By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Παρουσιάστηκε και σε φίλο το πρόβλημα με την μαύρη οθόνη, Σε καινούργιο σύστημα με 2700Χ και RX570.
Ρίξτε κανένα αγιασμό ρε παιδιά, η γκαντεμιά πάει σύννεφο.
Οι ανεμιστήρες της R9 280 άρχισαν να γυρίζουν όποτε τους γουστάρει.
Όλη την ημέρα έφαγα και δεν έβγαλα άκρη.🛠
δηλαδή η asus δεν τσέκαρε τι έβγαλε στην αγορά;![]()
ASUS issues warning to ROG Strix RX 5700/5700XT users - OC3D
ASUS issues warning to ROG Strix RX 5700/5700XT users ASUS has released a notice to its ROG Strix Radeon RX 5700/5700XT users to confirm that some of their users have been experiencing thermal issues with their graphics cards; and that they have uncovered the root cause of the problem. In their...www.overclock3d.net
Τα παραδείγματα πολλάAMD GPUs σαν το παλιό καλό κρασί. Όσο περνάει ο καιρός τόσο ανεβαίνει η αξία τους.
Μια 660Τι έτρωγε λάχανο την 7850 back in the day, σήμερα την τρώει λάχανο η 7790...
Και το βλέπω αυτό και στο πόσο καιρό αντέχει η 7850 μου και ας είναι η έκδοση με 1GB
με πρεσάρει και η διαθεσιμότητα στην αγορά, έχει στραγγίξει λίγο και φοβάμαι να περιμένω. Από την άλλη βλέπω τι τραβάει η 580 και φοβάμαι μην δεν αρκεί το τροφοδοτικό τώρα... (τι ειρωνεία...)Τα ίδια έπαθα και εγώ με την 5850. Το 1 Gb μνήμης, της έκοβε τα @@ συνέχεια ενώ ο πυρήνας τραβούσε ακόμη αξιοπρεπώς.
Εγώ θα πήγαινα σε 8Gb κάρτα, αλλιώς θα ζεις deja vu την ίδια ιστορία.