lelos kounelos
Tarrasque
Ωρολογοποιος ειναι.... οταν το συνειδητοποιησεις.Διαβάζω για κράνη, σώβρακα, εκρηκτικά και δεν ξέρω αν θέλω να ρωτήσω τι δουλειά κάνεις![]()
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ωρολογοποιος ειναι.... οταν το συνειδητοποιησεις.Διαβάζω για κράνη, σώβρακα, εκρηκτικά και δεν ξέρω αν θέλω να ρωτήσω τι δουλειά κάνεις![]()
Διαβάζω για κράνη, σώβρακα, εκρηκτικά και δεν ξέρω αν θέλω να ρωτήσω τι δουλειά κάνεις![]()
Μαλλον Εμπειρο τον λενε.Το ονομα του ηταν Κασανδρα![]()
αν δεν έχεις εισιτήριο επιστροφής δεν μπορείς να επιβιβαστείς
Εγω δεν εχω προβλημα με αυτο, απλα αναρωτηθηκα πως σας αφηνουν να φυγετε χωρις εισιτηριο επιστροφης.Όταν πάμε για μπίζνες, δεν βγάζουμε εισιτήριο επιστροφής διότι μπορεί να αλλάξουν τα πλάνα μας ανά πάσα στιγμή.
Επίσης, σου λένε το εισιτήριο της επιστροφής να μην εμπλέκεται με χώρες της καραϊβικής, Μεξικό,Λατινική Αμερική και μερικές ακόμη σε μαύρη λίστα.
Ισως και να κανει εξασκηση επανω σου. Εκει στα κορφοβουνια δεν θα ακουσει κανενας τις κραυγες σου...να μάθει και να πάω να τον βρω στα κορφοβούνια απέναντι να με διδάξει,
ε να και ένα περκ για τους ΕΕ, καθαρίζω σιγά σιγά τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας που βγαίνω μόνο εγώ από το γραφείο, ώστε να μοντάρω BBQ πίσωγια το ον τοπικ
Που να τα ξερουν αυτα οι 9-5 που τρωνε μια τυροπιτα και την βγαζουν με μπαγκετες γαλοπουλα.
Για το Μεξικο έχω και εγώ μια φοβία να πω την πάσα αλήθεια. Είχε η σύζυγος πρόταση από τον καθηγητή στο πανεπιστήμιο να πάει για έναν μήνα εκεί για δουλειά, αλλά για πολλούς λόγους αρνήθηκε. Η εγκληματικότητα ήταν ένας από αυτούς.Εγω δεν εχω προβλημα με αυτο, απλα αναρωτηθηκα πως σας αφηνουν να φυγετε χωρις εισιτηριο επιστροφης.
Να ξερω για να μη με πρηζουν.
Καραιβικη, Μεξικο, Λατινικη Αμερικη.... δεν ξερω γιατι θελεις να πας εκει. Για το καλο σου ειναι αυτες οι συμβουλες.
Θα πας Μεξικο και θα στελνουν τα δαχτυλα σου στην ταχυδρομικη θυριδα του RQ, στειλτε μας 600 κωδικους απο το steam γιατι θα του κοψουμε και κατι αλλο.
Εγω το καλυτερο κρεας το εχω φαει στην Αφρικη.