Αναβαθμίσεις των εορτών

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τι οθόνη έχεις; Μόνο dvi; Οκ, αν είναι ετσι μην πας για καρτα γραφικών. Οταν θα έχεις τα λέφτα θα πάρεις οθόνη και κάρτα που θα συνδεθούν με DP (display port). Ξεχνα το HDMI

Άλλη ερώτηση. Την κάρτα ήχου γιατί την θέλεις;

Οι κάρτες ήχου των μητρικών μου φαίνεται οτι έχουν ένα ψιλό μούγκρισμα, που προσωπικά με ενοχλεί
Αν κάποιος έχει ηχεία πάνω στην οθόνη π.χ. δεν θα καταλάβει πολλές διαφορές μια χαρά είναι η κάρτα ήχου της μητρικής.
Αν όμως έχεις καλούτσικα ηχεία και βάλεις άλλη κάρτα ήχου θα καταλάβεις τη διαφορά.

Απλά ρωτάω γιατί κι εγώ ακούω μουσική μόνο από τον υπολογιστή μου. Και έχω σχετικά καλά ηχεία. Με την on-board καρτα ήχου θέματα δεν έχω. Anyway ο ήχος είναι άλλο θέμα.

Περιμένουμε νέα για τις αγορές σου.

@shredder
Περιμένει να πάρεις εσύ πρώτα για να πάρει μετά καλύτερη από τη δική σου. Έχει κι αυτός σχέδιο.
Δεν χρειαζεται να αλλαξω καρτα γιατι ειναι ακομα πολυ καλη. Δηλαδη το να παρω μια 9070 xt δεν εχει νοημα αφου και παλι θα τρεχουν ολα max 1440p 60 fps οππως τωρα και η μονη διαφορα ειναι οτι με την 9070xt δεν χρειαζεται να βαλεις fsr για να τρεχει ultra ray tracing και ultra γραφικα 60 fps ενω με την 6700χτ χρησιμοποιω fsr σε οσα παιχνιδια εχουν ray tracing.

Ναι αλλά θα έχει καλύτερη απο τη δική σου.

Εχω 3 επιλογες. Η θα παρω 9700χ με 32 gb ddr5 6400mhz και χ 870 η 9800xd η θα περιμενω για ryzen 10. Οποιον απο τους επεξεργαστες και να παρω θα εχω τον καλυτερο στο φορουμ. Γι αυτο λεω οτι ολα πανε συμφωνα με το σχεδιο μου. Θα μπορουσα να τον ειχα παρει περσι το καλοκαιρι οταν αναβαθμισε ο χειρομαλακτης αλλα ειπα να περιμενω για να δω τι θα παρουν και οι αλλοι και αποδειχτηκε πως ειχα δικιο γιατι κανενας δεν πηρε ryzen 9700χ η 9800xd και x870.

Όταν αγοράσεις ενημέρωσε μας να αγοράσουμε καλύτερα.

Στο τέλος θα τον κάνετε τον Σρέντερ ινφλουένσερ, θα βλέπουν οι εταιρίες ότι μόλις αγοράζει αυτός τρέχουν όλοι να αγοράσουν από πίσω. Θα παίρνει τσάμπα το hardware και δεν σας βλέπει ούτε εσάς ούτε τις μικροτσούτσουνες κάρτες σας.

Στο τέλος θα τον κάνετε τον Σρέντερ ινφλουένσερ, θα βλέπουν οι εταιρίες ότι μόλις αγοράζει αυτός τρέχουν όλοι να αγοράσουν από πίσω. Θα παίρνει τσάμπα το hardware και δεν σας βλέπει ούτε εσάς ούτε τις μικροτσούτσουνες κάρτες σας.
για τον σρεντερα δουλευουμε. και δεν το ξερει

Footage από το σχέδιο Αναβάθμισης του Σρε - Never 2nd in Rome RQ

Έπεσε στη χύτρα όταν ήτανε μικρός. Στα θα έχει συνέχεια Jokeshredder?

Όταν θα αναμετρηθείς με τον μοναδικό αληθινό νίντζα τον Καμπαμαρού πες μου για το δω και να μετρήσω πόσες θα φας.

giphy.gif

Μολις το ακυρωσα και θα περιεμνω για τους ryzen 10000 και θα παρψ ryzen 10700x με 32 gb ddr5 8000 mhz γιατι ο 9800χd και 0 9700χ ειναι 8κταπυρηνοι οποτε λεω καλυτερα να παρω εναν με 12 η 16 πυρηνες αντι να παρω παλι με 8 πυρηνες.

Tα παραγγειλα την Δευτερα και ηρθαν χτες Τριτη. Τους ειπα οτι αλλαξα γνωμη επειδη ο 9700χ ειναι 8πυρηνος επεξεργαστης και οτι καλυτερα ο επομενος επεξεργαστης που θα παρω να ειναι 12 η 16 πυρηνων καιι τα εστειλα πισω.

Back