Αγαπητέ φίλε Mhts@ko, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχουμε προσωπικά (μου είσαι απολύτως συμπαθής, όπως και οι περισσότεροι τακτικοί θαμώνες του forum).<br>Ως εκ τούτου, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σου επιτεθώ, θεωρώντας πως δεν είχες κανένα λόγο να με θίξεις (ούτε έχεις δείξει τέτοια δείγματα άλλωστε) και αποφάσισα να απέχω για λίγο από τα κοινά, για να μην λειτουργήσω "εν θερμώ". Όπως λεν και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι "sleep on it". Έτσι, προέκυψε το αυτομπανάρισμα®.<br><br>Νηφάλιος πια, οφείλω να εξηγήσω τον λόγο της παρεξήγησης μου, που δεν ήταν άλλος από το off topic που ξεκίνησε.<br>Off topic που ενώ ρωτούσα "ρε παιδιά , τι να φάω σήμερα?", έπαιρνα απαντήσεις του στυλ "δεν πεινάς","πως θα βγεις χοντρός στην παραλία" κ.τ.λ..<br>Για να ρωτάει ένας άνθρωπος, που δηλώνει εξ αρχής άσχετος με το θέμα κονσόλας, τι κονσόλα να πάρει στον 3χρονο υιό του, δεν χρειάζεται ηθικοδιδασκαλίες σχετικά με το αν πρέπει ή δεν πρέπει να του πάρει κονσόλα. Για κάποιο λόγο σκέφτεται την αγορά κονσόλας και ίσως έχει τις ίδιες ή και περισσότερες αναστολές από εσάς.<br>Επειδή όμως σε ένα forum, η κουβέντα που γίνεται είναι καφενειακού χαρακτήρα, θέλησα να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου (που δεν ήταν ΑΝ πρέπει να αγοράσω κονσόλα στο παιδί αλλά ΤΙ κονσόλα να αγοράσω στο παιδί) και να με ενημερώσετε σχετικά με τα παιχνίδια που κυκλοφορούν και να κρίνω μετά αν κάνουν για το παιδί μου.<br><br>Υ.Σ.1.<br>Mhts@ko και όποιος άλλον θίχτηκε από τα καυστικά μου σχόλια περί εμπειρογνωμόνων, με συγχωρείς γι' αυτό αλλά ήταν ο τρόπος μου να εκφραστώ, σε κάποιον που φάνηκε πως δεν σκέφτηκε ότι για να φτάσω στο σημείο να μελετάω και να ρωτάω ποια κονσόλα είναι καλύτερα να πάρω στο παιδί, έχω ήδη περάσει από κυκεώνα σκέψεων/συζητήσεων για το αν πρέπει να το κάνω.<br><br>Υ.Σ.2.<br>Όπως και να έχει με καλύψατε σχετικά με το θέμα. Θα πάρω αυτό που μου πρότεινε ο devilride.<br><br><br>Mea culpa που θύμωσα (έπρεπε να σκεφτώ πως το λέτε καλοπροαίρετα και δεν με τρολλάρετε). Δημιούργησα πολύ κακό για το τίποτα.