Αναβαθμίσεις των εορτών

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Άρα περιμένουμε στις επόμενες γιορτές, Σρέντερ;

Άρα περιμένουμε στις επόμενες γιορτές, Σρέντερ;
τόσες γιορτές έχει το ημερολόγιο, οκ δεν πρόλαβε για το Πάσχα, αλλά μετά έχουμε και τον 15αύγουστο. Τι, όχι;

Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τους ράιζεν 10000, θεωρώ οτι είναι καλύτερα να περιμένει την έλευση της μεθεπόμενης γενιάς, οι 11000 θα έχουν περισσότερους πυρήνες.

Αυτό μετράει για αναβάθμιση; :p

anbathmisieortontioxi.jpg

@vtheofilis το πήρες το voucher ρε εσύ ή κουβάς όπως εγώ; Ευτυχώς το πήρε η σύζυγος τουλάχιστον και βγήκε το macmini, αν και ήθελα PC για να το σπάσω να αναβαθμίσω τα άλλα συστήματα, μόνο PC σκουπίδια των 400€ υπήρχαν διαθέσιμα, σε τιμή 750€...

Σέξοχο!! Ποιό μοντέλο είναι Νίτρε, πήρες με Μ επεξεργαστή;

Σέξοχο!! Ποιό μοντέλο είναι Νίτρε, πήρες με Μ επεξεργαστή;
με το ζόρι Μ4 base model, στράγγιξε τον οικογενειακό προϋπολογισμό για να το φτάσω + το voucher 570€, η πτανα η apple κοστολογεί οτιδήποτε παραπάνω λες και πουλάει χρυσαφικά ξέρω εγώ.

Ο μόνος λόγος που κατάφερα την σύζυγο να πάω εκεί είναι "ότι θα σταματήσω επιτέλους να αναβαθμίζω το PC". Βέβαια έχω και στο σπίτι PC... μουχαχαχααααχ. *παντόφλα*

Πέρα από την πλάκα υποθέτω ότι θα με απαλλάξει από ανάγκες αναβάθμισης για τα επόμενα 5-7 χρόνια, το μόνο που μου λείπει είναι ένα enclosure για m.2 να βάλω έναν crucial P3 1TB που έχω πάρει για το σπίτι, τον ίδιο που έχω και στο γραφείο, αλλά αφού το σύστημα του γραφείου θα λυθεί για να πάει σπίτι/πωληθεί, μου μένει ένας χωρίς θύρα να μπει και 256GB δεν φτάνουν στο mini εύκολα.

Με γειές ο Μ4 είναι σούπερ και ταχύτατος. Έχω ζηλέψει κ εγώ το ΜΒ αιρ με τον Μ4, αν καταφέρω να ξεφορτωθώ το παλιό προ του 2017. Λογικά και τα προγράμματα που θες να δουλέψεις είναι συμβατά ε; Μέχρι και κανά μπειζ παιχνιδάκι σηκώνει, μια χαρά η αναβάθμιση.

Με γειές ο Μ4 είναι σούπερ και ταχύτατος. Έχω ζηλέψει κ εγώ το ΜΒ αιρ με τον Μ4, αν καταφέρω να ξεφορτωθώ το παλιό προ του 2017. Λογικά και τα προγράμματα που θες να δουλέψεις είναι συμβατά ε; Μέχρι και κανά μπειζ παιχνιδάκι σηκώνει, μια χαρά η αναβάθμιση.

Ναι βασικά είμαι back to mac φάση, οι γραφίστες έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τα mac και το να μας πιάνει το κωλαράκι η apple :p
Affinity Designer/Photo/Publisher όλα βγήκαν πρώτα mac και μετά ήρθαν windows. Το ίδιο και adobe αλλά τους έχω ξεκόψει, άκου εκεί χιλιαρικάκι το χρόνο...

Δε νομίζω ότι λείπει τίποτα μοντέρνο σε software από τα mac πάντως και σε gaming από ότι καταλαβαίνω είναι στο επίπεδο της 5500ΧΤ, αλλά μάλλον λόγω optimization μιας και σε compute είναι ένα κλικ κάτω από 3050 από ότι βλέπω.

Με το Air δε ξέρω, μην βαράει κανά throttling πάλι; Καλός χρυσός ο Μ4 αλλά thermals are thermals.

Με το Air δε ξέρω, μην βαράει κανά throttling πάλι; Καλός χρυσός ο Μ4 αλλά thermals are thermals.
Ποσιμπωλ δε λέω, αλλά και από την άλλη τα ανεμιστήρια στο προ έκαναν σαν τρελά σε κάποιες εφαρμογές από τότε που αναβάθμισα σε μπιγκ σουρ. Μέχρι και εφαρμογή κατέβασα για να τα σταματάω μάνιουαλ μέχρι να βρω τι έφταιγε απο το ακτιβιτι και να το κλείσω :p

υποθέτω ότι θα με απαλλάξει από ανάγκες αναβάθμισης για τα επόμενα 5-7 χρόνια
Θα σε βγάλει μέχρι να σταματήσει να παίρνει νέες εκδόσεις λειτουργικού. Θέμα παλαιότητας hardware δεν θα έχεις για αυτά που θέλεις. Είναι μια πολύ καλή αγορά για τη δουλειά, μην το σκέφτεσαι καν.

τόσες γιορτές έχει το ημερολόγιο, οκ δεν πρόλαβε για το Πάσχα, αλλά μετά έχουμε και τον 15αύγουστο. Τι, όχι;
Περιμενουμε να βγουν οι ryzen 1000 εκτος αν καει πριν το τροφοδοτικο η ο επεξεργαστης η μνημη η η μητρικη. Πως το πηραν δεν ξερω γιατι δεν μου ειπαν κατι. Ουτε απαντησαν στα email που τους εστειλα μετα για να τους εξηγησω γιατι αποφασισα να ακυρωσω την παραγγελια.

Θα σε βγάλει μέχρι να σταματήσει να παίρνει νέες εκδόσεις λειτουργικού. Θέμα παλαιότητας hardware δεν θα έχεις για αυτά που θέλεις. Είναι μια πολύ καλή αγορά για τη δουλειά, μην το σκέφτεσαι καν.
Και με το open core legacy patcher θα μπορει να παιρνει τις νεες εκδοσεις ευκολα και σχεδον αβασανιστα, ακομα και οταν σταματησει επισημα απο την απλ.

ρε μλκς... to mini παίζει NMS ultra 1080p με σχεδόν σταθερά 60άρια...
Καθόλου παράξενο. Είναι πολύ ισχυρός επεξεργαστής. Ξέρεις αν παίζει μέσω ροζέτα ή είναι και ιθαγενές για τον ARM;

Λογικά native, γιατί η Rosetta δεν είναι προεγκατεστημένη. Εκτός κι αν την εγκατέστησε ο Νίτρος.

Νative to the bone με metal API, πρέπει να βοηθάει και αυτό, δηλαδή hardware και API δικό τους, πάμε προς κονσολοφάση.

με το ζόρι Μ4 base model, στράγγιξε τον οικογενειακό προϋπολογισμό για να το φτάσω + το voucher 570€, η πτανα η apple κοστολογεί οτιδήποτε παραπάνω λες και πουλάει χρυσαφικά ξέρω εγώ.

Ο μόνος λόγος που κατάφερα την σύζυγο να πάω εκεί είναι "ότι θα σταματήσω επιτέλους να αναβαθμίζω το PC". Βέβαια έχω και στο σπίτι PC... μουχαχαχααααχ. *παντόφλα*

Πέρα από την πλάκα υποθέτω ότι θα με απαλλάξει από ανάγκες αναβάθμισης για τα επόμενα 5-7 χρόνια, το μόνο που μου λείπει είναι ένα enclosure για m.2 να βάλω έναν crucial P3 1TB που έχω πάρει για το σπίτι, τον ίδιο που έχω και στο γραφείο, αλλά αφού το σύστημα του γραφείου θα λυθεί για να πάει σπίτι/πωληθεί, μου μένει ένας χωρίς θύρα να μπει και 256GB δεν φτάνουν στο mini εύκολα.

Με γειές νίτρε!! Είναι πολύ ενδιαφέρον το hardware, παρόλο που δεν την πάω την Apple σαμ εταιρία!! Αν μπορείς πάντως ενεργοποίησε το Apple music!! Από τις λίγες υπήρεσίες, που νομίζω ότι αξίζουν τα λεφτά τους.

Πιθανόν να μπορείς να τρέξεις και Linux από εξωτερικό δίσκο, ενώ υπάρχει και No Man's Sky native!!!

Back