A PLAGUE TALE: REQUIEM

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
η μέθοδος που επιλέξεις να παίξεις (aggressive vs stealth) επηρεάζει τον κόσμο/χαρακτήρες/τερματισμό?
Όχι, γιατί το παιχνίδι ακολουθεί τη λογική της "cinematic" εμπειρίας, με ένα μονοπάτι χωρίς διακλαδώσεις. Θα ήταν καλή φάση πάντως αν επηρέαζε τον τερματισμό.

Το τρέχω σε i5 9600K 3.7 - RTX 2060 6GB - 32GB RAM με DLSS Quality και όλα στο Ultra σε 1080p. Σχεδόν παντού έχω 60-65 frames και δεν παρατηρώ stuttering που έλεγα για το Silver Chains. Σίγουρα στα 2-3 κορυφαία παιχνίδια από άποψη γραφικών και σίγουρα στα καλύτερα της χρονιάς γενικότερα.

Διάβολε. Διάβολε. Διάβολε. Τί σκληρό, μεγαλειώδες αριστούργημα ήταν τούτο;! Το τελείωσα χθες βράδυ, με δάκρυα στα μάτια. Μνημειώδες παιχνίδι, από τα εντονότερα που έχω βιώσει ποτέ. Όλος ο κόσμος παίζει God of War -δυνατό, δε λέω- αλλά αν μετράγαμε το γονεϊκό σπαραγμό μεταξύ των δύο παιχνιδιών, το Requiem είναι η Αλήθεια και το God of War είναι χαλαρό μπράντς στο Allou Fun Park.

Όχι μόνο GOTY 2022 αλλά στο προσωπικό μου All Time Top 10.

Back