tinapeis
Mind-flayer
Με ένα DNS τρίτου, λύνεται το θέμα. Έχω εδώ και πολύ καιρό Adguard DNS στο router και όλα κομπλέ.
Αν θες παντως να κατεβαζεις τορρεντ (τα νομιμα παντα

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Με ένα DNS τρίτου, λύνεται το θέμα. Έχω εδώ και πολύ καιρό Adguard DNS στο router και όλα κομπλέ.
για την ωρα ειμαι με cloudflare εγω. πως τα παει αυτο?Με ένα DNS τρίτου, λύνεται το θέμα. Έχω εδώ και πολύ καιρό Adguard DNS στο router και όλα κομπλέ.
Δεν είμαστε χθεσινοί, κύριε. Το Jackett βαράει υπερωρίες (πάντα για τα νόμιμα)Αν θες παντως να κατεβαζεις τορρεντ (τα νομιμα παντα) , δε χρειαζεται DNS, αρκει να κανεις εγκατασταση addon στον bittorrent client σου (τι εννοεις οτι δεν εχεις qBittorrent?) και να τρεχεις search απο κει οτι ψαχνεις ωστε να τα κατεβαζεις απευθειας.
Μια χαρά. Κανένα πρόβλημα. Το επέλεξα γιατί κόβει κάμποση σαβούρα διαφημίσεων (συν κάποια κακόβουλα sites), οπότε πλέον (σε mobile συσκευές) δεν εμφανίζονται μόνες μανούλες στην περιοχή μου. Γλίτωσα απ' την γκρίνια των χρηστών του wifiγια την ωρα ειμαι με cloudflare εγω. πως τα παει αυτο?
Τα proxys μου απ'όπου κατέβαζα σειρές προς το παρόν εξακολουθούν να δουλεύουν, απ'ότι βλέπω.
τα sources μου ειναι εκτος αποφασης αρα παμε καλα.
Αυτοι εβγαλαν την αποφαση και καποιος αλλος εκανε το σχετικο κλειδωμα. Ειναι κανενας που δεν πηγε για δουλεια τις τελευταιες ημερες; ρωταω για να γνωρισουμε καλυτερα τον περιγυρο μας.edit: ολα καλα και σε μενα
ξερεις οτι δεν βαζω ζαχαρι στον καφε.Αν έχεις βάλει ζάχαρη, καλά να πάθεις![]()
Περιμενε λιγο και θα μπεις και εσυ μεσαΕμένα γιατί δεν μ' έβαλε μέσα? Εγώ πότε θα γίνω σελέμπριτι????
Αν ο καφες σου ειχε ζαχαρη, θα πηγαινε κατω κατευθειαν. τον πικρο καφε πρεπει να τον κρατησεις στον στομα σου για λιγο, μπας και αραιωσει λιγο με το σαλιο και δεχθει ο ουρανισκος σου να δωσει την εντολη για την ποση. Λογικο ειναι να σου βγει ο καφες απο την μυτη, αφου δεν καταπιες.Ρε κουνέλε θα μου βγει ο καφές από την μύτη να ουμε.