Alan Wake 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αυτά... Υπό την αιγίδα του Σαμ Λεηκ

Έτσι και αλλιώς θα είναι exclusive του epic store.

Ο insider του ResetEra (κ.Ρατσόμπο) είπε για ένα χρόνο

314C9DCCE3874C3C64AC983B0F09928CD93E7E16

E-12OkMVcAI3wUU

Wo7GcWC.gif

Μια χαρά παίζεται και το αυθεντικό ακόμη. Παντε σταξτε τα για ένα texture pack. Εμένα στου ράφι μου, στέκεται περήφανα η Special με την αφίσα, τα αυτοκολλητακια και τα καρτ ποσταλ (που δε πρόκειται να στείλω ποτέ σε κανέναν)

Το ρημαστερ έχει κάμποσα νέα πραγματάκια....

Last edited:
Έχω την εντύπωση ότι αυτά τα βιντεάκια δεν είναι καινούργια αλλά προέρχονται από το AWE DLC του Control, το οποίο αφορά τα γεγονότα στο Bright Falls και την τωρινή "κατάσταση" του Alan και άλλων σημαντικών χαρακτήρων της ιστορίας.

Καλή ιδέα, πάντως, που τα πρόσθεσαν για όσους (κακώς) δεν έχουν ασχοληθεί με το Control. Όχι ότι μαθαίνεις και τίποτα το τρομερό, δηλαδή, απλά σου δίνουν μια επιπλέον δόση αοριστολογίας να έχεις να πορεύεσαι ώσπου να βγει το sequel.

Το ξαναέπαιξα πριν μερικούς μήνες, μια χαρά στέκεται. Ωστόσο, δε βλέπω γιατί κάποιος που τώρα θα έρθει σε επαφή πρώτη φορά, να μην πάει κατευθείαν στο ανανεωμένο, ειδικά στην τιμή που πωλείται.

Μα γι'αυτό και κυκλοφόρησε, ώστε μεταξύ ανακοίνωσης του 2 και κυκλοφορίας, να σπρώξουν την μυθολογία του πρώτου σε νέο κοινό. Η κυκλοφορία δεν απευθύνεται στους πάλιουρες. Για συναισθηματικούς λόγους και μόνο, θα το προσθέσω στη συλλογή μου σε κάποια γενναία έκπτωση, φυσικά στο λατρεμένο EGS του Πατέρα Τιμόθεου.

Έχω την εντύπωση ότι αυτά τα βιντεάκια δεν είναι καινούργια αλλά προέρχονται από το AWE DLC του Control, το οποίο αφορά τα γεγονότα στο Bright Falls και την τωρινή "κατάσταση" του Alan και άλλων σημαντικών χαρακτήρων της ιστορίας.

Καλή ιδέα, πάντως, που τα πρόσθεσαν για όσους (κακώς) δεν έχουν ασχοληθεί με το Control. Όχι ότι μαθαίνεις και τίποτα το τρομερό, δηλαδή, απλά σου δίνουν μια επιπλέον δόση αοριστολογίας να έχεις να πορεύεσαι ώσπου να βγει το sequel.

Χμμ οκ, οπότε δεν είναι τα ίδια βιντεάκια, απλά τo στυλ τους είναι ολόιδιο με εκείνα του AWE. 🤷‍♂️

Η αποκάλυψη θα γίνει στα βραβεία του Ντορίτο Ποουπ.

ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ

Back