Ανακοινώθηκε από την ΕΑ το STAR WARS: SQUADRONS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θέλουν σώνει και ντε να ξεστοκάρουν τα joysticks φέτος, δεν εξηγείται. P.A.N.I.C.

Τί καλά που έχω τρία τέσσερα δηλαδή!!!!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ βιντεάκι.

6μιση λεπτά διάρκεια, μεγαλύτερος ενθουσιασμός απ'ότι οι 3 ταινίες της τελευταίας τριλογίας μαζί.

επιβεβαίωσαν την υποστήριξη hotas, δεν ξέρω αν το αναφέρατε.

Dead by Daylight, Gwent, Fall guys, Fs2020, Marvel....
Τρέμω στην σκέψη και , αλλά τα χέρια μου παράλληλα μυρμηγκιάζουν.

Θα κρατηθώ για λίγο και αν είναι καλό, θα χαιρετίσω το backlog από τα βάθη του διαστήματος.

Θετικά τα πρώτα reviews. Η campaign διαρκεί περίπου 8-10 ώρες

Το preload (32gb) έχει ανοίξει, το παιχνίδι θα ξεκλειδώσει αργά το βράδυ.

Soon

Last edited:
Mixed reviews στο Steam ως τώρα. Λένε για ισχνή υποστήριξη ΧΟΥΝΤΑΣ και VR, υπερβολικά arcade μάχες, και διάφορα άλλα πράγματα που ίσως απωθήσουν τους βετεράνους της σειράς X-Wing.

Mixed reviews στο Steam ως τώρα. Λένε για ισχνή υποστήριξη ΧΟΥΝΤΑΣ και VR, υπερβολικά arcade μάχες, και διάφορα άλλα πράγματα που ίσως απωθήσουν τους βετεράνους της σειράς X-Wing.

Λογικά ελάχιστοι περίμεναν το ψευδοsimulation βάθος των κλασικών space sims του παρελθόντος.

Η αίσθηση ελέγχου με mouse and keyboard είναι ψιλοάθλια γαμώτο. Πετάω TIE fighter και X-Wing, θεωρητικά από τα πιο maneuverable πλοία του γαλαξία, και είναι σα να πετάω αστρική μαούνα. Υπάρχει ένα εκνευριστικό delay μισού δευτερολέπτου σε κάθε κίνηση που πας να κάνεις, με αποτέλεσμα πρακτικά να μην μπορείς να στοχεύσεις.

ΜΠΟΪΚΟΤ

Η αίσθηση ελέγχου με mouse and keyboard είναι ψιλοάθλια γαμώτο. Πετάω TIE fighter και X-Wing, θεωρητικά από τα πιο maneuverable πλοία του γαλαξία, και είναι σα να πετάω αστρική μαούνα. Υπάρχει ένα εκνευριστικό delay μισού δευτερολέπτου σε κάθε κίνηση που πας να κάνεις, με αποτέλεσμα πρακτικά να μην μπορείς να στοχεύσεις.

Δοκίμασε και με gamepad (με xbox διότι του ps4 νομίζει πως είναι Hotas...). Εγώ δεν έχω θέμα με το στόχο ή με delay, το μόνο που με μπερδεύει είναι που η ταχύτητα ρυθμίζεται με τον αριστερό μοχλό και στις μανούβρες πολλές φορές κουνάω και τους 2 μοχλούς.

Πέρα από το story μπήκα 2 games multiplayer vs AI με τον @polistas. Μας διέλυσε η ΑΙ και τις 2 φορές δίχως έλεος.

Το παιχνίδι δεν είναι απλό action με πίου πίου αεροπλανακια. Θέλει τουλάχιστον Gamepad για να το ευχαριστηθείς. Στο veteran με HOTAS τρώω απίστευτο ξύλο

Το παιχνίδι δεν είναι απλό action με πίου πίου αεροπλανακια. Θέλει τουλάχιστον Gamepad για να το ευχαριστηθείς. Στο veteran με HOTAS τρώω απίστευτο ξύλο

Και εγώ στην πρώτη αποστολή που έχω παίξει σε Veteran, στούκαρα κανα δύο φορές. Με τριαξονικό Joystick. Πάντως μου φέρνει λίγο προς το κλασσικό TIE Fighter!!

Και άλλα μέλη της ένδοξης Mouse and Keyboard race φαίνονται να έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα:

Back