AMD apu με 2 οθόνες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Alucard wrote:
Σε μενα οχι... Ισως φταιει που εχουν διαφορετικη αναλυση οι δυο οθονες; Τι να πω...;</blockquote>

Δεν έχει σημασία, και ειδικά στις Radeon μεχρι και eyefinity τρεχεις με οθόνες διαφορετικής ανάλυσης. Χρησιμοποίησες αντάπτορα;

Yup! Τιποτα... Δε βρηκα ακρη. Δοκιμασα και πολλες διαφορετικες συνδεσμολογιες μεταξυ καρτας και τηλεορασεων...
Εσυ Χρονε ειχες κανενα νεοτερο;

Ας μπω κι εγώ στην κουβέντα, αναφέροντας τις συνδεσμολογίες που έχω κάνει, μπας και βοηθήσω τα παιδιά που έχουν θέμα.

Έχω λοιπόν την Asus R9 290 που έχει δύο DVI-D εξόδους, μία HDMI και μία Display Port. Η κάρτα είναι συνδεδεμένη με

- LG monitor, ανάλυσης 1680x1050. Από την GPU ξεκινάει HDMI καλώδιο, που συνδέεται μέσω HDMI --> DVI αντάπτορα στην DVI θύρα του LG.
- Sharp HDTV, ανάλυσης 1920x1080. Από την GPU ξεκινάει DVI-D --> HDMI καλώδιο, που συνδέεται στην HDMI θύρα της TV.

Τόσο η οθόνη όσο και η TV λειτουργούν άριστα μόνες τους, ενώ ούτε κατά τις "Extend Display" και "Duplicate Display" επιλογές παρατηρώ τ' οποιοδήποτε πρόβλημα.

Προσωπικά με dvi την οθόνη (21") και σε hdmi μια τηλεόραση (32" - 100Hz) δεν έχω κάποιο πρόβλημα (με Tri-X 290).
Δεν νομίζω ότι είναι η κάρτα γραφικών το πρόβλημα.

Βλέπω ότι κάνεις σας δεν χρησιμοποιεί vga, άρα ίσως είναι αυτό που είπε ο Βασίλης.

Η δικιά μου συνδεσμολογία με την 6850 ήταν :
HDMI --> DVI -D στην οθόνη του υπολογιστή 1920 * 1080
HDMI --> HDMI στην τηλεόραση που έχει ανάλυση 720

Το ίδιο πράγμα με την 290 δε δουλεύει, όπως επίσης και καμία άλλη παραλλαγή. Δε λέω ότι φταίει η κάρτα, απλά όπως και με τη motherboard, ίσως κάτι να είναι ασυμβίβαστο...

Back