Amd gaming evolved control center (beta) powered by raptr :blink: wtf

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ωραίο σαν ιδέα, αναρωτιέμαι κατά πόσο οι recommended ρυθμίσεις θα απηχούν την πραγματικότητα. Δοκιμάζοντας το Geforce Experience χρειάστηκε να κάνω αρκετές αλλαγές στα recommended στο Batman Arkham Origins γιατί το πρόγραμμα πρότεινε PhysX στο High αλλά το framerate έπεφτε σε μη ανεκτά για μένα επίπεδα (20 fps). Θα ήθελα να υπάρχουν κάποιες επιλογές για επιθυμητό framerate (π.χ. 30 fps, 60 fps) και οι ρυθμίσεις να προσαρμόζονται ανάλογα. Όποιοι χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα της AMD, γράψτε εντυπώσεις!

To Geforce Experience δεν είναι άσχημο, αν και η προσωπική μου εμπειρία είναι ακριβώς η αντίθετη: Οι ρυθμίσεις που προτείνει (στα πολύ απαιτητικά παιχνίδια, πχ Tomb Raider) είναι συχνά πιο χαμηλές από αυτές που προτιμώ εγώ.

Από όσο μπορώ να κρίνω, αυτό γίνεται επειδή το σκεπτικό είναι να δίνουν 60fps σταθερά με όποια πιθανή παραχώρηση χρειάζεται για αυτό, ενώ εμένα δε με πειράζει να πέσω στα 50fps ή και 40fps για να έχω τα πάντα στο full, ανάλογα πάντα και το παιχνίδι.

Επίσης, δε ξέρω κατά πόσο το Geforce Experience μπορεί να λάβει υπόψη του τη συνολική σύνθεση του συστήματος, ή απλά βλέπει πχ Geforce TITAN και τα βάζει όλα στο τέρμα, ακόμη κι αν κάποιος σαλεμένος την έχει κουμπώσει σε κάναν μονοπύρηνο Athlon 64 με 1GB Ram.

<blockquote>Ωραίο σαν ιδέα, αναρωτιέμαι κατά πόσο οι recommended ρυθμίσεις θα απηχούν την πραγματικότητα. Δοκιμάζοντας το Geforce Experience χρειάστηκε να κάνω αρκετές αλλαγές στα recommended στο Batman Arkham Origins γιατί το πρόγραμμα πρότεινε PhysX στο High αλλά το framerate έπεφτε σε μη ανεκτά για μένα επίπεδα (20 fps). </blockquote>

"Αυτές είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για την 660τι σου. Αν δεν τρέχει καλά, αγόρασε την νέα 700 series GTX780 και προσάρμοσέ την με το geforce experience για να στην βγάλουμε και αυτή άχρηστή!"

Το μόνο καλό που έχει είναι η αυτόματη εγκατάσταση drivers. Ας ελπίσουμε ότι το αντίστοιχο πρόγραμμα της AMD δεν θα είναι τόσο φιλοχρήματο.

Μόλις τσίμπησα το Supreme Commander Gold από το προγραμματάκι. Το δουλεύω εδώ και καιρό. Θα έλεγα ότι τις περισσότερες φορές, βάζει αρκετά χαμηλές ρυθμίσεις, ακόμα και στην βέλτιστη ποιότητα γραφικών. Από την άλλη, η κάρτα μου είναι αρχαιολογία σκέτη :lol:

μαζεύω πόντους ακόμα μήπως πάρω κάμια κάρτα γραφικών :pope:

Back