bald_killer
Death Knight
Το υποσυνειδητό σου, τί έχει να πει για αυτό?κάτσε είμαστε στο GPU thread
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το υποσυνειδητό σου, τί έχει να πει για αυτό?κάτσε είμαστε στο GPU thread
Έχει πέσει λίγο το ενδιαφέρον μας για hardware ή είναι η ιδέα μου;
Θα σε φτιάξω εγώ πασάκα μουΚουράστηκα να τα παρακολουθώ από τότε που οι τιμές ήταν στον Θεό, αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω ιδέα πότε κυκλοφορεί καινούριο hardware. Ούτως ή άλλως από τη στιγμή που πήρα laptop δεν μπορώ να αναβαθμίσω, οπότε η επόμενη "αναβάθμιση" προβλέπεται να είναι το Steam Deck 2 σε καμιά πενταετία.
![]()
AMD adds WMMA (Wave Matrix Multiply-Accumulate) support to GFX11 (RDNA3) architecture, AMD's Tensor Core? - VideoCardz.com
AMD to have Tensor Core equivalent AMD software engineers began deploying new patches for the upcoming GFX11 architecture, also known as RDNA3. A recent patch indicates that AMD is preparing their own instructions that can operate on matrixes. The company could be paving its way to support...videocardz.com
και η διαφορά στην απόδοση RT φυσικά.Ενδιαφέρον νέο. Αν υπάρχει τέτοιο hardware τότε η ψαλίδα με το DLSS μπορεί να κλείσει ακόμη περισσότερο.
Προσωπικά θα ήμουν εκεί αν δεν είχε τρελό bug στο openCL της η AMD για όλες τις RDNA 1 + 2 κάρτες της, αφού έχω την 5500ΧΤ και μου φτάνει.Περίεργο συναίσθημα να μην νοιάζομαι για νέες GPUs. Μεταξύ του laptop (που δεν επιδέχεται upgrading) και μελλοντικών Steam Decks που θα αγοράσω 100%, είναι πιθανό να μην ξαναγοράσω GPU για πολλά χρόνια. Μπράβο Nvidia και AMD (για discreet GPUs), με διώξατε από πελάτη με τις παπαριές σας.
Περίεργο συναίσθημα να μην νοιάζομαι για νέες GPUs. Μεταξύ του laptop (που δεν επιδέχεται upgrading) και μελλοντικών Steam Decks που θα αγοράσω 100%, είναι πιθανό να μην ξαναγοράσω GPU για πολλά χρόνια. Μπράβο Nvidia και AMD (για discreet GPUs), με διώξατε από πελάτη με τις παπαριές σας.
Επειδή θέλω να βάλω την Vega 56 στο σαλόνι να κάνει παρέα με τον i5 2500K (αθάνατος!!), ψιλοψάχνομαι για κάρτα!! Άλλα άν δεν βρώ 6700ΧΤ στα 350 - 400 ή 6800 στα 450, δαν αλλάζω "πράμα"!!!
6700ΧΤ στα 450, possible - αν και εδώ που φτάσαμε, μόνο η αναμονή για τις νέες έχει νόημα για όποιον έχει λειτουργική GPU.
@captain kal δεν είναι λίγο overkill για τον 2500Κ? Να σου δώσω την 7850 να βάλεις να μου δώσεις την 56άρα;
(δεν κάνω πλάκα, ψάχνω vega λόγω openCL bug στην 5500ΧΤ)
@captain kal δεν είναι λίγο overkill για τον 2500Κ? Να σου δώσω την 7850 να βάλεις να μου δώσεις την 56άρα;
(δεν κάνω πλάκα, ψάχνω vega λόγω openCL bug στην 5500ΧΤ)
Θα χρειαστείς μητρική με Β550 για τον 5800Χ. Λόγω του γνωστού θέματος με το μικρό σε χωρητικότητα bios.
Θα χρειαστείς μητρική με Β550 για τον 5800Χ. Λόγω του γνωστού θέματος με το μικρό σε χωρητικότητα bios.