Αναβαθμίσεις των εορτών

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για τροφοδοτικο προτεινουν πολλοι το H1200I Corsair HX1200i ATX v3.1 (2025) PSU Review - Hardware Busters αν εχεις τον καλυτερο επεξεργαστη(απο 9900χ και πανω) και RTX 5090 Mεταξυ του H 1200I και του RMX 1200 WATTT https://www.plaisio.gr/anavathmisi-...r-psu-rmx-shift-series-1200-w-80-gold_4152832 https://www.plaisio.gr/anavathmisi-...SuW7BHp7yB2VxC3kI466Pbphhf3nN2npwebm5GEcYMfeQ αξιζει το 1200ι στα 320 η και το RMX 1200 στα 270 δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα?

ρε σρε, μια φορά θα σου απαντήσω σοβαρά, γιατί ξέρω εγώ μην κάνεις καμία, πραγματικά;

Δεν χρειάζεσαι τέτοιο τροφοδοτικό.

ρε σρε, μια φορά θα σου απαντήσω σοβαρά, γιατί ξέρω εγώ μην κάνεις καμία, πραγματικά;

images

Τα τροφοδοτικα αντεχουν μεχρι 10 χρονια και αυτο το εχω 8,5 χρονια απο τον Οκτωβριο του 2016. Γι αυτο λεω να το αλλαξω. Ο αλλος λογος ειναι πως τωρα ο καλυτερος επεξεργαστης και καλυτερη καρτα γραφικων δηλαδη Ryzen 9900x και RTX 5090 θελουν 1200 WATT τροφοδοτικο. Αυτο σημαινει οτι αφου θα περιεμνω τους ryzen 10000 και αρα ο επομενος επεξεργαστης που θα παρω θα ειναι καλυτερος απο τους 9000 θα θελει πανω απο 750 watt ακομα και με την 6700χτ και σιγουρα απο 1200 και πανω με καλυτερη καρτα γραφικων. Καποιοι προτεινουν το 1200 i και αλλοι το RMX. Πρεπει να αποφασισω ποιο απο τα 2 να παρω.

Σύντροφοι, θα είναι έστω και καλύτερο από το μαναρόχρεπο (κοπιράιτ @vtheofilis ) με το R5 5500, 2x 8gb ddr 2400, RX 5500XT 4GB το lenovo τούτο;

Λέει ο τσάτσος GTP ότι σε cpu θα είμαι ψιλό στα ίδια (χάνει κάπως mutlithreading) αλλά GPU πάει καλύτερα με διαφορά η 3050 6άρα ενώ γενικά σαν σύνολο θα είναι καλύτερο.

Λέει ο τσάτσος GTP ότι σε cpu θα είμαι ψιλό στα ίδια (χάνει κάπως mutlithreading) αλλά GPU πάει καλύτερα με διαφορά η 3050 6άρα ενώ γενικά σαν σύνολο θα είναι καλύτερο.
ούτε στην GPU έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Εκτός αν τρέχεις λογισμικό που έχει προτίμηση σε nvidia, ή σε βολεύει η λάπτοπ μορφή, δεν συμφέρει η αλλαγή.

ούτε στην GPU έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Εκτός αν τρέχεις λογισμικό που έχει προτίμηση σε nvidia, ή σε βολεύει η λάπτοπ μορφή, δεν συμφέρει η αλλαγή.

αν είναι έστω και 1 κλικ καλύτερη μου κάνει, γιατί έχει RT έστω και ψόφιο που πλέον είναι minimum requirement.
Δεν ανάφερα ότι θα το πάρω όπως και να έχει, λόγω voucher αλλά αν είναι στα ίδια να πουλήσω τα παρτς του παλιού γιατί υπάρχει μια κάποια οικονομική στενότητα.

Back