What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Απο που προέρχεται το nickname μας και τι σημαινει!

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
μαγκες.... νομιζω οτι σαν μια ωρα χαλαρωσης μπορουμε να μοιραστουμε τι σημαινει το username μας.... και γιατι το επιλεξαμε!
να ξεκινησω!??!
.....λοιπον εχουμε και λεμε! φυσικα και δεν με λενε John (Γιαννη δηλαδη :trollface: )
οσο μαλλον Infamous (κακοφημος! :trollface: )
αυτο το username ειναι κατι φορος τιμης στον υψιστο 'δασκαλο' που ειχα στο πανεπιστημιο και μου 'εμαθε τοσα πολλα'..... Ιωάννη τον έλεγαν! και ειχε και προσοντα χαμελεοντα.... δηλαδη δεν μπορουσες με μια προχειρη ματια να ξεχωρισεις αν ΟΝΤΩΣ ηταν μελος ΔΕΠ! τον θαυμαζω κατα καποιο τροπο και του οφειλω την ικανοτητα επιβιωσης μου σε ακαδημαικο περιβαλλον!... οποτε ....ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ!
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Εμένα πάλι προέρχεται απο την αρχαία ρήση Μηδέν Αγαν που φέρεται να είναι γραμμένη (μαζί με άλλες) στο Μαντείο των Δελφών και σημαίνει ουσιαστικά "Τίποτα το υπερβολικό". Το διάλεξα βασικά επειδή είμαι πάρα πολύ όμορφος, έξυπνος, έχω ενα υπερμεγέθος πέος και είμαι και τρομερά μετριόφρων!

<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,250


InfamousJohn wrote:
μαγκες.... νομιζω οτι σαν μια ωρα χαλαρωσης μπορουμε να μοιραστουμε τι σημαινει το username μας.... και γιατι το επιλεξαμε!
να ξεκινησω!??!
.....λοιπον εχουμε και λεμε! φυσικα και δεν με λενε John (Γιαννη δηλαδη :trollface: )
αλλα ειμαι Infamous (κακοφημος! :trollface: )
αυτο το username ειναι κατι φορος τιμης στον υψιστο 'δασκαλο' που ειχα στο http://i.imgur.com/frNPR.png" class="bbcode_url">δημοτικο και 8ενκς που μου εμαθε τι ειναι το χον <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> :lol:

 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
elric απο τον αυτοκράτορα αντιήρωα του Μούρκοκ που υποταγμένος σε ένα καταραμένο σπαθί (απαραίτητο για να τον κρατάει στη ζωή) εδωσε τον θρόνο του στον μεγαλύτερο εχθρό του, πρόδωσε την πατρίδα του, σκότωσε την αγάπη του κλπ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
<blockquote>μαγκες.... νομιζω οτι σαν μια ωρα χαλαρωσης μπορουμε να μοιραστουμε τι σημαινει το username μας.... και γιατι το επιλεξαμε!</blockquote>

τι εννοεις; δεν χρησιμοποιειται τα πραγματικα σας ονοματα;

<blockquote>Το διάλεξα βασικά επειδή είμαι πάρα πολύ όμορφος, έξυπνος, έχω ενα υπερμεγέθος πέος και είμαι και τρομερά μετριόφρων!</blockquote>
εμενα παλι, οποτε ελεγα οτι αυτα που με διακρινουν ειναι η απεριοριστη μετριοφροσυνη μου και η απιστευτη ομορφια μου, με επαιρναν με τις πετρες.
κακοψυχοι ανθρωποι.

<blockquote>εδωσε τον θρόνο του στον μεγαλύτερο εχθρό του, πρόδωσε την πατρίδα του, σκότωσε την αγάπη του κλπ </blockquote>

αυτα τα προτυπα θα δωσω και εγω στα παιδια μου. θα τους εξηγησω τις αγνες προθεσεις του Εφιαλτη. θα του πω για τους γερμανοτσολιαδες, οι ανθρωποι αυτοι απλα προσπαθουσαν να συναψουν διπλωματικες σχεσεις με ενα εχθρικο εθνος, γιατι σε αυτη την γη ειμαστε ολοι αδελφια.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,311
ΑΑαααχχχ εποχές, elric of Melnibone, αυνανισμός και drums, αυτά που σημάδεψαν την εφηβεία μου :lol: :lol:

ccwr= Cleedence ClearWater Revival
Ένα πραγματικά αγαπημένο συγκρότημα. Δεν υπάρχει κάποιος βαθυστόχαστος λόγος που τους έκανα nick . Απλώς την περίοδο που έφτιαξα το account στο PCM τους άκουγα αρκετά και ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό...
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Το δικό μου το πήρα απο έναν χαρακτήρα στο crash team racing,τον nitros oxide,ένα allien.Δε θυμάμαι να μου άρεσε αυτός ο χαρακτήρας αλλά μου άρεσε το oxide.Το χρησιμοποιώ από το δημοτικό σαν username,το έχω τυπώσει σε t-shirts,το έχω ζωγραφίσει σε τοίχους και τετράδια και το καλοκαίρι το έβαλα και σε tatoo στο σώμα μου!
Είμαι ο OxidE! :mosh:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Easy answer for me.

Το όνομα δεν χρειάζεται καν επεξήγηση. Ε, φαντάζομαι ούτε το 13 <span class="bbcode_spoiler">(όχι, δεν είναι η ηλικία μου). <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> </span>
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
To πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήταν ένα side scrolling arcade με την ονομασία http://en.wikipedia.org/wiki/Shinobi_(arcade_game)" class="bbcode_url">shinobi. Το sequel του shinobi λέγεται Shadow Dancer, που έχει περίπου την ίδια σημασία με το shinobi, δηλαδή ninja. Επειδή μου αρέσει πολύ το stealth στα παιχνίδια και ο ρόλος του ρογκά/ασσασίνου στα rpg, αποφάσισα να διαλέξω το sd.

Ο μόνος λόγος που διάλεξα το δεύτερο είναι επειδή δεν χρησιμοποιείται τόσο πολύ όσο το σινομπι.

<blockquote>αυτα τα προτυπα θα δωσω και εγω στα παιδια μου. θα τους εξηγησω τις αγνες προθεσεις του Εφιαλτη. θα του πω για τους γερμανοτσολιαδες, οι ανθρωποι αυτοι απλα προσπαθουσαν να συναψουν διπλωματικες σχεσεις με ενα εχθρικο εθνος, γιατι σε αυτη την γη ειμαστε ολοι αδελφια</blockquote>

Σταμάτα θα κλάψω.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,250


JonIrenicus13 wrote:
Easy answer for me.

Το όνομα δεν χρειάζεται καν επεξήγηση. Ε, φαντάζομαι ούτε το 13 <span class="bbcode_spoiler">(όχι, δεν είναι η ηλικία μου). <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> </span></blockquote>baldurs gates <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> και εισαι 31

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Aπο δυο απο τα αγαπημένα μου είδη παιχνιδιών, τα strategy και τα hack'n'slash και στα δύο κυριαρχεί η φωτιά, ο χαμός, η ένταση και οι ατσάλινοι γίγαντες η σπαθιά που συγκρούονται, οπως επίσης και απο τα αγαπημένα μου είδη μουσικής (metal,punk) ετσι έβγαλα το nick μου Steel Havoc (χαλύβδινος όλεθρος)
 

difunto

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 13, 2012
Messages
200
Είναι ισπανικά και σημαίνει αποθανών,μακαρίτης.Στο Μεξικό κάθε 2η Νοέμβρη γιορτάζουν τη μέρα των νεκρών ή "Dia de los difuntos".Ίσως έχετε δει καμιά φορά στις ειδήσεις,κάνουν κάτι τελετές και άλλα ωραία που μ'αρέσανε,ακούγεται και ωραία σαν λέξη και το διάλεξα.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Το δικό μου nick το πήρα από ένα παιχνίδι που έπαιζε ένας φίλος μου στο psx, το Castlevania symphony of the night. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πραγματικά δέθηκα με αυτό το nick, μου ακούγεται υπέροχα όταν το προφέρω και γενικά με τραβάει πολύ ! Μετά λίγο το Wow που λέγανε έτσι τον χαρακτήρα μου, λίγο το Hellsing που ήταν γαμάτο, λίγο το Dracula από τους Iced Earth, έ, το αγάπησα πολύ !

Το κακό είναι ότι το αγαπάνε πολλοί και δεν το προλαβαίνω εύκολα... Ευτυχώς εδώ στο RQ ήμουν από τους πρώτους και... !!!!!! :mosh:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εμένα προέρχεται από το ελληνικό χιπ χοπ συγκρότημα Razastarr.Δε μου αρέσει ιδιαίτερα η μουσική τους,αλλά μου άρεσε σα λέξη και ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό όταν έκανα εγγραφή στο PCM forum.Απλά εδώ το έκοψα και το έκανα Raz.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Ωραίο topic, και ενδιαφέροντα ήδη αρκετά nicknames , ανυπομονώ να διαβάσω και των άλλων rage-quiters! Στο δικό μου τώρα: Όπως αρκετοί έχουν φανταστεί είναι επηρεασμένο από τους αγαπημένους μου Savatage (ρε Τζόν, μάζεψε τους για μια τελευταία περιοδία....έλεος δηλαδή!) και συγκεκριμένα σε ένα βιβλιαράκι ενός άλμουμ τους (ξέρετε, τότες που είχαμε λεφτά και πέρναμε και κάνα cd/βινύλιο απο καλιτέχνες που γουστάραμε) είχα διαβάσει ότι αρχικά λεγόταν Avatar, λόγο όμως προβλημάτων έπρεπε να αλλάξει και στο ψάξιμο νέου ονόματος η γυναίκα του Criss (τι εννοείτε ποιανού Criss?) έβαλε ένα S μπροστά και εγένετο Savatar. Βέβαια τελικά το αλλάξανε ύστερα και από άλλες ιδέες σε Savatage αλλά εμένα μου άρεσε τρελά. Πρώτη φορά το χρησιμοποίησα σε χαρακτήρα μου του World of Warcraft (ένα Orc φυσικά!) και φυσικά στα forums που αποφασίζω να αράζω και να μιλάω με τους συν-καμένους για gaming, μουσική, φαντασία, βελζεβούλιδες και ταξική πάλη <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,250


Difunto wrote:
Είναι ισπανικά και σημαίνει αποθανών,μακαρίτης.Στο Μεξικό κάθε 2η Νοέμβρη γιορτάζουν τη μέρα των νεκρών ή "Dia de los difuntos".Ίσως έχετε δει καμιά φορά στις ειδήσεις,κάνουν κάτι τελετές και άλλα ωραία που μ'αρέσανε,ακούγεται και ωραία σαν λέξη και το διάλεξα.</blockquote> hablas espanol ?? :lol:

 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Kuivamaa=ξερική γη στα φινλανδικά. :lol:
 

m4rmelada

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
296
Μαρμελάδα
ουσ θ μαρμελάδα [marme'laða]
βρασμένα φρούτα με ζάχαρη για το ψωμί
π.χ. μαρμελάδα βερίκοκο

Το πρώτο "α" συνήθως δίνει τη θέση του σε ένα σύμβολο όπως 4,Λ,Δ, etc. για να προσδίδει χαρακτήρα στο nick :pope:
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Το δικό μου προέρχεται από το Lord of the Rings Online. Κατά τη δημιουργία χαρακτήρα, συνδύασα κάποιες προτάσεις που δίνει το παιχνίδι σχετικά με το πως ξεκινάνε και πως τελειώνουν τα ονόματα των ανθρώπων της Gondor και έδωσα αυτό το όνομα στον πρώτο χαρακτήρα μου. Από τότε το χρησιμοποιώ σχεδόν παντού.
 
Top Bottom