vtheofilis
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτο ειναι, μια πολυ καλη στρατηγικη, για οσους δεν θελουν να ξοδεψουν μια περιουσια, για το μηχανημα τους, με την μια, αλλα να το βελτιωνουν σιγα σιγα, αναλογα με τις αναγκες τους. Δυστοιχως, απαιτουνται γνωσεις που οι περισσοτεροι δεν εχουν.Μπορώ να ξεκινήσω χαμηλά και να ανέβω εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να πάρω μεταχειρισμένα ή να μείνω σε παλιά γενιά.
οι γνώσεις πληρώνονται τότε, κάπως πρέπει να ζήσει και ο τεχνικός του σρέντερΑυτο ειναι, μια πολυ καλη στρατηγικη, για οσους δεν θελουν να ξοδεψουν μια περιουσια, για το μηχανημα τους, με την μια, αλλα να το βελτιωνουν σιγα σιγα, αναλογα με τις αναγκες τους. Δυστοιχως, απαιτουνται γνωσεις που οι περισσοτεροι δεν εχουν.
εδώ που φτάσαμε με τους μινάρες μας καίει πραγματικά να δούμε APU με τουλάχιστον entry level 1080p δυνατότητεςΣήμερα είναι η παρουσίαση, για να δούμε.
εγώ σκέφτομαι τα zen 3+ desktop περισσότερο τι περιθώριο θα έχουν για να παίξουν μπάλα με τα μεγάλα τους TDPΧμ, φαίνεται πολλά υποσχόμενο για συσκευές με μπαταρία.
εγώ σκέφτομαι τα zen 3+ desktop περισσότερο τι περιθώριο θα έχουν για να παίξουν μπάλα με τα μεγάλα τους TDP
Δεν πάει απαραίτητα έτσι. Το γεγονώς ότι έχεις χαμηλό TDP δεν σημαίνει αυτομάτως ότι μπορείς εξίσου να αυξίσεις το ρολόϊ απεριόριστα για να φέρεις στα ίδια βατ.εγώ σκέφτομαι τα zen 3+ desktop περισσότερο τι περιθώριο θα έχουν για να παίξουν μπάλα με τα μεγάλα τους TDP