Αν δεν έχεις hotas δεν είσαι master race
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Βασικά το ευκολότερο φιξ είναι να ταυτιστεί ο κέρσορας με το crosshair, όπως ακριβώς γινόταν στο TIE Fighter πχ. Αλλά λένε πως κάτι τέτοιο θα έδινε αβαντάζ στους χρήστες PC (ΛΟΛ).
Έχει και ΑΙ το elite?Η Ai πιο ζόρικη από του Elite.
Είναι γεγονός πως το campaign είναι κάπως ρηχό. Αλλά η αίσθηση του παιχνιδιού, ειδικά αν έχεις VR όπως εγώ, είναι απίστευτη. Κι ας παλεύω με ένα απλό Joystick (αριστερόχειρας γαρ τα HOTAS δεν είναι για μένα, μόνη εναλλακτική έχω το T.16000M)Σε σχέση με TIE και X-Wing Alliance, το campaign δεν πιάνει μία κατ'εμέ. Και δεν αναφέρομαι στη διάρκεια απαραίτητα.
φαν φακτ, αλλά εδώ υπάρχει το εξής παράδοξο. Αν και τα joystick είναι φτιαγμένα για δεξιόχειρες, οι πιλότοι έχω την εντύπωση ότι πιάνουν το joystick με το αριστερό χέρι. Εξάλλου τα περισσότερα κουμπιά καθώς και το throttle είναι δεξιά, οπότε τα πατάς με το δεξί χέρι.Είναι γεγονός πως το campaign είναι κάπως ρηχό. Αλλά η αίσθηση του παιχνιδιού, ειδικά αν έχεις VR όπως εγώ, είναι απίστευτη. Κι ας παλεύω με ένα απλό Joystick (αριστερόχειρας γαρ τα HOTAS δεν είναι για μένα, μόνη εναλλακτική έχω το T.16000M)
Πολλοί για εμάς τους αριστερόχειρες προτείνουν το Dual Joystick setup αλλά αναρωτιέμαι αν είναι εύχρηστο. Το έχει δοκιμάσει κανείς εδώ να μας πει;φαν φακτ, αλλά εδώ υπάρχει το εξής παράδοξο. Αν και τα joystick είναι φτιαγμένα για δεξιόχειρες, οι πιλότοι έχω την εντύπωση ότι πιάνουν το joystick με το αριστερό χέρι. Εξάλλου τα περισσότερα κουμπιά καθώς και το throttle είναι δεξιά, οπότε τα πατάς με το δεξί χέρι.
πολλά hotas έχουν χωριστά το throttle με το joystick οπότε μπορείς να το έχεις στο αριστερό χέρι. Το δύσκολο είναι ότι είναι άβολο να το πιάσεις λόγο κατασκευής και σε ζόρικο παιχνίδι δεν θα μπορείς να πατάς εύκολα τα κουμπιά που έχει το throttle.
φαν φακτ, αλλά εδώ υπάρχει το εξής παράδοξο. Αν και τα joystick είναι φτιαγμένα για δεξιόχειρες, οι πιλότοι έχω την εντύπωση ότι πιάνουν το joystick με το αριστερό χέρι. Εξάλλου τα περισσότερα κουμπιά καθώς και το throttle είναι δεξιά, οπότε τα πατάς με το δεξί χέρι.
πολλά hotas έχουν χωριστά το throttle με το joystick οπότε μπορείς να το έχεις στο αριστερό χέρι. Το δύσκολο είναι ότι είναι άβολο να το πιάσεις λόγο κατασκευής και σε ζόρικο παιχνίδι δεν θα μπορείς να πατάς εύκολα τα κουμπιά που έχει το throttle.
Ο σωστός τρόπος είναι με το δεξί χέρι και αλλαγή ταχυτήτων με το αριστερό. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!11βέβαια και το αμάξι με το αριστερό κρατάω το τιμόνι