What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Απο που προέρχεται το nickname μας και τι σημαινει!

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
το μπραδερ ειναι φορος τιμης στο υπερτατο Ον Μπορατσο. σ ενα αλλο φορουμ παλιοτερα, που ειχα το νικ Bosstime, με αποκαλουσε αδερφο μπρους, μπραδερ μπρους, οπως του κατεβαινε.
μου αρεσε και το κρατησα. δενει και με το καταπληκτικο, μυστηριωδες, αβαταρ της μορφης αραγκορν που φερνει λιγο σε μοναστηριακο καλογερο και voila.
αυτα για το μπραδερ. το μπρους δεν μπορω να το εξηγησω με λογια και δε θα ειχε και νοημα. αυτο τα καταφερνει καλυτερα:

http://www.youtube.com/watch?v=KngiJUNdsu0
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,422


OxidE wrote:
Το δικό μου το πήρα απο έναν χαρακτήρα στο crash team racing,τον nitros oxide,ένα allien.Δε θυμάμαι να μου άρεσε αυτός ο χαρακτήρας αλλά μου άρεσε το oxide.Το χρησιμοποιώ από το δημοτικό σαν username,το έχω τυπώσει σε t-shirts,το έχω ζωγραφίσει σε τοίχους και τετράδια και το καλοκαίρι το έβαλα και σε tatoo στο σώμα μου!
Είμαι ο OxidE! :mosh:</blockquote>

και κάπου εδώ θα ήταν το γαμάτο να βγω εγώ να πω ότι πήρα το πρώτο μισό του ονόματος από το CTR <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Αλλά δυστυχώς θα χαλάσουμε το σόου αλά Τατιάνα και θα πω ότι το πήρα από αυτόν εδώ τον τυπά:

http://smallsoldiers.wikia.com/wiki/Nick_Nitro

Καθώς το trailer της ταινίας έδειχνε αυτό το παιχνίδι να λέει "Nick Nitro, demolitions" και να ανατινάζει ένα σπίτι, ε σαν παιδί και εγώ γούσταρα ανατινάξεις και ήταν και συνονόματος ο Nick, τσίμπησα το nitro.

Μετά ήταν ένας τυπάς στο σχολείο που είχε γράψει το nick του Κάμπουλας911 σε κάθε τοίχο και πέτρα σε όλο το Αίγιο οπότε είχα φάει τέτοιο mindfuck που όταν έψαχνα αριθμό για να κάνω το nitro μοναδικό στο νετ, ο μόνος που μου ερχόταν ήταν το 912 <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Επί εποχές age of empires που παίζαμε με φίλους με τα μοντεμάκια μας, κόλλησα και ένα gr δίπλα για να ξεχωρίζει η ομάδα μας ως Ελληνική.

Δε σκοπεύω να το αλλάξω πάντως, είναι κατοχυρωμένο με τους όρους του internet, αφού αν το γράψω στο google γεμίζω πολλές σελίδες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,355
To nickname που χρησιμοποιώ έλκει την προέλευσή του από τη σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Trek, στο οποίο ως γνωστόν χρησιμοποιούνται ναυτικές ορολογίες για την ιεραρχία του πληρώματος. Αν και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές στο Star Trek διατηρούν το βαθμό του Captain, προτίμησα το Admiral γιατί ακόμα και captains-θρύλοι όπως ο Kirk και ο Picard βαρούσαν προσοχή μόλις έβλεπαν admirals <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> Ένα ακόμα κίνητρο ήταν οτι ακόμα και στο Star Trek TNG οι ναύαρχοι κατά κανόνα χρησιμοποιούσαν σκάφος τύπου Excelsior για τις μετακινήσεις τους, σκάφος το οποίο λατρεύω για τον ψαρωτικό σχεδιασμό του. Οπότε, Admiral! <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


tony wrote:


JonIrenicus13 wrote:
Easy answer for me.

Το όνομα δεν χρειάζεται καν επεξήγηση. Ε, φαντάζομαι ούτε το 13 <span class="bbcode_spoiler">(όχι, δεν είναι η ηλικία μου). <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> </span></blockquote>baldurs gates <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> και εισαι 31</blockquote>

Χαχα, κοντά έπεσες. 30 είμαι. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />



 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,535
Γαμώ τα θρέντς και απολαυστικές άπασες οι καταχωρήσεις <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Το εδικό μου, εχτός από την προφανή αγάπη στο γουίσκι (φάρμακο, έρως, στήριγμα και αποκούμπι του βίου) σημαίνει "Μέθυσος" στα Ισπανικά και το βούτηξα από το ομότιτλο, τεράστιο τραγούδι του Αγίου Μάρκου, το οποίο φυσικά παραθέτω, γιατί <i>ποτέ δε φτάνουν οι ακροάσεις στο Borracho!</i>



"Trouble comes in slowly
A neverlasting light come to shine all over me
Bright in the mornin'
Like all of heaven's love come to shine on me
And to you who never need
Fuck yourselves, I need some more room to breathe"
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Mιας και βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω τον Βrother Bruce τι τσιγάρο ανάβει ο τύπος στο αβατάρ του; Πάντα το είχα απορία... :dry:

<span class="bbcode_spoiler">Θα χαρω αμα σε φέρνω και σε δύσκολη θέση κιόλας :trollface: </span>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
χα, καθολου δυσκολη. δεν ειναι τσιγαρο, φιλτατε, ειναι πιπάρα. για του λογου το αληθες:

<img src="http://tomaprimera.files.wordpress.com/2012/12/aragcom.jpg" alt="aragcom.jpg" class="bbcode_img" />

παντως υπαρχει θρεντ σχετικα με τις πιπες του LOTR οπου γινεται χαμος. ανακατευεται μεσα ο αδερφος του μπορατσου, βιντεος απ το youtube και γενικα γινεται της πιπας το καγκελο.
βαριεμαι να ψαχνω, οποιος το βρει ας λινκαρει.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ξενέρωτα πράγματα. Πριν αιώνες έψαχνα για nick, όταν έπρεπε να παρουσιαστώ με ένα σοβαρότερο προφίλ στον κυβερνοχώρο. Δεν βρήκα κάτι, οπότε είπα να χρησιμοποιήσω τα αρχικά μίας μπάντας που εκτιμούσα ανέκαθεν και δίπλα πέταξα έναν αριθμό, σχετικό με ένα τραγούδι μίας άλλης μπάντας που εκτιμούσα ανέκαθεν κι έτυχε να ακούω τις κρίσιμες ώρες της αναζήτησης. soad από την μία, right next door to hell από την άλλη, εγένετο nick. To χρησιμοποίησα αρκετά, οπότε δέθηκα μαζί του και τελικά γίναμε κώλος και βρακί.

http://www.youtube.com/watch?v=6IamlIGPNCU
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Η επιθυμία σας, διαταγή. Δε λες όχι σε τέτοια πίπα

http://ragequit.gr/forum/off-topic/348?limitstart=0
 

melkor

Gelatinous Cube
Joined
Dec 19, 2012
Messages
111
Πολύ ωραίο thread πραγματικά, διαβάζεις με απόλαυση την κάθε απάντηση!

Λοιπόν το δικό μου θα είναι πολύ γνωστό για κάποιον που έχει ασχοληθεί εκτενέστερα με τον κόσμο του άρχοντα των δαχτυλιδιών και ιδιαίτερα με το πολύ εύκολο στην ανάγνωση βιβλίο "Σιλμαρίλιον" που περιέχει Μόνο 100-200 διαφορετικά ονόματα ανά σελίδα!

Melkor ήταν ο δυνατότερος απ'τους Βάλαρ (Θεοί που δημιουργήθηκαν απ'τον έναν θεό Eu), ο οποίος μετά είπε να ακολουθήσει την dark side of the force και έγινε κακούλης και έφτιαξε τα orcάκια και μετονομάστηκε σε Morgoth Bauglir (Μαύρος εχθρικός τύραννος) απ'τα Elves και έφτιαξε τον Sauron σαν ακόλουθο του. To Melkor το όνομα που είχε εξαρχής σήμαινε "Αυτός που αναδυκνίεται με θάρος"

Αυτά από εμένα, όταν διάβασα το Silmarilion μ'άρεσε πάρα πολύ και έτσι ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Ωπ, συγγνώμη Αδερφέ Μπρούς παρεξήγηση νόμιζα ειναι τσιγάρο δεν το κατάλαβα, ε καλα πως να μην θυμάμαι το επικό thread με τις πίπες, τότε ηταν αν δεν κάνω λάθος που έκανε ο Σταματημένος την αρχή και μετά ολοι φτιάχνανε τρολοθρέντς με ψαρωτικό τίτλο :woohoo:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,082
Αν και αρκετούτσικα χρόνια ιντερνετικής καριέρας σε 2-3 άλλα φόρουμ με διαφορετικό νικ, το άλλαξα σε Bathory όταν γράφτηκα στο RQ, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, έτσι για αλλαγή. Προέρχεται απ' την σημαντικότερη μέταλ μπάντα ιμχο.


<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
http://www.youtube.com/watch?v=GRdVgPAe450

 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Είχα εντυπωσιαστεί με τον κακό του Final Fantasy 7, τόσο με την όλη συμπεριφορά του όσο και με το όνομά του, Sephiroth, πίσω στο 1997. Επειδή όμως, εκείνη την εποχή, το Sephiroth το είχε βάλει nickname ως και η κουτσή Μαρία, είπα να πρωτοτυπήσω και να κόψω το -oth. Εκτοτε με "κυνηγάει" σχεδόν σε κάθε forum/site που έχω γραφτεί.
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Ο Solaufein of Ust Natha είναι ένας dark elf χαρακτήρας (NPC) από το baldur's gate 2. Είναι commander of the male fighters society αλλά και κρυφά ακόλουθος της Elistrae (της μοναδικής "καλής" θεότητας των drow).
Ο player character θα αποφασίσει αν ο solaufein θα ζήσει ή όχι, καθώς το τσουλί που διοικεί την πόλη (Phaere) θα ζητήσει το κεφάλι του επί πίνακι κάποια στιγμή και .... το κορμί του Player Character μετά. :cheers:

Τη φωνή του δάνεισε ο Michael Gough.

ΥΓ: ανούσιο trivia: O ηθοποιός-φωνή, είναι ο Cain the elder (deckard cain) σε ΟΛΑ τα diablo <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ωραίες βραδιές περάσαμε στο Underdark. Θυμάσαι τα μπυρόνια που κατεβάζαμε? Αλλά όχι, ο Player character έπρεπε να μας τη χαλάσει.

<span class="bbcode_spoiler">Παρεπιπτόντως, ποτέ δε σε σκότωνα.</span>
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82
 

manubell

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
72
Εδώ και 2-3 χρόνια χρησιμοποιώ αυτό, που στην ουσία είναι το ονοματεπώνυμο μου. Στην παλιά καλή εποχή των fps, χρησιμοποιούσα το 101st Cpt Foley ή σκέτο Foley, ένας commander στο Call of Duty. Είπα να κλέψω το όνομα του, και το είχα για 3-4 χρόνια σε τουρνουά και pcw σε mohaa, Cod:UO, Cod2, Cod4.
 

castorsia

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 9, 2012
Messages
810
Ταραχώδης και σκοτεινή η ιστορία του νηκνέημ μου...

Έφηβος γαρ, αναζητούσα διαδικτυακό ψευδώνυμο. Βλέπω λοιπόν κατά την διαδικασία εγγραφής μου ούτε και εγώ θυμάμαι που, ένα captcha με τα γράμματα c a s t o r s i a.

"<i>Ωραίο νικνέημ</i>, σκέφτηκα. <i>Το υιοθετώ</i>".

Και εγένετω φως.

Υ.Γ. Η ταινία που είναι βασισμένη στην παραπάνω ιστορία θα κυκλοφορήσει το φθινόπορο.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Είδα την αναφορά στο CoD παραπάνω και θυμήθηκα ότι κάποτε έπαιζα CoD2 με όνομα i_poutana_tou_loxou, ενώ ένας κολλητός μου λεγόταν to_tsouli_tou_mpakse. Ωραίες εποχές.
 
Top Bottom