What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

8 χρόνια με την ίδια CPU!

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Ok, ρησπέκτ για όσους έχουν σε λειτουργία παλιότερα συστήματα,

Ναι, γιατι οταν παιζεις με αρχαιο μηχανημα ολα ειναι πονος. Ειναι λιγο ατοπο να χρησιμοποιησω την λεξη ικανοποιηση σε φραση που περιεχει την λεξη πονο, δεν ειμαστε τετοια παιδια, αλλα οταν παιζεις σε μηχανημα τερατακι, παιζεις για την απλη ικανοποιηση του gaming.
Οταν παιζεις με χτισμα δωρικου ρυθμου, τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα. οποιος επαιξε κατι σαν το witcher3 με 4GB ram και core2duo θα καταλαβει τα πονεμενα μου λογια. 20 FPS και λιγοτερα, ενοχλητικα παγωματα που σε στιγμες γινονται χιονοστοιβαδα κτλ.
Υπαρχουν στιγμες που ακομα και η επισκεψη στο RQ μοιαζει με ειδικη αποστολη, θα το καταφερω το tab?
Δεν προσφερω αιγλη στο retro που θελει να παραμεινει στην επικαιροτητα αλλα θεωρω οτι η gaming εμπειρια ειναι πολυ διαφορετικη.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Χαιρομαι, τους νεοτερους που επιζητουν τις επιδοσεις, εμεις οι μπαρμπαδες αρκουμεθα στο κυρος.
Λοιπον εγω το χρεπακι μου το χρησιμοποιω για: δευτερο παραθυρο/account στο λοτρο, για AoE με κανα φιλο σε δυκτιο, κατεβαστηρι, ας κανει να κατεβασει 10 χρονια αυτο που θελω, δεν απασχολω το κυριο πι σι, αποθυκουλα, τουχω βαλει οτι υπηρχε παλαιο απο HDD, εχω κι εχω και 3-4 παλαια παιχνιδακια που μου αρεσουν κι οποτε μουρθει τα ξαναξαναπαιζω εκει. βεβαια δεν θα αγοραζα χρεπακι σημερα, εννοειται, αλλα αφου υπαρχει γιατι να μην να μηνχρησιμοποιειται? Ειναι και το αλλο, ερχονται τα εγγονια και θελουν πι σι τα Σου Κου. Στο χρεπι, οτι ζημια και να κανουν ειναι αμελητεα. Εχουν και τα χρεπια τον ρολο τους. Τοχει πει και ο Αντρεας αλλοστε, "περυφανα νιατα, τιμημενα γηρατεια"
 
Top Bottom