που θυμαμαι τωρα απ την κορυφη του ομορφου (ακομα) κεφαλιού μου και ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΝΟΥΝ κυριολεκτικα τις "σταθερες" του ειδους αφαιρωντας κι αλλη δυσκολια απ το κειμ, ειναι:

- ενας τυπος απο μακρια ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ενα πτωμα ενος οχτρου που χει αφησει στο εδαφος και το πεταει οπου γουσταρει.
κι αλλο ενα και ακομα πιο κραυγαλεο (νταξ, εδω χεστηκα στο γελιο, και αρθρωσα δυνατά την σκεψη: ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ??? προς μεγαλη ανησυχια των εξαιρετων συναδερφισων που εχουν το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να μοιραζονται τον χωρο εργασιας τους μαζι μου). ιδου:
- ενας αλλος ΦΤΙΑΝΕΙ με το πατημα ενος κουμπιου εναν θαμνο (σε καποια κοντινη αποσταση να υποθεσω, ελπιζω δηλαδη...) οπου και κρυβεται με το παρεακι του. ενταξει, απλά ΕΛΕΟΣ. οσοι λατρευουν το ειδος και εχουν Ψυχαγωγηθει απ αυτο (εχμ, για τους αλλους δεν μου πολυκαιγεται και καρφακι εδω που τα λεμε) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι 2 κλασικες δυσκολιες που χαριζουν σπαζοκεφαλια εως και σπαζομπαλίαση στον παικτη και Ικανοποιηση οταν το καταφερνει, ηταν:
α) να προσπαθει να κρυβει εγκαιρως και σε καταλληλα σημεια τα πτωματα που αφηνει πισω του και
βου) να βρισκει με το απαραιτητο iq και ταιμινγκ το ιδανικο σημειο (θαμνο, πηγαδι, σπιτι κλπ) για να κρυφτει πριν τον εντοπισουν. εδω τα ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ αυτα μονος σου. πραγματικα, εχω φτασει να απορω αν υπαρχει και καποιο κουμπακι που κερδιζεις ξερω γω αυτοματα την αποστολη. υπερβαλλω? μπορει. ουσιαστικα ομως ετσι ακριβως το βλεπω.

αυτα που περιγραφω πιο πανω, ειναι "αντικειμενικα" γεγονοτα θεωρω γι αυτο και τους εδωσα παραπανω βαρυτητα. εχει και καποια άλλα που προσωπικα δεν τ αντεχω, αλλά αυτα, οκ, δεν μπορω να τα κατακρινω, γιατι ειναι θεμα γουστου και επιλογων των ντεβς, οπως, απ οτι καταλαβα απο 2'' του τρειλερ, οτι εχεις να διαχειριστεις και την "δυσαρεσκεια" οσων μελων του κρου δεν παιρνεις μαζι στις αποστολες.. (ελεγα ο ερμος οτι θα παρω τον πιο "νορμαλ" στα ματια μου και λιγοτερο op ηρωα και θα βγαλω μ αυτον ολο το κειμ, αλλά μ αυτον τον χαριτωμενο μηχανισμο μου "επιβαλλει" ο ντεβ να χρησιμοποιησω ολους τους τρισχαριτωμενους ηρωες. τι καλα!!!!!)

τοσο κανακεμα και τουμπανοποιηση του τημ σου, το μονο που μπορω να σκεφτω οτι θα την αντισταθμιζε, θα ηταν ας πουμε ενας αδιανοητος αριθμος εχθρων σε μικρο χωρο. δεν ξερω, ισως αυτο να εχουν κανει. τον θεωρω "ευκολια" ομως και φτηνη προσεγγιση, καθως θα προστιθενται ετσι "τεχνητα" ωρες απασχολησης με το κειμ. προτιμω προφανως λιγοτερες αμπιλιτιζ και πιο ισορροπημενο γκειμπλει με λιγοτερους εχθρους τοποθετημενους σε δυσκολες, στρατηγικες θεσεις, οπως στα προηγουμενα γκειμς του ειδους.

καλα, σε πιο επιφανειακα και "τεχνικα" θεματα τωρα εννοειται οτι δεν κατανοησα και την προφορα στο τρειλερ (δεν ειναι αυτη που λεμε κι εχουμε συνηθισει σαν "πειρατικη", κατι σε σκωτσεζικο - ιρλανδικο ξερω γω μου εβγαζε, χωρις να μπορω να εξηγησω πως μου ηρθε αυτο, αλλα ετσι ενιωσα....) ενταξει, αυτο ηταν καθαρα προσωπικο, σε αλλους μπορει ν αρεσει. κι επισης εχω την βασικη αντιρρηση/απορια, οκ, ολο το σετινγκ ειναι οβερ δε τοπ φαντασια και υπερβολη, αλλά πως διαλο θα ταυτιστω λιγο και θ "ανησυχησω" για τους ηρωες μην παθουν κακο, οταν ειναι ολοι φαντασματα/undead απ οτι καταλαβαινω και τα βαζουν με χιουμανζ? πως διαλο θα με σκοτωσει ο αλλος μ ενα ντουφεκι? μου γαμεί το ιμερσο αυτο σε καθε σκηνη που βλεπω. οπως βεβαια και το εντελως χαβαλετζιδικο υφος του κειμ που προσωπικα δεν τ αντεχω, αλλα οκ εγω ειμαι παραξενος, αλλοι μπορει να το βρισκουν υπεροχο και αχαχαχαχ, διασκεδαστικοτατο.

τελος παντων. απ οτι μου γραψατε και παλιοτερα, αμα δεν το εχουμε στο πισι μας το κειμ, καλο ειναι να μην ανοιγομαστε σε κρισεις. ναι, το ακουω αυτο. απλα δεν συμφωνω. εξαλλου μ αρεσει το ρισκο να προβλεπεις πραγματα και να εχεις την δικη σου αποψη με τα δικα σου επιχειρηματα παρά να περιμενεις να δεις κατοπιν εορτης που θα κατσει η μπιλια των ρηβιους και του μετακριτικ για να τοποθετηθεις... (υπαρχουν κι αυτοι οι τυποι να ξερετε. οοοοοοχι αναμεσα μας, αλλά εκει εξω υπαρχουν...).
εστω κι αν καμμια φορα την πατάς και υπερισχυει το 8%... :LOL::LOL: (ινσάι τζόου)

οπως και να χει, περιμενω κι εγω με ενδιαφερον το ρηβιου, που ελπιζω να καμει το ρεηκουι. και βεβαια τι θα πουν οσοι συφορουμιτες παιξουν το κειμ.
 
Last edited:

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Brother τα ακούω όσα λες και πιστεύω ακλόνητα ότι ισχύουν, συνεπώς πολύ ορθά πράττεις και μένεις μακριά, imo.
Εμένα πάλι όλες αυτές οι "ευκολίες" και το χαβαλετζίδικο ύφος είναι που με τραβούν να ασχοληθώ επιτέλους ξανά με ένα παιχνίδι του είδους (δεν ξανανοίγω την κουβέντα για το "είδος", ας τα πούμε Commando-clones να ηρεμήσωμε) και μετά το demo και τα reviews σιγουρεύτηκα. Συγκεκριμένα από τα reviews εκείνο που απομόνωσα (αποφεύγοντας spoilers) είναι ότι η αφήγηση έχει ζουμί και αξίζει να παίξεις το game για να τη δεις ολόκληρη. Ήταν το κομμάτι του παζλ που έλειπε ώστε να το χώσω wishlist.

Ωστόσο, επειδή έχω μπει σε πολύ αυστηρή gaming δίαιτα το τελευταίο διάστημα και προσπαθώ να είμαι ιδιαίτερα επιλεκτικός, περιμένω να δω αν όντως είναι τόσο ζμαμπουγκάουα το BG3 γιατί έτσι και πάθω μαζί του ζημιά, όπως έπαθε ο μισός πλανήτης, βλέπω να ασχολούμαι ώσπου να αλλάξει ο χρόνος κι ας περιμένουν οι (undead) γυναίκες.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,853
Wishlisted και απο μενα, καπου στο μελλον μετα το BG3 θα χωρεσει και αυτο
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
oχι, μαλαντροη μου, ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, μην ασχοληθουμε με το ειδος. ας το πουμε κέιμ κι ας το κλεισωμε. :ROFLMAO:;)

ομολογω ρηβιους δεν διαβασα, ΟΛΟ το σεντονι ηταν εντυπωσεις απ το τρέιλε μονο. φαντασου !!! :LOL::unsure:

μακρια δεν θα μεινω. λατρευω ανεπανορθωτα και ολοκληρωτικα το ειδος, για να μην εχω προσωπικη χαντς-ον αποψη. απλά υποθεσεις κανω βασισμενες σε παρατηρησεις.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Βρε έχω ξαναασχοληθεί (το έγραψα και παλιότερα), απλά πάνε δεκαετίες. Συγκεκριμένα με τα δύο Commandos, αλλά το δεύτερο δεν το τελείωσα ποτές, παραήταν ζόρικο για τα δεδομένα και την υπομονή μου :rolleyes:.

Έκτοτε παρακολουθώ διακριτικά και εξ'αποστάσεως τις εξελίξεις, αλλά ενώ έφτασα κοντά να εγκαταστήσω διάφορα (κυρίως της Mimimi) πάντα δίσταζα. Τώρα που -κατά τα φαινόμενα- "καζουαλοποίησε" τη φάση με το Shadow Gambit, ίσως ήρθε η ώρα 😅
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
σορυ που ξαναπεταγομαι σαν υπερμεγεθης τσουτσού σε καστομ ήρω της λαριαν, αλλά ενταξει, δεν σ αφηνουν ν αγιασεις.
για να ειμαι οκ απεναντι στον εαυτο μου, εκατσα και διαβασα/ειδα τις 5-6 ρηβιους απο τα πιο τελοσπαντων γνωστα σαιτς που βγηκαν σημερα.

α) αυτο ειναι γενικοτερο και λιγο οφτοπικ, αλλά ρε μαλακα ρηβγιουερ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ξερωγω να κανεις ρηβγιου για το μπιτζιθρη π.χ. και να μην λες ουτε μια κουβεντα μεσα για το 1 και το 2. δεν ειναι παρθενογενεση τα παντα επειδη εσυ εισαι 20 χρονων. το ονομα σημαινει κατι.
δεν γινεται λοιπον να μιλας για το σαντογκάμπι και να μην αναφερεται μεσα τουλαχιστον μια φορα η λεξη κομαντο η εστω ντεσπεραντο (τα παλια τα πασοκικα τα ορθοδοξα). δεν ξεκινησε η ζωη με το σαντοτακτικς (οσο κι αν το υπεραγαπω).

βου) και σημαντικο. μονο στο ενα απ αυτα τα ρηβιους υπονοει με χιουμορακι και πλαγιως ο ρηβγιουερ οτι οι σιτιζενς ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ αν δειρεις, γδαρεις η ανασκολοπησεις ενδεχομενως τον οχτρο σου μπροστα στα ματια τους. αν ισχυει, ξαναλεω αν, με επιφυλαξη γιατι ειπωθηκε εντελως μπαι δε γουέι και αναλαφρα σε βιντεο, ειναι τεραστιο πισωγυρισμα. αντικειμενικα πια, δεν νομιζω οτι ειναι θεμα αποψης/προτιμησης. οταν ειδικα στο σαντοτακτικς και στο ντεσπ3, φιταγμενα απ την ΙΔΙΑ εταιρια, υπηρχε αυτη η πολυ λογικη και σπασαρχιδικη βεβαια παραμετρος που δυσκολευε και εδινε ρεαλισμο στο παιχνιδι.
και για να πω και το αλλο, παλι με την προυποθεση οτι ισχυει αυτο, αρχιζεις να σκεφτεσαι διαφορα για τα ρηβιου και τους ρηβιουερς. ειτε πονηρα/καφενειακα, ειτε εντελως αθωα και λογικα του στυλ: αγορακι μου/κοριτσακι μου (δεν γνωριζω την ποσοστωση στο επαγγελμα αυτο, αλλά για να μην ειμαι τοξικος, ημαντε εξαιρετικα ινκλούσιβ) δεν ξερεις που παν τα 4, αν δεν το θεωρεις σημαντικο αυτο ή αν δεν σου κανει εντυπωση (που σημαινει οτι δεν εχεις παιξει τα 2 προηγουμενα της μιμιμι).

τελος παντων, αποθεωτικοι οι ρηβγιουερς (συμβαινει συχνα τελευταια), οποτε μαλαντροη σπευσε αφοβα, θα καραγουσταρεις. ασπαραγκε, περιμενε να το τσιμπησεις σε εκπτωση, και πρωην μπιφτεκά, (δεν γραφω ονομα γιατι μπορει να το χεις αλλαξει μεχρι τ απογεμα) αγορασε το ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ.


PS: δωστε το ρηβιου στον αδμιραλ, το κειμ εχει ουσιαστικα πωζ, οπότε ειναι σχεδον tb. επισης θα ειναι στον καμπο της εξειδικευσης του, μιας και οι ηρωες με τοσα op αμπιλιτηζ, θα μπορουσαν να θεωρηθουν μαρβελοηρωες (αν και δυστυχως δεν φορανε τα βρακια πανω απ τα παντελονια). χοχοχο, μ αρεζε αυτο το χωρατό μου.

vTZPra7.png ba-dum-ba-dum-tss-rimshot-tss-dum-comics-trollface-buttocks-rage-comic-internet-troll.png
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
ουπς, διπλο ποστ γιατι ειναι σοβαρο.
@maladroid βλεπω τωρα μολις οτι ο λεπτος αστεισμος μου "...μην ασχοληθουμε με το ειδος..." που ηταν ΠΡΟΦΑΝΩΣ, αναφορα στην ονοματολογια του ειδους, που αποτελει ενα πονεμενο, τραγικο θεωρω κομματι της ιστοριας του ρεηκουι (βλεπε τις πρωτες σελιδες του θρε αυτου...), αποτελει ΞΕΚΑΘΑΡΑ απαντηση στο "...(δεν ξανανοίγω την κουβέντα για το "είδος", ας τα πούμε Commando-clones να ηρεμήσωμε)..." που εγραψες. δυστυχως απ την απαντηση σου καταλαβαινω οτι μαλλον εχει εκληφθει απο σενα, ως κατι τυπου: "μαλαντροη, ασε, μην ασχοληθεις με το ειδος"..

ενταξει, νομιζω οτι εχει φανει τοσα χρονια οτι δεν γραφω τοσο χοντρα, και απαξιωτικα για οποιονδηποτε δωμεσα και ποσο μαλλον για καποιον συφορουμιτη που εκτιμω εντονα. οπότε διευκρινιζω για να μην υπαρχει καμμια υπονοια του τι εννοουσα. (βεβαια με προβληματιζει λιγο που πιστεψες οτι εγραψα κατι τετοιο, αλλά οκ. το εξηγω με την σκεψη οτι εισαι τρισευγενος και δεν σχολιασες). ωρες ειναι τωρα να εχουμε παλι dramaτα απ το πουθενα δω μεσα.



ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετο. σε ανεξηγητη φλασια/στροφη του καμενου εγκεφαλου μου, μου ρθε στο νου το εξαισιο, ειναι η αληθεια, Ασμα της αννουλας: "Πραγματα" και το τραγουδω αλαζοντας τον τιτλο σε καθε στιχο με την λεξη "dramaτα" και διασκεδαζω αφανταστα. αυτο.
παρτε λινκ να μορφωθειτε ρε, που μονο μπλάι γκάρντια ακουτε.

 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
μλκ μου, σε 2 ποστς ΠΗΔΗΞΑ απ την μιμή στην αννουλα. κατορθωμα.
τζαστ σέιιν.
μαλλον την χρειαζομαι εκεινη την καλοκαιρινη αδεια που δεν εχω παρει ακομα.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,255

Μπαίνω με το λευκό κουστούμι μου και ποστάρω αυτό. Για συν & πλην δε λέτε εδώ;
 
Top Bottom