Αναβαθμίσεις των εορτών

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
πρώτης γενιάς ryzen που έχεις θα είναι bottleneck για οποιαδήποτε κάρτα γραφικών ισχυρότερη από αυτήν που έχεις. Και για αυτήν που έχεις ήδη είναι bottleneck και οτιδήποτε παραπάνω θα το κάνει χειρότερο.
Δεν ισχύει αυτό που λες και "ο Ryzen τα φορτώνει όλα σε ένα δευτερόλεπτο".

Προσωπικά χαρμολυπούμαι για τον ebon page που πηγαία και αγαθά δίνει συμβουλές. Θα ζήσει για πρώτη φορά το "εντάξει, το συζήτησα με τον τεχνικό μου".

Δεν ισχύει αυτό που λες και "ο Ryzen τα φορτώνει όλα σε ένα δευτερόλεπτο".
Ηδη απο το 2020 που πηρα τον MP 600 TB οταν ειχα την πολυ κατωτερη GTX 970 φορτωνε τα παντα σε ενα δευτερολεπτο αρα δεν ισχυει οτι εχει bottleneck.
Απλα επειδη ενας φιλος στο steam που εχει 3080ti και ειπε οτι θα παρει RTX 5090 λεω και εγω να παρω μια RTX 5080 η RX 8800XT οποια απο τις 2 ειναι πιο φθηνη και να κρατησω τον επεξεργαστη μεχρι να αλλαξουν επεξεργαστη οσοι εδω στο φορουμ εχουν παλιο επεξεργαστη και θελουν να παρουν καινουργιο

Όλοι έχουμε αλλάξει επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό. Μόνο εσύ είσαι με τον καρβουνιάρη. Ο Little John ρωτάει αν τον δίνεις για το μουσείο αρχαιοτήτων.

Όλοι έχουμε αλλάξει επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό. Μόνο εσύ είσαι με τον καρβουνιάρη. Ο Little John ρωτάει αν τον δίνεις για το μουσείο αρχαιοτήτων.
πλάκα πλάκα ακόμα και εγώ άλλαξα επεξεργαστή από τότε και από τον 2600 πήγα 5500 :p

Ηδη απο το 2020 που πηρα τον MP 600 TB οταν ειχα την πολυ κατωτερη GTX 970 φορτωνε τα παντα σε ενα δευτερολεπτο αρα δεν ισχυει οτι εχει bottleneck.
Απλα επειδη ενας φιλος στο steam που εχει 3080ti και ειπε οτι θα παρει RTX 5090 λεω και εγω να παρω μια RTX 5080 η RX 8800XT οποια απο τις 2 ειναι πιο φθηνη και να κρατησω τον επεξεργαστη μεχρι να αλλαξουν επεξεργαστη οσοι εδω στο φορουμ εχουν παλιο επεξεργαστη και θελουν να παρουν καινουργιο
Καλά. Ψάξου με το τεχνικό σου πας και με BIOS update μπορέσεις να καρφώσεις κανέναν 5800Χ3D πάνω. Σίγουρα δε θα έχεις το full performance του αλλά θα κλείσεις για CPU για καμία 3ετία.

Καλά. Ψάξου με το τεχνικό σου πας και με BIOS update μπορέσεις να καρφώσεις κανέναν 5800Χ3D πάνω. Σίγουρα δε θα έχεις το full performance του αλλά θα κλείσεις για CPU για καμία 3ετία.
μπα διάβαζα κάπου ότι η απώλειες είναι αστείες, Αν αντέχουν τα VRM θα είναι ΟΚ, αν δεν αντέχουν λογικά δεν θα βγάλει BIOS support ο κατασκευαστής.

Εγώ ρώτησα τον τεχνικό του Σρέντερ και μου είπε να τον κρατήσω λίγο ακόμα τον επεξεργαστή μου, οπότε μην μασάς Σρε, είμαι εγώ εδώ δεκανίκι σου, με τον i5 8600 μου.

Εγώ ρώτησα τον τεχνικό του Shredder και μου είπε ότι χρειάζομαι δεύτερο γραφείο για το φενγκ σούι.

Ο τεχνικός του Σρέντερ με ρώτησε αν έχει νόημα να πάει σε 9800X3D. Του είπα να περιμένει να αναβαθμίσει κάρτα γραφικών ο Σρέντερ, ώστε μετά να πάει σε έναν 2700 και να έχει καλύτερο PC από το δικό του.

Περιμένω νέες ανακοινώσεις για να δω αν θα αλλαξω τλκ την rx6600.
Στο τέλος βλέπω να κοιτάω την arc b580 της Intel βέβαια (εκεί μας έφτασαν)

Αρα μενει ο Morgey ο Hank και ο Dim Gian Bot που εχουν παλιο επεξεργαστη και θελουν να παρουν καινουργιο. Εστω οι δυο να παρουν καινουργιο παιρνω και εγω.

Αρα μενει ο Morgey ο Hank και ο Dim Gian Bot που εχουν παλιο επεξεργαστη και θελουν να παρουν καινουργιο. Εστω οι δυο να παρουν καινουργιο παιρνω και εγω.
κατι κανεις λαθος σρεντερα. επεξεργαστη εχω τον ryzen 7 5700x. εχεις χειροτερο επεξεργαστη απο εμενα 2 χρονια τωρα. γιατι αργεις να αλλαξεις?

Α και εγώ αυτόν έχω. Έχω κάνει και εγώ αναβάθμιση.

δη πλοτ θικενς.

αληθευουν οι φημες οτι ο σρεντερ εχει αυτη την στιγμη αξιολογικα περιπου το δεκατοενατο πιο δυνατο πισι στο φορουμ? 😲
τι λεει γι αυτο ο τεχνικος του?

Το pc σου ειναι παρομοιο με το δικο μου αφου πηρες κ6750χτ που εχει ελαχιστη διαφορα σε αποδοση απο την 6700χτ. Και οχι δεν ειναι το 19 καλυτερο ειναι σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα.
Αν αληθευουν οι φημες οτι η 8800XT θα ειναι καλυτερη απο 4080 αλλα πολυ πιο φθηνη τοτε σιγουρα θα ειναι στα 3 καλυτερα! Οσο γιατι αργω να τον αλλαξω γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει λογος να το αλλαξω αφου το pc ειναι ακομα πολυ γρηγορο.

Δικαιολογίες. Παραδέξου ότι έχεις το χειρότερο PC εδώ μέσα κι άσε τα υπόλοιπα.

ειναι σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα.
Ούτε καν Σρε. Ξέρω 3 που αναβάθμισαν κρυφά και δεν το είπαν εδώ, οπότε εκτόπισαν 3 εκτός πεντάδας, μία θέση την έχω πιασμένη εγώ και δε θα σηκωθώ για τα επόμενα 2-3 χρόνια, την άλλη ο Ντονατέλο, οπότε do the math για κάπου μεταξύ 11th και 19th best σε βλέπω.
Ίσως στις αναβαθμίσεις των εορτών 2026 καταφέρεις να αναρριχηθείς πεντάδα 🎅

Back