By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!τόσες γιορτές έχει το ημερολόγιο, οκ δεν πρόλαβε για το Πάσχα, αλλά μετά έχουμε και τον 15αύγουστο. Τι, όχι;Άρα περιμένουμε στις επόμενες γιορτές, Σρέντερ;
με το ζόρι Μ4 base model, στράγγιξε τον οικογενειακό προϋπολογισμό για να το φτάσω + το voucher 570€, η πτανα η apple κοστολογεί οτιδήποτε παραπάνω λες και πουλάει χρυσαφικά ξέρω εγώ.Σέξοχο!! Ποιό μοντέλο είναι Νίτρε, πήρες με Μ επεξεργαστή;
Με γειές ο Μ4 είναι σούπερ και ταχύτατος. Έχω ζηλέψει κ εγώ το ΜΒ αιρ με τον Μ4, αν καταφέρω να ξεφορτωθώ το παλιό προ του 2017. Λογικά και τα προγράμματα που θες να δουλέψεις είναι συμβατά ε; Μέχρι και κανά μπειζ παιχνιδάκι σηκώνει, μια χαρά η αναβάθμιση.
Ποσιμπωλ δε λέω, αλλά και από την άλλη τα ανεμιστήρια στο προ έκαναν σαν τρελά σε κάποιες εφαρμογές από τότε που αναβάθμισα σε μπιγκ σουρ. Μέχρι και εφαρμογή κατέβασα για να τα σταματάω μάνιουαλ μέχρι να βρω τι έφταιγε απο το ακτιβιτι και να το κλείσωΜε το Air δε ξέρω, μην βαράει κανά throttling πάλι; Καλός χρυσός ο Μ4 αλλά thermals are thermals.
Θα σε βγάλει μέχρι να σταματήσει να παίρνει νέες εκδόσεις λειτουργικού. Θέμα παλαιότητας hardware δεν θα έχεις για αυτά που θέλεις. Είναι μια πολύ καλή αγορά για τη δουλειά, μην το σκέφτεσαι καν.υποθέτω ότι θα με απαλλάξει από ανάγκες αναβάθμισης για τα επόμενα 5-7 χρόνια
Περιμενουμε να βγουν οι ryzen 1000 εκτος αν καει πριν το τροφοδοτικο η ο επεξεργαστης η μνημη η η μητρικη. Πως το πηραν δεν ξερω γιατι δεν μου ειπαν κατι. Ουτε απαντησαν στα email που τους εστειλα μετα για να τους εξηγησω γιατι αποφασισα να ακυρωσω την παραγγελια.τόσες γιορτές έχει το ημερολόγιο, οκ δεν πρόλαβε για το Πάσχα, αλλά μετά έχουμε και τον 15αύγουστο. Τι, όχι;
Και με το open core legacy patcher θα μπορει να παιρνει τις νεες εκδοσεις ευκολα και σχεδον αβασανιστα, ακομα και οταν σταματησει επισημα απο την απλ.Θα σε βγάλει μέχρι να σταματήσει να παίρνει νέες εκδόσεις λειτουργικού. Θέμα παλαιότητας hardware δεν θα έχεις για αυτά που θέλεις. Είναι μια πολύ καλή αγορά για τη δουλειά, μην το σκέφτεσαι καν.
Καθόλου παράξενο. Είναι πολύ ισχυρός επεξεργαστής. Ξέρεις αν παίζει μέσω ροζέτα ή είναι και ιθαγενές για τον ARM;ρε μλκς... to mini παίζει NMS ultra 1080p με σχεδόν σταθερά 60άρια...
με το ζόρι Μ4 base model, στράγγιξε τον οικογενειακό προϋπολογισμό για να το φτάσω + το voucher 570€, η πτανα η apple κοστολογεί οτιδήποτε παραπάνω λες και πουλάει χρυσαφικά ξέρω εγώ.
Ο μόνος λόγος που κατάφερα την σύζυγο να πάω εκεί είναι "ότι θα σταματήσω επιτέλους να αναβαθμίζω το PC". Βέβαια έχω και στο σπίτι PC... μουχαχαχααααχ. *παντόφλα*
Πέρα από την πλάκα υποθέτω ότι θα με απαλλάξει από ανάγκες αναβάθμισης για τα επόμενα 5-7 χρόνια, το μόνο που μου λείπει είναι ένα enclosure για m.2 να βάλω έναν crucial P3 1TB που έχω πάρει για το σπίτι, τον ίδιο που έχω και στο γραφείο, αλλά αφού το σύστημα του γραφείου θα λυθεί για να πάει σπίτι/πωληθεί, μου μένει ένας χωρίς θύρα να μπει και 256GB δεν φτάνουν στο mini εύκολα.