AMD GPU - Το επίσημο νήμα συζήτησης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Lel καλύτερα να αγοράσω κονσόλα παρά κάρτα σε τέτοιες τιμές.

Ναι, σε benchmarks στο YouTube γιατί από πρώτο χέρι...

Δεν έχεις άδικο! Πάντως επειδή η AMD συνήθως κάνει τις τεχνολογίες της cross-platform πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμο για όλες τις σχετικά σύγχρονες κάρτες, και Nvidia και AMD.

Καλά ας έρθει και θα το δοκιμάσω αν και δεν περιμένω και πολλά. Η επαφή μου με το DLSS δεν με έψησε καθόλου, τουλάχιστον όχι σε single player παιχνίδια.

meanwhile η 5500ΧΤ μου στην έκδοση 8GB έχει φτάσει 700€ στο skroutz...

Βρίσκω πιο φτηνά workstation Polaris από gaming Polaris, ffs.
Edit:
Screenshot_20210223-114325.pngScreenshot_20210223-114306.pngScreenshot_20210223-114055.png

Last edited:
Βρίσκω πιο φτηνά workstation Polaris από gaming Polaris, ffs.
πλάκα πλάκα πως ξέφυγαν αυτές; βλέπω την W5100 Radeon pro με 430€ μόνο. Δεν έχουν και καλύτερο compute?

Όχι ακριβώς. Είναι certified οι οδηγοί για επαγγελματικές εφαρμογές. Και η σιλικόνη είναι καλύτερης ποιότητας (θεωρητικά). Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο διαφέρουν για cryptocurrency mining.

Δεν είναι Polaris αυτή Χρονομάντη.

Δεν βρήκα στοιχεία για την 5100, που είναι αντίστοιχη μιας 470/570, αλλά υπάρχουν για την 7100, που αντιστοιχεί με την 480/580/590.

polaris είναι η W5500 αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία λέει το calc παραπάνω, παρόλα αυτά βλέπω ότι είναι ίδια με μια 5500ΧΤ με λίγο χαμηλωμένα ρολόγια για να πιάσει το 75W envelop. Και κοστίζει τα μισά λεφτά αυτή την στιγμή. Δεν βλέπω λόγο να μην την τσιμπήσουν.

Εν το μεταξύ για ένα λεπτό, εδώ λέει με την 5500ΧΤ μπορώ να βγάλω 150 ντάλαρς το μήνα; wtf?

Θα πρέπει υπολογίσεις την κλιμακούμενη χρέωση της κιλοβατωρας καθώς και τις λοιπές χρεώσεις του λογαριασμούζ οι οποίες στον συντελεστή τους έχουν και την κατανάλωση ρεύματος.
Αλλά με την τιμή που παίρνουν τα νομίσματα, μάλον κερδισμένος θα βγεις

ναι σωστά αυτές είναι navi, ε μα έμπλεξα τα μπούτια μου :p

Back