Borracho wrote:
Από την αρχή πάντως που έπαιζα RPG, το είχα αυτό το κουσούρι. Μόνο RL επιλογές, καθώς το RPG ΗΤΑΝ η Πραγματική Ζωή και τα υπόλοιπα οι ψευδαισθήσεις. Ακόμη και στο Έπος Επών Witcher 2, ποτέ δεν έπαιξα με τον συμπαθέστατο Βρετανό Κατάσκοπο (μου διαφεύγει τώρα το ονοματάκι του), "χάνοντας" ένα τεράστιο κομμάτι παιχνιδιού, πολύ απλά γιατί ο Γιόρβεθ ήταν φτωχός και καταφρονεμένος και απλά δεν γινόταν να μην του πετάξω το σπαθί του όταν άρχισαν οι ζεϊμπεκιές.
Για μένα τουλάχιστον, έτσι παραμένουν εμπειρίες τα παιχνίδια, σκόπιμα δεν ψαχουλεύω κάτω από το καπό τους, γιατί είμαι σίγουρος πως θα απογοητευόμουν αν απλά έπαιζα με κάποια βασικά, εναλασσομένα συστήματα.</blockquote>
χα! γεια σου μπορατσε, λεβεντια καμαρωτή.
πραγματικα ανεβηκες ακομα ενα σκαλι στην εκτιμηση μου ( για να στο εικονογραφησω λιγακι εισαι καπου στη μεση μιας τεραστιας σκάλας δηλαδη,...). ξερω τι σημαινει για σενα ο γουιτσορας2, οποτε λεει πολλα που δε δεχεσαι ν αλλαξεις παθ, κι ας εχεις χασει ετσι πολυ πραμα απ οτι λενε οι φιλοι, γιατι απλα δε σου παει.
φουτουγού, λεμε.
(καπου στο βαθος ο ανταν μας μουτζωνει με τα 2 χερια, που χανουμε κουεστς, ενπισίς, περιοχες κλπ κλπ... :lol: :lol: )