By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!έχω την εντύπωση ότι έτσι και αλλιώς η μητρική είναι πολύ παλιά για τον 5800x3d. Οι πολύ παλιές AM4 δεν βάζουν τούς πιο σύγχρονους AM4 επεξεργαστές.0 5800χd βγηκε το 2022
δεν θα παρω επεξεργαστη 3 χρονων.
Σύμφωνα με τα internets με BIOS update η μητρικής της υπογραφής του έπαιρνε.έχω την εντύπωση ότι έτσι και αλλιώς η μητρική είναι πολύ παλιά για τον 5800x3d. Οι πολύ παλιές AM4 δεν βάζουν τούς πιο σύγχρονους AM4 επεξεργαστές.
Όχι, για φορτώνουν όλα σε ένα δευτερόλεπτο όπως πολλές φορές έχουμε πει. Μην τα ξαναλέμε.Αν ήμουν σρέντερ θα πήγαινα σε AM5 και θα έβαζα έναν απλό Ryzen 5 7600. Αυτό αφενός είναι τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τον πρώτης γενιάς Ryzen και αφήνει ανοικτή την επιλογή για αναβάθμιση σε πολύ ισχυρότερο μεταγενέστερο επεξεργαστή.
Τι απο 3 να κανω και γιατι?
Όλα αυτά τα χρόνια μια ελπίδα έχω. Άσε με να ελπίζω
έχω την εντύπωση ότι έτσι και αλλιώς η μητρική είναι πολύ παλιά για τον 5800x3d.
0 5800χd βγηκε το 2022
δεν θα παρω επεξεργαστη 3 χρονων.
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω εξαρτηματα 3 χρονων οπως ο 5800χd. Παντα αλλαζω επεξεργαδτη μνημη και μητρικη ταυτοχρονα και ειδ οτι προτεινουν αυτη την μητρικη την aorus elite x870 wifi 7 η και αλλες πιο ακριβες για ryzen 9000.
Εφόσον κάποιος έχει ήδη μητρική που τον δέχεται, ο 5800Χ3D οπωσδήποτε αξίζει. Αν αγοράζεις καινούργιο μηχάνημα από το μηδέν, μαζί σου, αλλά όταν έχεις ήδη κατάλληλη μητρική, είτε κάνεις αυτήν την αναβάθμιση, είτε δίνεις το σύστημα σε κάποιον που θα κάνει αυτήν την αναβάθμιση. Με λίγα λεφτά είναι τεράστια αναβάθμιση,Ο 9700χ κανει 348 ευρω και εχει βγει εδω και μηνες. 100 ευρω για επεξεργαστη του 2022 οπως ο 5800χ δεν αξιζει .
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω εξαρτηματα 3 χρονων οπως ο 5800χd. Παντα αλλαζω επεξεργαδτη μνημη και μητρικη ταυτοχρονα και ειδ οτι προτεινουν αυτη την μητρικη την aorus elite x870 wifi 7 η και αλλες πιο ακριβες για ryzen 9000.
Δεν υπαρχει πλεον ο 5800x3d αρακ αι να θελω δεν γινετια. Δεν τον εχουν το sktourtzkai το πλαισιο. Κανιουργιο μηχανημα ειναι οτα αναβαθμιζουμε ολο το pc ταυτοχρονα ενω τωρα λεω για επεξεργαστη μνημη μητρικη και ισως και τροφοδοτικο, Οταν πηρα τον 1700 το 2017 το ιδιο ειχα κανει και τοτε γιατι αλλαξα επεξεργαστη μνημη και μητρικη αλλα κρατησα καρτα γραφικων και σκληρο δισκο.Εφόσον κάποιος έχει ήδη μητρική που τον δέχεται, ο 5800Χ3D οπωσδήποτε αξίζει. Αν αγοράζεις καινούργιο μηχάνημα από το μηδέν, μαζί σου, αλλά όταν έχεις ήδη κατάλληλη μητρική, είτε κάνεις αυτήν την αναβάθμιση, είτε δίνεις το σύστημα σε κάποιον που θα κάνει αυτήν την αναβάθμιση. Με λίγα λεφτά είναι τεράστια αναβάθμιση,
Δεν υπαρχει πλεον ο 5800x3d αρακ αι να θελω δεν γινετια. Δεν τον εχουν το sktourtzkai το πλαισιο. Κανιουργιο μηχανημα ειναι οτα αναβαθμιζουμε ολο το pc ταυτοχρονα ενω τωρα λεω για επεξεργαστη μνημη μητρικη και ισως και τροφοδοτικο, Οταν πηρα τον 1700 το 2017 το ιδιο ειχα κανει και τοτε γιατι αλλαξα επεξεργαστη μνημη και μητρικη αλλα κρατησα καρτα γραφικων και σκληρο δισκο.