bald_killer
Death Knight
Το διάβασα το νέο μέσα στο ΣΚ, αλλά ναι τι να το κάνεις. Entry level GPU στα 300-400€
για να παίζεις 1080π low/medium
για να παίζεις 1080π low/medium
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σίγουρα 6 γίγα είναι περιοριστικός παράγοντας, αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχει «πρόβλημα» στο ορατό μέλλον.μόνο η VRAM με προβληματίζει.
Never say never., μιας και εγώ έτυχε να βρω στα ίδια λεφτά την 3070 (50 ευρώ παραπάνω) Επίσης τσέκαρε και για μοντέλα της amd που θα παίξουν στην αγοράΗ διαφορά της 3060 με την 3070 δεν φαίνεται μεγάλη, μόνο η VRAM με προβληματίζει. Αλλά ούτως ή άλλως δεν υπάρχει τίποτα με 3070 στο μπάτζετ μου.
![]()
AMD Radeon RX 6500XT and RX 6400 to be the first 6nm graphics cards - VideoCardz.com
AMD Radeon RX 6500 XT is equipped with 6nm Navi 24 GPU, launches January 19th The latest information suggests AMD Navi 24 GPU is to be manufactured using 6nm process technology. AMD Radeon RX 6500XT & RX 6400, Source: VideoCardz According to our source “Disclosuzen”, AMD Radeon RX 6500XT is now...videocardz.com
Για 1080p μπορεί να το καλύψει με ψηλά τα ρολόγια της μνήμης λόγο texture compression, για αυτό λέω, ίσως σε gaming να βαστάει αλλά σε mining να μην μπορεί να αποδώσει.Για mining δεν ξέρω, αλλά με 64-bit bus για gaming κάνει ίσως για Tetris.
Είναι πετσοκομένη ως hardware γενικά. Αντισταθμίζει μερικώς, όχι πλήρως με το να έχει πιο ψηλά το ρολόϊ και αυτό που ελπίζει κανείς είναι να δώσει αξία η νεώτερη αρχιτεκτονική rdna2. Για mining που λογικά αυτά δεν μετράνε θα είναι χειρότερη από το μισό μιας 5500xt!η 6500ΧΤ είναι πετσοκομμένη σε hardware encoding
όχι δεν κατάλαβες το να παίξει έχουν τους decoders, για να γράφει ή να κάνει streaming είναι το θέμα με τους encoders.Είναι πετσοκομένη ως hardware γενικά. Αντισταθμίζει μερικώς, όχι πλήρως με το να έχει πιο ψηλά το ρολόϊ και αυτό που ελπίζει κανείς είναι να δώσει αξία η νεώτερη αρχιτεκτονική rdna2. Για mining που λογικά αυτά δεν μετράνε θα είναι χειρότερη από το μισό μιας 5500xt!
Πάντως δεν ανησυχώ για αυτόν που θέλει να σαχλαμαρίζει. Δεν ξέρω πώς θα επηρεάσει κάποιον που θέλει να τρέχει κάποια επαγγελματικά προγράμματα αλλά αυτόν που σαχλαμαρίζει δεν τον επηρεάζει. Για μια εύκολη εικόνα, απείρως πιο αδύναμες παλιές intel παίζουν πολύ άνετα 4K βίντεο.
Έχεις δίκιο, δεν προσέχω τι διαβάζω. Αλλά η βασική μου ιδέα ισχύει. Ναι για gaming streaming έχεις δίκιο, μάλλον θα είναι απελπισία. Αλλά για να κάνεις share screen σε zoom/skype/viber δεν βλέπω το πρόβλημα. Γίνεται μια χαρά με πολύ πιο αδύνατες κάρτες.όχι δεν κατάλαβες